Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולווינג אספנות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זמן רב חלמתי על אופנוע כבד משנות 70-80 וחלומות סופם להיתגשם.

אז כך הוא הגיע אלי לאחר שעמד כשנה ללא שימוש.

2014-09-09 20.51.57.jpg

2014-09-09 20.52.50.jpg

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
ולאחר כחודש היום הוא נראה כך לאחר יישור קו מכאני ופרוק "קופסאות" מיותרות

דורון שלום,

כמתעניין ברכישת אופנוע אספנות, אשמח אם תשתף אותנו בעלויות של יישור הקו,עלויות שותפות ובעיקר מה הרשמים שלך בשימוש יום יום בדגש על נושא האמינות

יוסי

פורסם

תתחדש! הגולדווינג יפה מאוד.

האם אתה מרגיש הבדל בין מגן הרוח הקודם לנוכחי?

אני חושב שעם החדש יהיה לך קשה לשמוע רדיו ברכיבה, לעמת זאת כשווינדג'מר תכננו את המגן הקודם, עוד לא היו אוזניות בלוטות' :wink:

נמרוד

פורסם
דורון שלום,

כמתעניין ברכישת אופנוע אספנות, אשמח אם תשתף אותנו בעלויות של יישור הקו,עלויות שותפות ובעיקר מה הרשמים שלך בשימוש יום יום בדגש על נושא האמינות

יוסי

ל

קצת קשה לי להעריך אני מעריך עליות חלקים כ 500 שקל עבודה אני עושה לבד. עלויות שוטפות מעבר לכך של חודשיים שהאופנוע ברשותי 1500 שקל ביטוח

אמנות בשלב זה 100% בשימוש סופי שבוע בלבד

דורון

פורסם

הי נמרוד

הבדל משמעותי קודם כל בניראות אני מאד אוהב את המראה ה"ערום" של האופנוע המטרה שלי היתה ללא מגן בכלל אבל זה קשה מידי ברכיבה מהירה.

המגן הקודם+הפרינג מעל מהירות 120 קמ"ש כאילו מרימה את החלק הקידמי של האופנוע וכתוצאה מכך האחיזה מקדימה מתרופפת.

המגן הנוחכי מגן מספיק טוב מהרוח ושומר על המראה.

דורון

פורסם
תהנה מהאופנוע כי יש ממה.

אשמח לראותך מצטרף אלינו לפעילויות ולטיולים

איציק דר

0522618051

תודה איציק בטיול האחרון לצפון השתתפתי תהנו באילת.

דורון

פורסם

תתחדש ותהנה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...