Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אוטו משנתון 2012 והטיפול הקרוב אמור להיות בסוף ינואר (או בעוד 2000 ק"מ). השאלה, האם בכל זאת כדאי להקדים טיפול ולעשות אותו כמה שיותר מוקדם בשביל ישור קו או שאין טעם למהר?

בגדול האוטו נוסע מצויין, אין לי יותר מדי תלונות מלבד האורות דרך...

מדי פעם נדלקת לגביהם נורת אזהרה שהם שרופים (לפעמים היא מתכבה אחרי הנעה מחדש), אף על פי שהם עובדים. חוץ מזה, המוכר החליף לאוטו אורות לבנים, כך שאין לי מושג מאיפה הוא עשה את זה והאם בכלל במוסך מורשה יוכלו לטפל בהם.

דבר נוסף שצץ לי בהתחלה ונעלם לאחרונה, היה רדיו דיסק שהעביר לתחנות ערביות על דעת עצמו כאשר הייתי שומע דיסק, ונאלצתי כל פעם מחדש ללחוץ על TP כדי לחזור ולשמוע את הדיסק ששמתי.

האם שתי התופעות הנ"ל אמורות להדליק לי נורת אזהרה לגבי מערכת החשמל באוטו או שאלה דברים שולים שאפשר להתעלם/לפתור בטיפול?

אשמח מאוד לתשובות מפורטות.

פורסם

חסר משמעות מועד הטיפול עכשיו או בעוד חודש. כדי להיות רגוע, תקדים אותו ותיישר קו כי זה טיפול ראשון שלך אבל באופן עקרוני אין לזה משמעות גדולה מדי מלבד הסדר הטוב.

פורסם (נערך)
לגבי האורות , תחליף למנורות המקוריות .

לגבי הרדיו , יכול להיות שלחצת על כפתור TA בטעות .

ואיך/איפה אני עושה את זה, במוסך מורשה? זה לא שהוא השאיר לי אותם בצד למקרה וארצה להחליף חזרה.

ולא, היד שלי אפילו לא התקרבה לרדיו דיסק.

עריכה אחרונה על ידי serg90
פורסם

אם אתה במקרה מאזור המרכז תכנס למוסך רון בתל אביב, דובר עליו רבות בפורום הוא מתמחה ברכבי vag.

מחירים נוחים ואמין.

פורסם

כבר יצא לי לשמוע עליו, אבל לבנתיים קיבלתי טיפול ראשון חינם, בזמן שהעברתי בעלות בדואר, עבור מוסכים מורשים. אני רוצה לנצל את זה קודם.

פורסם

אין כל טעם לחסוך כסף עם הטיפול החינמי הזה הם כבר ימצאו לך דרך לדחוף לך עלות שלמה של טיפול שמן דרך ברקסים או משהו בסגנון.

גש למוסך רון שקיבל המלצות טובות פה ותגמור עם טיפול שבדיוק מה שהרכב צריך לא יותר ולא פחות.

פורסם
אין כל טעם לחסוך כסף עם הטיפול החינמי הזה הם כבר ימצאו לך דרך לדחוף לך עלות שלמה של טיפול שמן דרך ברקסים או משהו בסגנון.

זה ממש לא נכון, אמנם אצלי זה פיקנטו ולא פולו אבל גם בעת העברת הבעלות קיבלתי טיפול קטן חינם במוסך המורשה, הכנסתי את האוטו לטיפול ולא גבו ממני שום דבר.

פורסם

אתה מדבר על מוסך קיה, הוא מדבר על מוסכי צ'מפיון שאם תחפש קצת לעומק בפורום אתה תמצא את אי האכפתיות של רוב מוסכי המורשה של היבואן הזה באופן ספציפי.

יש מיוחדים,אבל למה לחסוך זה כולה מקסימום עלות של שתי תדלוקים מלאים של רכב,לקבל הצעת מחיר ממוסכים לא מורשים לא עולה כסף.

• תוכן חדש...