Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

באלרו שלי קיים פיצ'ר שברגע שלוחצים על הכפתור של פתיחת הבגאז', הבגאז' נפתח באופן עצמאי כמעט לחלוטין.

הבעיה מתחילה כשהוספתי ספויילר לרכב (מקורי שהגיע עם אלרו ) ועכשיו מהמשקל שנוסף על מכסה הבגאז' הוא כבר לא עולה בכלל.

רציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף קפיץ \ להזיז \ לכוון את המוטות למצב שבו הפיצ'ר שהבגאז' עולה מעצמו יחזור לעבוד.

אני מצרף תמונות של המוטות בבגאז'.

תודה על כל עזרה,

יערי

10748902_10202772406703473_1719393962_n.jpg

10754801_10202772406943479_521171918_n.jpg

10805055_10202772407143484_1212157628_n.jpg

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

בתמונה הראשונה 3 חורים - נראה כמו אופציות לעומס קפיץ. הקפיץ כרגע בעליון - נסה להעביר למרכזי. כנ"ל בתמונה השנייה לצד שמאל.

אם לא עובד שים בלון הליום של דורה בבגז'.

:turn-l:
פורסם

אני אעשה מחר נסיון עם של הקפיץ בחור השני ואחזור לעדכן.

בקשר לבלון הליום של דורה :roflmao:

אם האמצעי לא יעבוד כמו שצריך כדי לנסות את החור האחרון?

פורסם

כמובן.

תעשה את העבודה בזהירות, רצוי עם כפפות ובלי לצבוט שום איבר. ג'בקה עשוייה לעזור. קח גם עוזר שיחזיק את המכסה פתוח.

פורסם

עדכון: העבודה הייתה קשה מהצפוי , נאלצתי לפרק את כל המגש האחורי ולהוציא את הבגאז' לחלוטין כי הגישה הייתה אפסית.

אחרי ההוצאה של הבאגז' נדרש המון כוח כדי להכניס אותו לחור האמצעי , אחרי דקות ארוכות זה אכן נכנס וכשהכל הורכב לא התגלה שום שיפור בפתיחה של הבגאז', רק עכשיו הוא קל יותר לפתיחה ועולה לבד בערך מהאמצע.

אני אוותר על הניסיון להכניס לחור השלישי כי כנראה שאין לי מספיק כוח כדי לבצע את העבודה הזאת, שוב תודה :D

פורסם
אחרי דקות ארוכות זה אכן נכנס וכשהכל הורכב לא התגלה שום שיפור בפתיחה של הבגאז', רק עכשיו הוא קל יותר לפתיחה ועולה לבד בערך מהאמצע.

אני אוותר על הניסיון להכניס לחור השלישי כי כנראה שאין לי מספיק כוח כדי לבצע את העבודה הזאת, שוב תודה :D

לפי מה שאתה כותב דוקא יש שיפור, אבל לא מספיק. כנראה שלא נדע לעולם עם "החור השלישי" היה פותר את הבעייה.

פורסם

ברכבים שבהם מותקן ספוילר אחורי- ע"ע 3400 (הוא נמצא בחור השלישי).

אצלי בקאוואליר הוא על השלישי והוא קופץ למעלה עד הסוף.

פורסם

Yuvk - אני מניח שהשלישי היה פותר את הבעיה.

Maxizem - את החור השלישי אני אשמור לפעם הבאה שתהיה לי הזדמנות וזמן לפרק הכל , תודה :)

פורסם

ניסיתי להשתמש בכוח כשהכל מורכב ולא הצלחתי כ"כ, אעשה ניסיון כשזה מורכב.

אולי אשתמש במכווץ קפיצים שידחוף אותו כמו שצריך :)

וזה כן היה משהו קיצוני, לפחות בישבילי נדרש להפעיל המון כוח..

פורסם

אני שוקל כמעט 90 קילו... יכול להיות שלי היה מעט קל יותר באמת.

אבל פשוט צריך לגשת לזה נכון,מקסימום תבקש עזרה מחבר.

לפחות תוכל לוודא שזו אכן הבעיה.

בצירוף השרשור שלך עם הספוילר הכל מתחבר .

פורסם

מה הכוונה שהכל מתחבר בצירוף השרשור?

וכן אני חייב להשתמש בכלי כלשהו שיקל על העבודה, אני שוקל 30 קילו פחות ממך :)

פורסם

אני ינסה בקוואליר שלי, בחיים לא חשבתי שהאמריקאים האלה יעשו גם קפיץ שירים את הבאגז׳.

צריך לגשת לעבודה נכון, לא משנה כמה כוח יש לך ביד אלה איך אתה מפעיל אותו.

ניסית לפתוח את המושב האחורי ולעבוד בשכיבה מתחת למנגנון?

פורסם

NIR100 - כל המושבים האחוריים פורקו והבגאז' יצא בכלל מהרכב , עבדתי עליו מחוץ לרכב.

• תוכן חדש...