Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קנגו של 2006-2007 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני רוצה לקנות רנו קנגו (או משהו דומה) אוטומט (אישתי לא נוהגת בידני) של 2006-2007, כמובן במזומן. אני חושב שאצטרך אותו משהו כמו לשנה ואז אצטרך למכור. איפה כדאי לי לקנות אותו - מפרטי ב יד 2, ממגרש פרטי, מחברות השכרה כמו אוויס וכן'? מה יתרונות, חסרונות? תודה!

פורסם

בחברות השכרה לא תמצא כאלו ישנים, גג בני 3-4 שנים, והרוב יהיו טורבו דיזל ידניים.

פרטי ביד 2 זו אופציה טובה, ממגרש פרטי לא כדאי לרוב, אפשר לקנות ממגרש גדול ומוכר כמו טרייד מוביל, כלמוביל טרייד אין, קרסו טרייד אין וכדומה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
פרטי ביד 2 זו אופציה טובה, ממגרש פרטי לא כדאי לרוב, אפשר לקנות ממגרש גדול ומוכר כמו טרייד מוביל, כלמוביל טרייד אין, קרסו טרייד אין וכדומה.

תודה רבה. למה לא כדאי לקנות ממגרש פרטי? מה לגבי פרטי ביד 2 לעומת מגרש גדול ומוכר? מה היתרונות וחסרונות? מחיר, אמינות וכו'?

פורסם

תראה, בדרך כלל מה שקורה במגרשים הפרטיים האלו, מגיעים רכבים פחות איכותיים. יכול להיות שתמצא שם רכב מצוין, אני לא מכליל, אבל יש לא מעט מגרשים שקונים את כל השאריות של חברות הליסינג וההשכרה למשל, או רכבים שהיו מעורבים בתאונה ותוקנו וכאלה. אני ממליץ להמנע.

מוכר פרטי גם יכול לדפוק אותך, גם יכול להיות סוחר רמאי או סוחר אמין באותה מידה, אבל אני מעדיף לרכוש מפרטי מאשר לרכוש מסוכנות טרייד אין לא מוכרת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ומפני שכנראה זו לא רק הדעה שלך אלא גם הדעה הרווחת, ז"א מפני שלמגרשים יצא שם לא טוב, המחירים שם נמוכים ממפרטי? ומה לגבי מגרשים גדולים וכן מוכרים?

פורסם

מגרשים גדולים ומוכרים כמו שציינתי - אין בעיה, יש אבא ואמא, זה מקום יותר מסודר, יש אחריות בדרך כלל גם כן.

המחירים שם לא בהכרח נמוכים מפרטי, ואם כן אז יש סיבה לרוב.

• תוכן חדש...