Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אלמרה 2014,פשוטה מאוד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון,ויש לא מעט לפי המכירות שבוחרים באופציה הראשונה,בכול מקרה,שלא ידוע מה המחיר שלה במידה והיה נמכר בארץ חבל על הוויכוח,מה שכן,לדעתי אם הפיגו היו מוכרים את ה301 יותר קרוב למחירי סופר מיני הייתה להם הצלחה,בו למשל בוקי אני יכול לומר שהרכב מאוד מוצלח למרות שהוא לא הספינת דגל שלהם ה308.

יוצא לי לנסוע הרבה על האוקטביה החדשה,גטה,פאסאט ואני באמת הייתי מעדיף את הנוחות של ה301 שמאוד הפתיעה אותי.

כך שלא תמיד הזול הוא גרוע יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזול הוא לא תמיד יותר גרוע אבל תמיד פחות יוקרתי, פחות מפואר ובדרך כלל גם פחות מתקדם.

לא הצלחתי כ"כ להבין אותך.

אני לא רואה מצב שבו לקוח של מכוניות כמו פאסטט מעדיף לקנות פיז'ו 301 רק בגלל שהיא יותר נוחה.

פורסם

ברור שפאסט נחשבת לקטגוריה שונה לגמרי ממנה,אני אומר שלא בטוח שניסן הזאת גרועה בנסיעה אולי היא דווקא בסדר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע...אחרי שקראתי את אותו מבחן סיבולת (30.000 ק"מ בתנאי קריעה קיצוניים) שביצע אתר רוסי שהזכרתי מקודם לאלמרה הזו - לא הייתי קונה. גם לא במחיר של סופרמיני.

אולי גירסאות אחרות שלה שמורכבות במפעלים אחרים בעולם יותר טובות.

פורסם

העולם מלא במכוניות מהסוג הזה, בסין, דרום אמריקה, רוסיה ועוד. אלו רכבים שרחוקים מהסטנדרט המערבי המקובל, בעיקר בתחום הבטיחות.

פורסם

ציפיתי הרגע בסרט אימה, ממש.

כאחד בעל אלמרה משנת 2004 שמורה מאוד והצבע מעולה וההרכבה באמת יחסית טובה, הרכב הזה גורם לניסאן אלמרה 2004 להראות כמו 2016 דגם עתידי.

בחיי, מושבים מזעזעים מבד פשוט וספוג מזעזע, כבל גז למנוע ( באלמרה 2004 זה יוניט אלחוטי של HITACHI ) ללא ידית אפילו לנהג, זה פשוט מחריד בכל לשון של מילה.

לאלמרה 2004 שנמכרה כאן, היה מנוע בקוד QG16DE בעל מומנט מכובד בסל"ד נמוך ודי תגובתי, זה מנוע ששקיבל פרס טכנולוגי של RJC משהו כזה בשנת 2001. אבל עזבו את כל זה.

נכון, אמור להיות דגם של אלמרה אבל לא הדגם הזה, זה בהחלט דגם לארצות מתפתחות ו"עניות" והאבזור, המנועים והכל, בהתאם למקום ( שם גם הרוב מתדלקים בגז במידה ואפשר או מערבבים גז ודלק ברוסיה )

אלו הרכבים של 2015 של ניסאן אלמרה :

http://www.caradvice.com.au/281485/2015-nissan-almera-facelift-revealed

http://carsreview2016.com/2015-nissan-almera-facelift

ואכן האבזור והגימור הפנימי שונה, המחיר גם בהתאם גבוה בכ 2,650$ לדגם הבסיס ( שזה לא קצת במדינות מתפתחות ובאזורים עניים ).

חוץ מזה, מדובר על רכב תרצו או לא משפחתי מרווח יחסית לאחר השיפורמאלמרה לטידה ומטידה לדגם הזה, לכן אין שום סיכוי שיימכר בפחות מ 80,000 או בכלל ב 90,000 רוב הסיכויים.

כי גם אם היבואן יירכוש את הרכב ב 14-15 אלף דולר תכפילו ב 113% וכו', זה כבר חורג בהרבה מ 90,000 ואף יחצה את ה 100,000 בקלות.

מי שרוצה קופסאת גפרורים יש את האלטו או פיקנטו ( שבפיקנטו תבכו על הדלק ) אז אין מה לעשות, עדיין.. ניסאן. ומי שרוצה מיני יש את הניסאן MICRA בגרסא ידנית יחסית זולה, מה רע?

