Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , לא מזמן רכשתי סורק תקלות והרצתי בדיקה לרכב שלי - שברולט אופטרה 2005.

ונמצאו 2 תקלות :

p0342

ו

p0133

השאלה הנשאלת היא :

בקיראת התקלה p0342 (חיישן קמשפט ) מצורף המילה fault current.

ולעומת זאת בקריאת התקלה p0133 (חיישן O2 ) מצורפת המילה pending current.

אשמח לדעת את ההבדלים בנאמר, באחד רשום נוכחי , ובשני רשום תלוי ועומד במקום .

תודה לעוזרים

אגב אשמח לעזרה על הדרך לגבי החלפת החיישן קמשפט - קריאת התקלה היא בחיישן A ( מתאר לעצמי הוא העליון שנמצא באזור הטיימינג )

תודה לעוזרים .

יפני זה הכי אחי

פורסם

לעניות דעתי יש לך בעיית אות מוצא מהחיישן נמוך (סיגנל נמוך למחשב) במעגל החשמלי של החיישן CMP (קמשפט) יש לבדוק תחילה את החיבורים אם הם תקינים ו/או שיש לך קצר לגוף(מינוס) או נתק(אין מתח 5 וולט).אני הייתי מנתק את הקונקטור ומחבר שוב ואז מוחק קוד תקלה , יוצא לסיבוב ובודק אם עדיין יש את אותו קוד תקלה הייתי בודק מתח הזנה לחיישן 5 וולט לבדוק שאין זליגה, לאחר מכן בדיקת קצר ורציפות מהחיבור של החיישן לגוף.

כמו כן יכול להיות שהחיישן יהיה תקין והבעיה תהיה בכלל לכלוך/ שבבים על גלגל השיניים..

קוד תקלה p0133 אומר שמעגל חשמלי של חיישן חמצן O2 מגיב באופן איטי .

בגדול הבדיקה שלפי דעתי הכי טובה זה לחבר סקופ שיראה את הגרף של חיישן CMP וחיישן O2 .

• תוכן חדש...