Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היא נאנסה בעבר בחיים על ידי אביה החורג ולא התלוננה בקשר לזה שזה היה אונס אני מאמין לה. למה שאני יעזור לה? כי אני בן אדם נחמד ולא יזרוק לפח קשר של 8 חודשים כל עוד וזה לא מחייב אותי למישהי כזאת.

עידן, 1. כן היא הודתה .

2. היא אומרת את זה ואמרה תמיד כדי לשחרר אוי מכל זה וזה שהיא פתרה אותי מכל מחויבות זה רק מחזק לי את זה שהיא רוצה את הילד אבל מצד שני לא רוצה לוותר עלי אבל הילד {במקרה הזה שניים} הם חשובים לה.

וגם עשכשיו אחרי שהיא בטוחה שזה לא ממני היא לא רוצה שאני אעזוב אותה.

OK.

עכשיו אני אכתוב מה שאני אכתוב (ואחרים עלו על זה לפני), ואני אגיד לך להקשיב, ואתה תקרא ולא תפנים כלום.

אני כבר מבוגר מספיק כדי להבין את זה.

אבל בכל זאת...

מדובר באישה מתוסבכת.

מאוד.

אני אומר לך גם, מניסיון, היא תלותית וכנראה, כמו שכתבו כאן, גם מניפולטיבית, עם נטייה חזקה לייצר דרמות, כדי לבסס את זה שלא תעזוב, וגם כי זה צורך נפשי שלה.

זה לא מרוע, זה מאפיין אנשים פגועים מילדות. לא יודע אם יש תאומים, לא יודע אם היא נאנסה (מתי ובכלל) - זה לא משנה.

אתה תישאר במערכת היחסים הזו, אתה תאכל הרבה דרמות והרבה קש.

המון.

אל תיכנס לזה.

אל תיכנס לזה.

אל תיכנס לזה.

אם יהיה ילד, תחליט כמה אתה רוצה להיות מעורב בחייו (בכפוף לכמה קשה יהיה להסתדר עם אימו - ויהיה קשה).

אל תיכנס איתה למערכת יחסים.

אל "תהיה שם בשבילה", זה בור ללא תחתית.

(רוצה להציל מישהו - תתנדב בעמותה).

היא תאכל לך את הראש ותאכל לך את החיים.

אני יודע שלא תקשיב, אבל לפחות עוד כמה שנים אני אוכל להגיד "אמרתי לך".

פריביליגיה של מבוגרים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני יודע שלא תקשיב, אבל לפחות עוד כמה שנים אני אוכל להגיד "אמרתי לך".

פריביליגיה של מבוגרים.

זה משום מה מזכיר לי את פרק 9 בעונה 8 של The big bang theory, וספציפית את הקטע הזה:

He is his best friend and he could never forgive himself to be at his bedside if something goes wrong and he couldn't tell him "I told you so."

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עידן בוא נתקדם בדיון

ההערה לגבי ההערות הדביליות היא אני רוצה לנקנק אותה וכו' וכו' לגבי בחורה שפות"ש חש כלפיה רגשות.

היית מעלה על הדעת ומקבל הערות כאלה כלפי זוגתך?.

נניח שלקח אותה לבדיקת אולטרה סאונד וראה זה פלא

הרופא מאשר שאכן לגברת יש תאומים . של מי ? לך תדע?

לסולל הדרך ולאלעד

יש זוגות שמחליטים שהם לא רוצים ילד בשלב כלשהו בחייהם ומבצעים הפלה.

הבחור כאן לא רצה בהריון הזה לא מעוניין להתקשר ליצור הזה והוא רוצה להמשיך בחייו כתמול שלשום.

מה עוד שלא בטוח כלל שהוא שלו.

מה הפסול בכך??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תקשיב לעידן ולישה.

שלב ראשון - בדיקה בנוכחותך, נותנת לך ידיעה ודאית ללא שום השערות, יש הריון או לא.

שלב שני בהתאם לצורך - הסכם כפי שהציע ישה.

שלב שלישי בכל מקרה - תחשוב טוב טוב מי אתה, מי היא ומה אתה רוצה לעשות הלאה.

דני

פורסם

ישה, לא אמרתי שפסול. כל מה שאני מנסה לטעון זה שלפעמים יש בחיים חיבורים שעד שהם לא באמת מתממשים, אנחנו אפילו לא יכולים לדמיין כמה חזק נישאב לתוכם, או לחילופין לאמוד את עוצמת וכיוון ההשפעה שתהיה להם על חיינו.

