Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי להיפרד מהסקודה פורמן שנת 94 ואני מחפש רכב שיחליף אותה, חשוב לי ש:

1. תהיה מרווחת לנהג בראש ובראשונה - אני גבוה למדי ולכן חשוב שגם יהיה מקום לרגליים וגם מקום לראש (במקרה של הראש - הממוצע בסדר, נמוך מזה לא מומלץ. מקום לרגליים - כמה שיותר יותר טוב).

2. הרכב יהיה בעיקר לנסיעות בתוך העיר וכפעמיים בשבוע נסיעות של 30 ק"מ לכיוון (60 הלוך חזור).

3. חשוב לי תא מטען גדול/שימושי יותר מאשר מקום לנוסעים בשורה השניה.

4. אבזור - לא הכי משנה לי, אבל מעדיף שתרגיש יותר מודרנית מהסקודה 94 הבאה בימים.

5. אמינות - אני כמו שאר הקונים, מעדיף אמינות גבוהה על פני רמת אמינות נמוכה.

בינתיים די הלכתי לאיבוד, הסתכלתי על מלא דגמים ולא הצלחתי להתקדם מדי...

תודה מראש,

אריאל

פורסם

בדוק את האופציה של יונדאי I20 שנת 2009 אפילו מליסינג/השכרה. עכשיו שגם הולכת לצאת ה I20 החדשה אני מאמין שהמחירים של הנוכחית עוד יירדו.

תמקד את הדרישות שלך וככה יהיה לך יותר קל להחליט, תנסה לא להתפזר. בנוסף ממליץ לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי.

פורסם

היי ,

ראשית תודה על התגובה הזריזה.

מתוך סקרנות, מדוע שנת 2009 ? יש סיבה מיוחדת בשנתון זה? (מפרט אחר / מתיחת פנים וכו'?)

תודה

פורסם

ממה שאני רואה בלוח יד2, המחיר מתחיל ב-40 אלף ל-2009 ונע עד 55+ אלף ש"ח.

התקציב שלי הינו סביב ה35 אלף לכל היותר פחות או יותר.

פורסם

המחיר ביד 2 זה מה שהמוכר רוצה על הרכב, לא אומר שהוא יקבל אותו. הכל נתון למיקוח, גם מה שמפרסמים בחברות הליסינג.

אם בשלמה סיקסט מוכרים I20 מליסינג ב 45K (אמנם ק"מ קצת גבוהה אבל אתה מקבל אחריות והיסטוריית טיפולים מלאה)

אז למה לקנות 2009 ב 40K או 45K מיד שנייה? אז מה שקורה שדבר כזה מציב אותך בעמדה שאתה כן יכול להתמקח, זה רכב דיי נפוץ ועומד לפני החלפה

ולכן יש סיכוי שתצליח להוריד במחיר משהו כמו 5K עד 10K. אם הרכב היה נדיר אז זה היה הפוך אבל מכיוון שזה דגם נפוץ- המחיר נתון למיקוח והכסף אצלך מה שמקנה לך יתרון בתור קונה.

פורסם

לא מכיר את הרכב אז אני לא יכול להגיד, מה גם שהוא לא באותה קטגוריה של היונדאי והן לא מתיימרות להתחרות אחת בשנייה.

השאלה היא מה אתה צריך? תעשה "רשימת קניות" עם סדרי עדיפויות ותחליט מה יותר חשוב לך...האם אתה צריך רכב משפחתי עם תא מטען גדול או שסופרמיני תספיק? האם אתה נוסע המון ק"מ? ועוד...

• תוכן חדש...