Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום השבוע אני יתחדש בסוניק rs שחורה חדשה... כמו שידוע לרובנו הצבע השחור דורש יותר תשומת לב על מנת להבטיח ברק ויופי לאריכות ימים.

אני צריך המלצות על תכשירי ניקוי ושמירה על הצבע והברק.

כמו כן אני רוצה לשמור עליה גם מבפנים.

עשיתי חשבון לפי מחירי אוטוסטור והגעתי לסכום משוגע של 1900 שקלים... מחוסר ידע בחברות מותגים ומקומות רכישה.

אין לי תקציב מסויים אבל אני לא ממש מעוניין להוציא סכום של שליש משכורת על חומרי ואביזרי ניקוי וטיפוח.

לכן אקל עליכם ואני יעשה רשימה ומי שיכול להמליץ על דבר או 2 יעזור מאוד.

הדגש הוא על שמירת הצבע לכן על שאר המוצרים אני יכול להתפשר לטובת המחיר.

אני יתחיל מהחשוב והדחוף ויסיים במה שפחות דחוף ומה שקיים אני יודיע שיש.

-שמפו-יש mr pink .

-כפפת שטיפה איכותית.

-פלסטלינה ומסכך יעודי.

-אוטם צבע.

-ווקס משחה עדיפות לצבע שחור וצבעים כהים ואפליקטור.

-מגבות מיקרופיבר איכותיות ויעודיות לכל מטרה (חשבתי על מגבות של cg).

מכאן זה פחות חשוב.

-מנקה חישוקים בתצורת ספריי ומברשת ייעודית.

-מחדש צמיגים-קיים ג'ל של הטרטל ווקס.

- ספריי חלונות ללא אמוניה.

-ספרי לפלסטיקה פנימית(לא למראה מבריק).

-ספריי לניקוי כללי לפנים הרכב.

אם אתם שואלים מה עשיתי עד עכשיו, אני יענה שהייתי בעלים של 106 לבנה בת 15 שנה יד 7 עם צבע מקורי לכן לא השקעתי יותר מידי ולא התכוונתי כי מצב הצבע היה אבוד מרגע קניית הרכב.

אם יש משהו ששכחתי אפשר להוסיף...

אני מודה מראש על כל הענות...

אני דיי noob בנושא המקצועיות בניקוי הרכב למרות שלפני הגיוס לצבא עבדתי בשטיפות רכב ידניות.

אבל שם הדגש הוא על המהירות ולא על האיכות...לכן אני מבקש הבנה והכוונה שאני יהנה מרכב מטופל ומבריק וגם מי שמסתכל עליו יהנה.

פורסם

אני לא יודע אם נהוג לבקש דבר כזה מהחברה

אבל תנסה לבקש מהם שלא ישתפו לך אותה לפני שמביאים

אני גם רכשתי הרבה ציוד באוטוסטור אך לא הגעתי עדיין ל 1900 ש"ח

איך אתה עם EBAY?

אתה מתכנן לשטוף בשיטת 2 הדליים?

יש גישה למקור מים? וחשמל?

פורסם

יש מים חשמל ומקום מוצל.לא ממש מעניין אותי מה יעשו לרכב לקראת השחרור אבל אם אני יגלה סווירל אחד או שריטה קטנה אני יפסול אותו ויבקש רכב אחר...

חדש זה חדש ואני לא מוכן להתפשר.

פורסם
יש מים חשמל ומקום מוצל.לא ממש מעניין אותי מה יעשו לרכב לקראת השחרור אבל אם אני יגלה סווירל אחד או שריטה קטנה אני יפסול אותו ויבקש רכב אחר...

חדש זה חדש ואני לא מוכן להתפשר.

סורי לבאס אבל אתה תגלה לא מעט סווירלים, קח את זה בחשבון מעכשיו.

למעט פרארי/מזראטי/בוואריאן מוטורס, אף אחד לא מבצע דיטיילינג לפני מסירה.

כאמור, תבקש שלא ישטפו לך את הרכב כדי למזער נזקים, זה מקובל.

משם תמשיך לבד ושמור על הרכב כראות עינייך.

אף אחד לא יחליף לך את הרכב, לא על שריטה, ובטח ובטח שלא על סווירל, אז קצת פרופורציות.

הכי רחוק שילכו לקראתך לאחר "רעש", היא הצעה ל"פולישוועקס" חאפרי לחלוטין בשביל לפייס אותך.