היום זאת עוד בחורה שהכרת בפאב - בעוד כמה שנים היא אשתך ואם ילדיך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היי , אני רק אניח את זה פה:

***** מיותר לציין שהכל בהומור , כן?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
עידן בוא נתקדם בדיון

ההערה לגבי ההערות הדביליות היא אני רוצה לנקנק אותה וכו' וכו' לגבי בחורה שפות"ש חש כלפיה רגשות.

היית מעלה על הדעת ומקבל הערות כאלה כלפי זוגתך?.

מסכים איתך לחלוטין ואם לומר את האמת אפילו לא טרחתי לקרוא הודעות מסוג זה, לא לעניין.

נניח שלקח אותה לבדיקת אולטרה סאונד וראה זה פלא

הרופא מאשר שאכן לגברת יש תאומים . של מי ? לך תדע?

אין בעיה, אולי יגלה שאכן היא בהריון, אבל לפחות הוא ידע בוודאות וממקור ראשון שאכן יש הריון.

של מי?

באמת לך תדע.

אני מסכים שבמידה ויש הריון רצוי להסדיר את הפרטים בהסכם מסודר עם תוקף משפטי.

השאלה היא האם יהיה לאותו הסכם שיחתמו היום תוקף משפטי גם בעוד כמה חודשים או שנים כשהאישה תשנה את דעתה וכן תרצה את תמיכתו של אביו של התינוק או בן זוגה (פות"ש), ההערכה שלי היא שההסכם יאבד את תוקפו עקב נטיית מערכת המשפט לראות את טובת הילד בעדיפות ראשונה (ובצדק).

אבל בוא נתחיל קודם מבדיקת אולטרסאונד בנוכחות פותח השרשור במקום הסתמכות על המילה שלה בצירוף מכתב שאתה ואני יכולים לנפק בתוך כמה דקות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אהבתי את הקריסטל ענבים ברקע

אותנטי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אם היא אכן בהריון, לא תהיה לה כל סיבה להתנגד לבדיקה שיציע פות"ש. אם יתחילו התחמקויות - זה יהיה יותר מחשוד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לסולל הדרך ולאלעד

יש זוגות שמחליטים שהם לא רוצים ילד בשלב כלשהו בחייהם ומבצעים הפלה.

הבחור כאן לא רצה בהריון הזה לא מעוניין להתקשר ליצור הזה והוא רוצה להמשיך בחייו כתמול שלשום.

מה עוד שלא בטוח כלל שהוא שלו.

מה הפסול בכך??

מה מדברים שכתבתי שקשור למה שכתבת?

לדעתי אתה מבלבל.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני מסכים שבמידה ויש הריון רצוי להסדיר את הפרטים בהסכם מסודר עם תוקף משפטי.

השאלה היא האם יהיה לאותו הסכם שיחתמו היום תוקף משפטי גם בעוד כמה חודשים או שנים כשהאישה תשנה את דעתה וכן תרצה את תמיכתו של אביו של התינוק או בן זוגה (פות"ש), ההערכה שלי היא שההסכם יאבד את תוקפו עקב נטיית מערכת המשפט לראות את טובת הילד בעדיפות ראשונה (ובצדק).

אבל בוא נתחיל קודם מבדיקת אולטרסאונד בנוכחות פותח השרשור במקום הסתמכות על המילה שלה בצירוף מכתב שאתה ואני יכולים לנפק בתוך כמה דקות.

תחושת הבטן שלי ( תרתי משמע ) שיש הריון והצדק הפואטי יחלק את האבהות בין הפות"ש לשני.

עכשיו לגבי המצב המשפטי

ניתן לחייב אב לעבור אב בדיקת אבהות - כאן כרגע זה מיותר מבחינת הגברת יכולה לשנות את דעתה כמובן בהמשך.

נמצא כי פות"ש הוא האבא הילד/ים זכאים /רשאים לתבוע אותו למזונות , ושום מסמך ויתור שייחתם לא תקף משפטית. ובצדק. אבל...

אבל ביניהם שני אנשים בגירים המסמך ( זה הסכם לכל דבר ועיניין ) שהוא צריך להחתים את הגברת הוא, שבמקרה כזה היא תחזיר לו את כל מה שהוא משלם כמזונות לילדים. וזה מסמך מחייב .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...