פורסם

בכל מקרה האלמרה הזו לא תגיע לפה.

לורסה יש סיכוי.

הניסאן פולסאר תוכננה לאירופה ותתן לניסן להכנס חזרה לשוק המשפחתיות לאחר העדרות ממושכת.

יכול להיות שמשיקולי שיווק יקראו לה אלמרה בארץ.

הרכב היחיד שאני יכול לחשוב עליו שהוא באמת ברמה של האלמרה הזו זו האטראז'. הI25 והריו לעומתה מפנקות בהרבה.

פורסם

לאלמרה 2004 שנמכרה כאן, היה מנוע בקוד QG16DE בעל מומנט מכובד בסל"ד נמוך ודי תגובתי, זה מנוע ששקיבל פרס טכנולוגי של RJC משהו כזה בשנת 2001. אבל עזבו את כל זה.

QG18DE

1.8 ליטר

ה 1.6 הייתה בשנים קודמות יותר

פורסם

שימו לב עד כמה מיגון נגד חלודה בתהליך ייצור הרכב ועד קודם לכן בתהליך ייצור הפח בא לידי ביטוי:

תמונות נלקחו מאתר autoreview.ru.

בדיקה שלהם כוללת ביצוע 3 חתכים בצורת T במספר מקומות ברכב. חתך ראשון חודר את שכבת הלקה, חתך שני עד אמצע עומק שכבת הצבע וחתך שלישי חודר את שכבת הצבע.

לאחר מכן מכונית מוכנסת להנגר סגור ל 72 שעות. בהנגר נשמרת לחות של 95% , ריכוז אדי מלח באוויר של 3.5% וטמפ' 37 מעלות.

תמונה ראשונה - חתכים טריים לפני כניסה להנגר.

תמונה שניה - רנו סנדרו (לוגאן 5 דלתות) לאחר 72 שעות בהנגר.

תמונה שלישית (רכב לבן) - ניסאן אלמירה המדוברת כאן, לאחר 72 שעות בהנגר.

111.jpg

333.jpg

222.jpg

פורסם

אחלה מבחן לעמידות הצבע:lol:

פורסם

זה לא לעמידות הצבע.

שים לב שאיזורים עם הצבע השלם לא נפגעו. (למרות שבאלמרה גם הם נפגעו קצת, רואים ליד פס קישוט שעל הגג).

הם בכוונה עושים חתכים בצבע.

זה מבחן לעמידות הפח - למשל כשיש שריטה בצבע, האם המקום יחליד או לא?

פורסם

מצחיק.

כשהיבואנים מביאים רכבים לא מאובזרים, נפתחים כאן שרשורים שמטיחים קיתונות של ביקורת על ה"קמצנות" וה"חמדנות" שלהם, וניסוחים כמו "באירופה שכרתי כזה עם קסנון וג'אנטים - בהשכרה!!!!!!" הופכים נפוצים כמו שהמילה איראן מוזכרת בנאום ממוצע של ביבי.

אם הרכבים מגיעים -רחמנא ליצלן - דווקא מאובזרים, נפתחים שרשורים כמו זה.

מדהים לאיזה רמה של חוסר שביעות רצון כללית מהעולם אפשר להגיע.

פורסם
QG18DE

1.8 ליטר

ה 1.6 הייתה בשנים קודמות יותר

אכן, אין לי מושג מדוע רשמתי 16, טעות לילה ;)

לגבי חוסר שביעות רצון? דורשים יותר מדי? בחייך, מדובר על רכב עלוב ביותר, מדוע שמדינת ישראל, המתקדמת מאוד בגלל המיסים הללו תייבא לכאן מכוניות עלובות שכאלה? בשיא הכנות, אין קשר בין מה שרשמת למה שנקבע כסטנדרט מערבי אירופאי, מדובר על רכב למדינות מתפתחות שבהן אין כסף לרכישת רכב קודם כל, אתה מדבר איתנו על שביעות רצון? וכן, אני רוצה גם בגלל ה 113% מס וגם בגלל שזאת מדינת ישראל, שייבאו מכוניות נורמליות בעלות אזבור סביר, בקשה גדולה מדי בשביל ה 100,000+ שאני הולך להוציא? כי כזכור לי בסכום הזה אני יכול לרכוש לחצי בניין ברוסיה רכבים.

אל תעשה השוואות כאלו.

• תוכן חדש...