Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'וזף מגנט הלך לעולמו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שהיה הדבק של Boston וכמובן האיש שהפיק את האלבום המשובח של CCR, כריס ת'אמפלי, הוא זה שנתן את האות לשוק הפיקאפים, הפטנט שלו היה גאוני, לגביי המגבר, אני צריך למצוא, יש לי פה את הגיליון הישן של הרולינג סטונס שבו ראיינו את ג'וזף וכמובן עקבו אחרי פועלו.

haters will hate

פורסם

שמח לשמוע שגם בארץ יש לו עדת מעריצים לא קטנה.

למזלי, יצא לי לחזות בו בהופעה לפני מס' שנים (שעצם המסע להופעה הזו הוא כבר סיפור בפני עצמו, אבל זה כבר נושא לשרשור משלו).

הבחור וירטואוז ונגן בחסד עליון ובהחלט מצדיק את המוניטין שלו כפרפורמר של פעם בדור.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם

אשמח לשמוע אודות הטיול, אני מקנא בך, אם יש אמן שניסיתי שיגיע לאיזור זה הוא, לפני מספר שנים הוא עשה 3 הופעות, לקוח שלי ראה אותו בבריסל ואמר לי שזאת הייתה ההופעה הכי טובה שהוא חווה בחייו

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תגידו אתם מסתלבטים?

איך קוראים לגיטריסט הזה? איך מאייתים את השם באנגלית?

אף חיפוש של השם בווריאציות שונות ומשונות ובצירוף מילות מפתח כמו גיטרת קרמר, ואן היילן, לא משנה מה-

גוגל אפילו לא מנסה לתקן אף איות, פשוט כי הבנאדם לא קיים!

חיפוש בעברית אחר השם שבכותרת מביא רק את השרשיר הזה,

היה בדיוק אחד באפריל ואף אחד לא אמר לי?

פורסם

מי זה היה בפעם הקודמת שהרגתם חבר דמיוני?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אף אחד לא הרג. היה עליו אייטם בחדשות לפני שבוע וקצת. אבל איזה עלובים! אייטם של אולי דקה וחצי לבנאדם שכמעט כל סרט עם מוזיקת רוק- יש לו קשר ישיר לזה.

במשך שנים!

• 5 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...