Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

800 על 1400 זה סביר פחות מ 60% מערך הנכס, הריביות תהיינה סבירות +

החזר של 4500-5000 החזר סביר , הייתי מעדיף החזר יותר בכיוון של 5-6000 ש"ח המשמעות היא גדולה כספית וגם פחות שנים של עול המשכנתא על הצוואר.

החזר אגרסיבי כעת רצוי בהחלט, לכמה זמן תוכלו לעמוד בהחזר בגובה זה?

הבנק לא יאשר החזר שגבוה מ 40% מההכנסה ( הוראות בנק ישראל ) אבל יש טכניקות להתגבר על כך.

בעיקרון לא פורעים קה"ש אלא לוקחים ממנה הלוואה במידת הצורך.

רזרבה למה? לעיניים הגדלולות של האשה בשדרוגים? :-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לשאלתך, 600 אלף ש"ח הון עצמי זה מכובד מאוד לזוג צעיר.

אם מדובר בדירת 4 חדרים חדשה אז 100 אלף זה המינימום, 200 זה להיכנס כמו מלך.

אני גם הייתי מגדיל החזר ל-5 וכל השאר מחזיק בצד לשעת צרה. אתה עדיין לא יודע כמה זמן האישה תרצה להישאר עם הילד בבית, תקופות ללא עבודה, שדרוגים של הרכבים, כשנכנסים לבית יש תקופות שההוצאות בקלות גדולות מההכנסות ולכן צריך קצת מאגרים בעו"ש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לשאלתך, 600 אלף ש"ח הון עצמי זה מכובד מאוד לזוג צעיר.

אם מדובר בדירת 4 חדרים חדשה אז 100 אלף זה המינימום, 200 זה להיכנס כמו מלך.

אני גם הייתי מגדיל החזר ל-5 וכל השאר מחזיק בצד לשעת צרה. אתה עדיין לא יודע כמה זמן האישה תרצה להישאר עם הילד בבית, תקופות ללא עבודה, שדרוגים של הרכבים, כשנכנסים לבית יש תקופות שההוצאות בקלות גדולות מההכנסות ולכן צריך קצת מאגרים בעו"ש.

תודה

200 אש"ח נוספים לכניסה לבית? זה אומר עוד 200,000 למשכנתא.....

פורסם

למחיר הדירה צריך להוסיף: עלות של עורך דין, עלות מעבר דירה, שדרוגים (מיזוג, מטבח, אמבטיות), אבזור הדירה (תאורה, פרזול בקירות, ריהוט קיר), מכשירי חשמל שבטח תרצו לרכוש, ותקציב חירום לכל מיני בלת״מים.

אפשרות אחת היא לקחת סכום נוסף במשכנתא ולפרוע את היתרה. זה דורש משמעת עצמית, הרבה אנשים פשוט יבזבזו את הכל כי הכסף זמין.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אל תעבור במשכנתא 60% מערך הנכס

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
תודה

200 אש"ח נוספים לכניסה לבית? זה אומר עוד 200,000 למשכנתא.....

מספר אופציות כיצד להגיע לסכום הזה:

1. אם מדובר בדירה עתידית אז לנסות לצמצם הוצאות עד הכניסה לדירה.

2. לקחת הלוואה כנגד קרנות השתלמות/נכס אחר שבבעלותכם.

3. לבצע דחיית תשלומים של המשכנתא (עם תשלום של הריבית חודש בחודשו) עד שתצליחו לצבור את הסכום הדרוש.

אנחנו רכשנו דירה שהצפי שלה היה שנתיים וחצי בנייה (בפועל כמעט 4 שנים) אז חסכנו חצי מהסכום בתקופה הנ"ל והחצי השני הגיע ממכירת הרכב ושנמוך לרכב ששווה פרוטות (היינו בשלב בחיים שאפשר לנו אופרטיבית לבצע את המהלך).

בשלב הכניסה לבית כל ספק שלא נתן הנחת מזומן שילמנו בתשלומים (לפני זה לעולם שלא שלמנו בתשלומים) ודאגנו שסך כל ההתחייבויות יהיו בין 10 ל-20 אחוז יותר מסך המאגר שהיה לנו. הסתמכנו על ההתנהלות הנכונה לאורך השנים. לבסוף סגרנו את השנה ללא כניסה למינוס.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כנראה שנחפש נכס מעט זול יותר (כ100 אש"ח פחות), בינתיים עוברים להתגורר בדירה של המשפחה ככה שהוצאות שכ"ד יורדות מאיתנו. זה קצת צובט בלב שלמרות החסכון הנאה והמשכורות היפות אנחנו נתקע עם משכנתא והלוואות ליותר מ20 שנים.

וסה"כ מדובר כאן על דירת 1,400/300,000 ש"ח

פורסם

ברוך הבא למועדון (בלי ציניות), ישנם רבים וטובים במצב שלך. אם תעבדו נכון אפשר בהחלט לקצר את משך המשכנתא. למשל, להקצות כל סכום כסף בלתי מתוכנן שאתם מקבלים לטובת פרעונה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

משכנתא של 700K בהחזר של 5K לחודש אחרי 15 שנה אתם אחריה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

850 על 1300 עלית במדרגה של הריבית כי אתה מעל 60%

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קודם כל תודה!! אני מקבל כאן כמויות של מידע רק מלקרוא את התגובות. זה מידע חשוב מאוד שמכניס אותי לפרופורציות ויכול לחסוך

לנו עוגמת נפש וכסף שחוו חברים ומכרים שלנו כשעשו השקעות פזיזות.

התכוונתי ל850,000 על 1,400,000

600K הון עצמי שאנחנו מביאים -כולל- קה"ש נזילה (משאירים לעצמנו הון קטן של כ100K שמושקעים בסיכון נמוך לטווח ארוך)

משכנתא:

800K השלמה ל1.4M

50K שדרוגים וקניות שחייבים על ההתחלה.. מיזוג וכו' - אולי בהלוואה לטווח ארוך מהמשפחה

אני כרגע מחכה ל2 פרוייקטים באיזור פרדס-חנה-כרכור שיצאו לשיווק.. הקניה על הנייר יכולה להקל עלינו

כי הבנתי גם שישנם קבלנים היום שנותנים מימון חלקי - שלם עם התקדמות הבניה, כך שבינתיים נוכל לתת את ההון העצמי ולהמשיך לחסוך עד שנצטרך לקחת את המשכנתא, בשאיפה שנוכל לצמצם פערים ולקחת מעט פחות כסף.

אגב, נאמר לי שאנחנו צריכים לבדוק זכאות להנחה במסלול ספציפי כזוג צעיר שלוקח משכנתא ראשונה, נשמע הגיוני?

תודה, מתן.

פורסם

המסלול של זוג צעיר הוא לא אטרקטיבי

שלם עם התקדמות הבניה, בד"כ צמודה למדד תשומות הבניה , הוא לא כל כך ידידותי לרוכש

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בשני תנאים

הראשון - כיוון שזה מסלול אהוד על הבנקים, תראה שאתה מקבל ריביות טובות יותר במסלולי הפריים והקל"צ

התנאי השני- שאתה מסיים את המסלול עד לתחנה הראשונה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...