Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מחר בבוקר מרכיב את הקארטר ברכב שלי, החלטתי בסוף כן לבצע פלאשינג,בחרתי חומר שקראתי עליו הרבה תשבוחות.

האם יש עוד משהו שמומלץ לעשות?

האם לדעתכם להקפיד על מפתח מומנט? או סגירה בכח שווה, תעשה את העבודה.

למה אני שואל על מפתח מומנט?

מדובר בקארטר אלומיניום ובלוק מנוע מאלומיניום.

אגב,זהו הפלאשינג.

20141118_135935.jpg

פורסם

בכלל - כל בורג ברכב מומלץ לסגור באמצעות מפתח מומנט ולהקפיד גם על סדר הסגירה אם יש הנחייה כזו מטעם יצרן הרכב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אכן יש סדר סגירה, הקארטר לא נסגר עם אטם אלא עם חומר איטום.

זה למה שאלתי האם הקפדה היא הכרחית,כי אין אטם לפגוע בו בגדול.

פורסם
בכלל - כל בורג ברכב מומלץ לסגור באמצעות מפתח מומנט ולהקפיד גם על סדר הסגירה אם יש הנחייה כזו מטעם יצרן הרכב.

איתמר

גםמאת ברגי הגלגלים צריך לסגור עם מומנט אך לצערנו אף אחד לא עושה את זה. כמובן שהכי טוב להיצמד להנחיות היצרן.

פורסם

הנה התחלנו עם ההכללות העיקר שאתה המכונאי חובב הכי טוב שיש

אצלי במוסך ואני יודע שאצל כל מוסך מורשה רנו יש מאריך מומנט לגלגלים אצל כל מכונאי וזה כלי חובה

אני יודע שלא רק מוסכים של רנו משתמשים בזה אלא מורשים רבים אחרים

פורסם

אצלי במוסך ואני יודע שאצל כל מוסך מורשה רנו יש מאריך מומנט לגלגלים אצל כל מכונאי וזה כלי חובה

לא הכי טוב שיש אבל אומר את האמת גם לגביי שיש מיכלולים שניסגרים ברגש ואין עם זה שום בעיה כל עוד הדבר נעשה נכון. אין לי ספק במאת האחוזים שגם אצלך במוסך ישנם מיכלולים שגם להם היצרן מגדיר מומנט אבל ניסגרים ברגש וכך גם בכל המוסכים. חבל לנסות להיצטדק מול המציאות שהיא עובדתית יותר דני.

פורסם

בחייאת דני, בכול מוסך שאני מכיר יש כמה טורקמטרים אבל מתי משתמשים איתו ? וואלה לא יודע...מתי שלחו לאחרונה את הטורקמטרים לבדיקה וכיול ? וואלה לא יודע...

אני חושב שגם בעלי המוסך עצמם לא יודעים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מאריך מומנט לא שולחים לכיול

את שאר הידיות מומנט והשעוני מדידה שולחים לכיול על מנת לעמוד בתקני איזו ויש מדבקה של כיול על כל כלי עם תאריך כיול ותאריך בדיקה הבאה

פורסם
לא הכי טוב שיש אבל אומר את האמת גם לגביי שיש מיכלולים שניסגרים ברגש ואין עם זה שום בעיה כל עוד הדבר נעשה נכון. אין לי ספק במאת האחוזים שגם אצלך במוסך ישנם מיכלולים שגם להם היצרן מגדיר מומנט אבל ניסגרים ברגש וכך גם בכל המוסכים. חבל לנסות להיצטדק מול המציאות שהיא עובדתית יותר דני.

המציאות היא תמיד עובדתית אבל אתה דברת על גלגלים ואמרת שאף אחד לא סוגר גלגלים עם מומנט ואני אומר שאתה כהרגלך טועה ומכליל

מתי תתבגר כבר

פורסם
מאריך מומנט לא שולחים לכיול

את שאר הידיות מומנט והשעוני מדידה שולחים לכיול על מנת לעמוד בתקני איזו ויש מדבקה של כיול על כל כלי עם תאריך כיול ותאריך בדיקה הבאה

לא דיברתי על מאריך מומנט אלא רק על טורקמטרים. אצלך עובדים לפי הספר וגם במוסכי רנו אז אני רגוע.

אבל המציאות זה לא רק אתה ומוסכי רנו וצר לי לאכזב אותך המציאות שונה ממה שאצלך ברוב המוסכים שאני הכרתי ומכיר.

איזה כייף לי :)

פורסם

אין לך מה לאכזב אותי כי אני מכיר את המצב הרבה יותר טוב ממך כמי שבפנים בעולם הזה הרבה שנים

עדיין אני אומר שלמרות מה שחושבים המצב לא כזה חמור ולא כולם חאפריסטים כמו שטוען מאור30

• תוכן חדש...