Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי אאודי 80 שנת 1995 ויש לי תקלה מוזרה.

כשאני מניע את הרכב ומשלב לD ולוחץ על הגז הטורים נופלים ירידה דרסטית ורק אז הרכב מתחיל בנסיעה.

גם בניוטרל שאני לוחץ גז הטורים צונחים ורק אז עולים.

הוצאתי את הפלאגים ושמתי לב שהם שחורים וגם יש פיח שחור באגזוז, ניקיתי וזה חזר.

תודה לכל העוזרים

פורסם

מכיוון שנראה שהנפילה קשורה ישירות ללחיצה על הדוושה , הייתי מתחיל בבדיקה של חיישן מצב מצערת . מכיר? יודע? יש לך אוטודאטה?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם (נערך)

לפי מה שאני מצאתי גם אצלך יש מודול דומה, חיישן מצב מצערת עם 3 מגעים. אין לי כרגע אוטודאטה אז קשה לי לבדוק לעומק, אולי מרק יכול לעזור.

כעיקרון החיישן מוציא התנגדות שונה עם סיבוב המצערת (שקול ללחיצה על הדוושה), מתחברים עם רב מודד לפינים המתאימים (אצלך יש 3, יותר קל, אצלי יש 7) , ובודקים את ההתנגדות, שהיא עולה בצורה רציפה ועקבית עם סיבוב המצערת בצורה איטית. אם יש קפיצה או עליה לא רציפה זה אומר שהוא תקול/מזייף.

כעיקרון זה חלק מכאני ויש לו בלאי טבעי (לרוב מזערי), ולכן לא נדיר שהם מתקלקלים.

מהקטלוג מצאתי שמדובר בחלק מק"ט 037907385H

כמו כן חפש שרשור שלי לפני כחצי שנה בו חפרתי לעומק את החיישן הזה אצלי, תבין מה הרעיון הכללי.

עריכה: מצאתי אוטודאטה (כדאי שתתארגן על כזה במהירות):

4.PNG2.PNG3.PNG1.PNG

עריכה אחרונה על ידי erezfed

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

האם התקלה יכולה להיות קשורה לחיישן למדה או למשאבת הדלק ?

והאם יש דרך בה אוכל להעלות את טורי הסרק של המנוע ?

ואשמח אם תוכל לשלוח לי לינק לאוטודטה שיש ברשותך.

תודה רבה

פורסם

אני לא חושב שחיישן חמצן יגרום לתופעה שלך, אחרת היית מרגיש זיופים כל הזמן ובכל מצב.

אין לך שום דרך לשלוט בסל"ד סרק של המנוע, הכל נשלט ע"י מחשב הרכב , וכשהכל תקין המנוע מנגן כמו שעון.

ביצעת את הבדיקות שציינתי למעלה? תתחיל משם.

לארגן אוטודאטה זה סרט... אתה צריך למצוא טורנט או משהו, זה לא קובץ קטן שאפשר לשלוח במייל :-)

פורסם (נערך)

שלום לכולם

התחילה לי תופעה ברכב שכשאני נותן לו גז אז הטורים נופלים ולאחר מכן עולים.

בהתנעת בוקר כשהמנוע קר לאחר כדקה הטורים נופלים והאוטו כמעט ומתכבה ואז הם מתייצבים.

כשאני נותן גז שהאוטו קר התופעה עם הטורים כמעט ולא מורגשת.

אם אני לוחץ הרבה גז אז התופעה בכלל לא מופיעה.

יש לציין ששמתי לב שהפלאגים שחורים, יש פיח שחור באגזוז.

לפי דעתי זה חיישן למדה האם יש למישהו מושג איך ניתן לבדוק האם הוא תקין על ידי רב מודד ?

עוד דבר שעלה בדעתי זו בית המצערת. מה הדרך הכי טובה לנקות אותה ? אחרי שהורדתי את הצינור לפילטר אוויר? כשהמנוע דלוק ? כבוי ? ואיך לבצע את התהליך ?

חשבתי גם שמדובר אולי במנוע הצעדים גם מהי הדרך לפרק אותו ? יש לו כיול מסוים ?

תודה רבה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי qsz2410
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...