מעצבן, אבל זה מה יש.

"יאללה בירי".

פורסם

כבר הודעתי בהזמנה עצמה שאני פדנט ולא פראייר ככה אמרתי לנציגה של החברה ועוד הוספתי שמצידי יביאו לי את הרכב עטוף בניילון נצמד...

לא מעניין אותי שחצי מדינה פראיירים וזורקים מאות אלפי שקלים על פח צבוע עם מנוע וגלגלים כן כן... פח צבוע עם גלגלים שעולה כמו בית!

ומקבלים את זה במצב ירוד ופגום.

אני רוצה תמורה לכסף שלי ואני יקבל אותה.

פורסם (נערך)

הסיכוי שיחליפו לך את האוטו על סווירלים/שריטות שווה לערך שאני מחר מתמנה למלך אנגליה או לאפיפיור.

אני אפילו אלך איתך יותר רחוק, ישנו אחוז מסויים שאפילו אם הרכב עבר תיקון פחחות כתוצאה מתאונה בהובלה, כל עוד זה אחוז מסויים בירידת ערך, אפילו לא יספרו לך על זה, ובטוח לא יחליפו לך את הרכב.

גם תסלח לי, זו שברולט, אם היית קונה מרצדס אולי היו מתחשבים ושולחים לדיטיילינג אחרי שהיית מתעצבן, פה בלחץ ייקחו את הרכב למחלקת פחחות ל"פולישווקס" שרק יעשה יותר נזק והולגרמות ככל הניראה.

אגב - גם אם תגלה סווירלים, עדיף לך לקחת לפוליש עדין אצל מישהו מקצועי במקום לתת לאיזה פחח בסוכנות של שברולט לגעת לך ברכב, אתה לא תאמין לאיזה נזקים הם גורמים.

וכשכל זה נאמר, אני מאלחל לך בהצלחה ומזל טוב.

ואל תשכח, לא משנה כמה תנסה, סווירלים יווצרו, אז תתחדש ותהנה ואל תתפס לקטנוניות מיותרת וחסרת תועלת

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

אוקי אין טעם להתווכח.. זאת לא מטרת פתיחת התרד...

אם יש אפשרות לעזור במה שביקשתי אני יותר מאשמח...

ואם זה הולך להיות בסגנון של " כולנו פראיירים גם אתה תיהיה" אני לא מוכן לשמוע על זה.

אני מתנצל מראש הכוונה לא הייתה לפגוע במישהו. פשוט יותר מידי אנשים "זורמים" עם מה שיש... מבחינתי לכה פגומה שווה ערך לריפוד קרוע או דשבורד סדוק או מנופח.

חדש זה חדש! אז למה להתפשר?

פורסם

הלקוח תמיד צודק אם הוא משלם מספיק בשביל להיות צודק.

אתה לא משלם מספיק.

לגבי מוצרים- משהו שהכנתי פעם לחבר http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?522384-quot-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-quot-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%A1%D7%99-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9C%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D&highlight=%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A

תתחיל מזה וכשתרצה להתמקד על משהו תשאל.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

לא יודע איך הגעת לסכום כזה מופרך.

מגבות באיביי - 200 שקל לכל הסוגים.

פלסטלינה כנל - 20 שקל

שמפו - 50

אוטם - 150

מברשות לגאנטים - נגיד 100

כפפה - 50

apc - 20

ספריי חלונות - 20

ג'ל לצמיגים פלסטיקה וגומי - 40

סיפור של 600 ש"ח בערך.

פורסם

לגבי מטליות

אז באיביי יש את הקוריאני (microfiberkorea) שיש לו מטליות טובות, תוכל להריץ חיפוש על שירשור של מיקרופייבר ולקבל שם הרבה מידע.

אם יש חשמל ומים ממליץ לך לשקול לרכוש גרניק ואקדח קצף בשביל פריווש

לגבי המסכך היעודי לפלסטלינה- אני קניתי אותו ויכול להגיד לך שבאמת הוא מיותר.

בשביל חומר סיכוך אני משתמש בסבון של CITRUS של כימיקל מדולל עם מים והוא עושה את העבודה בצורה טובה.

1900 ש"ח זה הרבה מאוד כסף

אני חושב שכדאי שתעשה רשימה של מה שאתה רוצה לרכוש ותפרסם כאן.

אולי יש לך דברים שלא נחוצים וחבל על הכסף שלך.

• תוכן חדש...