Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם השמפו האדום של סונקס נחשב אגרסיבי ?http://www.autostore.co.il/שמפו%2Dלרכב%2DSONAX%2DWash.html

בגלל שהוא זול חשבתי להשתמש בו לפרי וואש כדי להוריד את הסונקס bsd ואני לא מתכוון לדלל אותו בכלל.

פורסם

מה גם שלדעתי זה מאד יומרני לחשוב שהוא יוריד את הסונאקס. כשapc לא מדולל לא מזיז לו, וגם פלסטלינה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

ברור שזה פעם ב.. מחר אני מתכנן לשים את הפוסו, אז אני רוצה להוריד כל הגנה שיש לאוטו וחשבתי שבלי לדלל את הסבון הוא פשוט יוריד בלי בעיה את ההגנות.

פורסם

סבון מאוד אגרסיבי.

אני משתמש בו אחת לכמה חודשים שהרכב ממש מלוכלך - במינון נמוך. (מוריד לכלוך ללא מאמץ)

שאני עושה טיפול דיטיילינג,סונקס שמש בשטיפה ראשונה במינון גבוה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני שוטף איתו פעם בשבועיים בערך.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לי יש את השמפו סונקס עם "ווקס". ברור שאין בו ווקס קרנובה, אך לשטיפה שבועית או חודשית במקרה הצורך הוא מעולה. 25 ש"ח לליטר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יותר אגרסיבי מהcitrus wash and gloss?!

בכול אופן, אין סיבה להשתגע. אפשר לשים בכוס מים כמות מדודה של הסבון ועם מגבת לנסות לשטוף נקודה קטנה ברכב, ליבש ולשפוך מים- אם יש הבדל בבידינג\ שיטינג, כנראה שהשכבת הגנה ירדה, אם לא- להוסיף עוד קצת סבון ולחזור על הפעולה עד שמגיעים למינון שמוריד את ההגנה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
השמפו של סונאקס הוא השמפו הכי אגרסיבי שיצא לי להשתמש בו, בזמנו.

יותר מapc לא מדולל ? לדעתי לא משנה כמה חזק הוא, הוא לא יוריד את הbsd ברמה מספקת. לא בשטיפה בודדת.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

חשבתי שהוא גם אגרסיבי, ניסיתי וראיתי שהוא לא מדגדג את הפוסו, אולי אם היה ווקס על הרכב אז היה איזה שינוי בידינג שיטינג.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

כן, הפוסו גם עמיד בצורה קיצונית. השילוב בינהם אגב כמעט מושלם ומחזק אחד את השני ברמה גבוהה מאד, חבל רק שהסונאקס לא משאיר פח חלק..

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...