Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מטליות שלא משאירות סיבים כלל, עדיף חזקות יחסית שלא יפרמו מכל מני שפיצים ובליטות בחלק המנוקה.

אשמח להמלצות לחברות וכן לספקים שאפשר לקנות מהם במחיר זול (קונה כמות).

תודה מראש לעוזרים ובוקר מעולה!

בעלים של Custom Powder Coat

צביעה חשמלית בתנור

הפרוייקטים שלי:

שיפוץ virago 500, שיפוץ VX80

פורסם

תודה לכם, מכירים גם ספק בארץ שמוכר משהו איכותי?

אני משתמש בהם לניגוב חלקים לפיי צבע ומוכן לשלם קצת יותר ולפרנס מישהו בישראל

בעלים של Custom Powder Coat

צביעה חשמלית בתנור

הפרוייקטים שלי:

שיפוץ virago 500, שיפוץ VX80

פורסם

הבעיה כאן זה המחירים

לגבי מגבות לצבעים אני פחות מכיר אבל אני קונה לרוב באוטוסטור, יש לו שם מגבות של Chemical Guys מתחיל ב 15 ועולה מעלה. חלק לניקוי רגיל או פנימי וחלק לניגוב ווקס וכדומה, אולי יהיה גם טוב בשבילך?

אוטוסטור - מטלית מיקרופייבר מקצועית Chemical Guys

Opel Adam S 2017

פורסם

אתה צריך כנראה scrubbing towel

לקוריאני יש כחולות ברקמת וופל שלפי דעתי יתאימו לך. לא מכיר שבארץ יש משהו חזק מספיק

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הייתי היום באוטוסטור וקניתי כמה מגבות לחלונות / צהובה של CG שנראית ממש טוב ואחת גדולה לייבוש הרכב של מגווירס, לא רעה.

לקוריאני אני רואה שיש דברים ממש טובים במחירים זולים יחסית, הדבר היחיד שמבאס זה זמן ההגעה.

אז הזמנתי כמה ואני מחכה שיגיעו, לבנתיים אני עושה ניקוי עם מה שקניתי.

אגב, קראתי שרובם מכבסים את המגבות או שוטפים עם חומר מיוחד לטקסטיל (שמפו כזה) לפני השימוש, טרם ניסיתי.

Opel Adam S 2017

פורסם

6 ימים? שיחדת אותו?

בחיים לא נתקלתי במשלוח מהיר יותר ממינימום שבועיים דרך האיביי, אבל שאפו(פו) :)

אין בארץ חנות שמוכרת דברים נורמליים במחירים הגיוניים? כל מגבת פשוטה שאני בודק באינטרנט המחיר הוא 5-10 דולר ופה כמובן פי 2.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...