Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום,

מבקש רעיונות לרכב שיענה על הדרישות הבאות:

1. אמין.

2. חסכוני בדלק (נוסעים כ-40K ק"מ בשנה)

3. אוטומט.

4. מתאים למשפחה בת חמש נפשות (שלושה ילדים קטנים), אם כי הצלחנו להסתדר עם הונדה ג'אז מצויין, וגם עם פיקנטו לא רע בכלל

(כלומר גם רכב קטן בא בחשבון (צריכת דלק...), כי יוצא שנוסעים כולם ביחד בערך פעם בשבועיים).

5. תקציב - בין 35K ל-45K. אם זה יהיה מאוד אטרקטיבי ניתן להתגמש.

תודה רבה,

שמואל

פורסם (נערך)

עם ק"מ כזה- רק היבריד או דיזל.

אני חושב שכדאי לך לחפש הונדה אינסייט או אם אתה מוכן לרדת בשנה- טויוטה פיריוס.

הפיקנטו בכלל לא חסכונית בדלק.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

איזה שנתונים?

לגבי הונדה - ראיתי כמה עלו לי הטיפולים בג'אז... לא חסכוני בכלל.

לגבי הפריוס - לא מפחיד לקנות רכב היברידי אחרי תום האחריות למצבר?

פורסם (נערך)

כל רכב, אבל כל רכב שתטפל בו עם חלקים מקוריים ואיכותיים עלות הטיפול תהיה יקרה יותר, גם ביונדאי (אני כיום מחזיק ביונדאי I20) אבל זה משתלם לטפל בחלקים איכותיים. אתה נוסע הרבה ק"מ אז הבלאי של הרכב שלך יהיה גבוהה יותר, מן הסתם.

אתה נוסע המון ק"מ, לדעתי אתה חייב רכב היברידי או דיזל אם לא- הדלק פשוט יקרע לך את הכיס.

נסה למצוא הונדה אינסייט (היא גם היברידית) או טויוטה פיריוס שעברו החלפת סוללות והסוללות עדיין באחריות ואם לא אז תנסה להתמקח על המחיר של הרכב

וזה אולי ישתלם לך.

שנתונים- תבדוק ביד 2 ובלוחות נוספים וכמובן צריך להתאזר בסבלנות כשמחפשים רכב.

פורסם

בתקציב הנתון לא תמצא רכב הברידי במצב נורמלי, וגם רכבי הדיזל יהיו כאלה שכבר ימיהם הטובים חלפו.

לכן לדעתי כדאי לרכוש רכב בנזין משפחתי במצב טוב ולהסב אותו להנעה בגז (או לרכוש אחד שכבר הוסב לגז)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

באיזה תקציב אתה חושב שניתן למצוא רכב ראוי?

שימו לב שצריך לשקלל בסיפור גם את ירידת הערך והטיפולים, כך שלא בטוח שצריך לשים את כל המשקל על עניין צריכת הד.

פורסם

אפשאר לסנן ביד 2 מכוניות המוסבות לגז יש שם מבחר יפה.

עלות הטיפול ברכב מוסב לגז גבוהה רק במעט מטיפול רכב רגיל. ( והרבה יותר זול מטיפול ברכב דיזל ותיק)

לדוגמא יש שם מיצובישי לנסר 2009 שנכנסת בתקציב שלך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

טורבו דיזל לא שחוטה ומודרנית/היברידית מודרנית, יעלו בסביבות 70-80 אלף ש"ח לכל הפחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בתקציב הנתון לא תמצא רכב הברידי במצב נורמלי, וגם רכבי הדיזל יהיו כאלה שכבר ימיהם הטובים חלפו.

לכן לדעתי כדאי לרכוש רכב בנזין משפחתי במצב טוב ולהסב אותו להנעה בגז (או לרכוש אחד שכבר הוסב לגז)

המלצתי על בהונדה אינסייט בהתייחס לפרסומת של carsforum בפייסבוק בנוגע לאינסייט החל מ 45000 ש"ח:

http://campaign.carsforum.co.il/Honda-Insight-1

פורסם

ב-45000 ש"ח אתה יכול לרכוש אינסייט שחוטה לגמרי כל מה שתחסוך בדלק - תוציא במוסך.

מחיר ה"מבצע" מתייחס לכלי רכב ספיציפי עם לא פחות מ-240000 ק"מ.

זאת מעבר לעובדה שהונדה הבינו שהפתרון ההברידי שלהם לא מוצלח, והפסיקו את הייצור שלה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מבחינת מקום, עם הג'אז הסתדרנו מצויין. הטיפולים היו די יקרים (ופחדנו לטפל לא בהונדה בגלל שזה גיר רציף וכו').

הצלחנו להסתדר מבחינת גודל גם עם פיקנטו.

מחפש משהו דומה לג'אז מבחינת גודל עם צריכת דלק זהה או טובה יותר.

שלנו היתה 2003, מחפשים משהו חדש יותר. נראה לי לכיוון של 2009-2010.

מבחינת התקציב - אפשר לעלות.

רק אין לי כח לאותו שכל יומיים במוסך ושכל טיפול שלא קורע לך את הכיס.

פורסם
מבחינת מקום, עם הג'אז הסתדרנו מצויין. הטיפולים היו די יקרים (ופחדנו לטפל לא בהונדה בגלל שזה גיר רציף וכו').

הצלחנו להסתדר מבחינת גודל גם עם פיקנטו.

מחפש משהו דומה לג'אז מבחינת גודל עם צריכת דלק זהה או טובה יותר.

שלנו היתה 2003, מחפשים משהו חדש יותר. נראה לי לכיוון של 2009-2010.

מבחינת התקציב - אפשר לעלות.

רק אין לי כח לאותו שכל יומיים במוסך ושכל טיפול שלא קורע לך את הכיס.

גם בהונדה יש הבדלים במחיר בין המוסכים השונים, מניסיון עם 2 הונדות. אני תמיד טיפלתי במורשה או במוסכים טובים עדיף לשלם קצת יותר במוסך מאשר לשלם זול ולבכות.

כמו שכתבתי- כל רכב, אבל כל רכב שתשתמש בחלקים איכותיים יעלה קצת יותר במוסך בטיפול אבל זה משתלם לטווח הארוך.

הכי חשוב זה לטפל לפי הוראות יצרן, לא חסר מוסכים טובים אני למשל טיפלתי בטיפול האחרון אצל "רמי שירותי רכב" בתל אביב שהוא מומחה יונדאי (לא מורשה יבואן) ועובד לפי הנחיות יצרן ועם חלקים מקוריים.

גם כאן למרות שזה היה מוסך לא מורשה יבואן, המחיר לא היה זול לעומת מוסכים אחרים שיכולתי למצוא אבל איכות העבודה והחלקים שווים את המחיר (המחיר היה סביר לחלוטין הרכב היה שעתיים במוסך בעיקר בבדיקות שביקשתי שיבצעו).

פורסם (נערך)

על איזה אופציות חשבת? האם ניסית לחפש רכבים מוסבים לגז?.

עריכה:

מצאתי מודעה מעניינת ביד 2 לדעתי שווה לבדוק:

honda.png

• תוכן חדש...