Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיקנטו או סוויפט 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיקולים שלכם לגבי קניית רכב חדש במימון מלא או כמעט מלא, לא בדיוק נכונים, וכל אחד מסתכל על זה אחרת.

ראשית, עם הריביות שנותנים היום בחברות הליס, לא כדאי לקחת מהבנק, למה לחסום מסגרות ואפשרויות הלוואה מהבנק? מי יודע אם מחר תהיו חייבים הלוואה כלשהיא מהבנק? אולי יחסמו, אולי לא יסכימו, אולי יגבילו? גם אם זה עולה עוד כמה לירות, שווה לקחת מימון מחברת הליס.

מעבר לזה, לפעמים שווה לעשות קפיצה, להלחץ קצת ולקנות חדש או כמעט חדש, כי אחרת, אם אין לך מחוייבות לשלם, לא תתקדם לשום מקום כי לא "תשים בצד" ותחסוך. תה משלם, אבל לפחות נהנה מרכב חדש , נעים, נוח, ואמין.

כמובן שהכל בהגיון, והכל בשכל, ואתה קונה מתוך חישוב שלקחת מימון/הלוואה שתצליח לעמוד בה.

לא מדבר על כאלה תלושים מהמציאות שקפצו מעל הפופיק, שאין לך לירה ואתה רוצה לקנות "ג'יפ".....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לפני שנה וחצי עמדתי לפני אותה התלבטות - הייתי זקוק לרכב חדש לאשתי, לקראת החזרת הליסומטית. היינו קרובים לרכישת פיקנטו, אבל ברגע האחרון הגברת החליטה שהיא מעדיפה רכב טיפה יותר גדול, ולאור הניסיון הטוב שלנו עם סוזוקי נכנסנו לסוכנות והזמנו סויפט, אפילו בלי נסיעת מבחן. בסופו של דבר הסויפט עברה אלי ואשתי לקחה אתה -SX4 שלי, ואני נהנה מאד לנהוג בה (וכפי שכתבתי כבר עשות פעמים - האבזור הדל לא מפריע לי, כיון שאיני זקוק לו). בנסיעת המבחן לא היתה לפיקנטו בעיה לטפס את דורי עם 3 מבוגרים בנתיב השמאלי (ומהסיבות הנכונות), אבל התחושה היתה שהיא קטנה לנסיעות הבין עירוניות הצפויות.

העניין הוא שאצלי לא היתה בעיית מימון, הסכום הנוסף היה זמין לצורך זה. אם הכל ילך כשורה הרכב אמור לשרת אותי כ-7-10 שנים, כך שאני מדבר על הוצאה נוספת של 1200-1500 ש"ח לשנה, בלי להביא בחשבון שגם במכירה הרכב צפוי להיות בעל ערך יותר גבוה.

לאופי הנסיעות של פות"ש חשובה מאד הבטיחות, וכיון שהכלי הטוב ביותר שיש לנו הרי שרצוי רכב עם ציון NCAP גבוה, ועדיף קצת יותר גדול (מסת הרכב היא פקטור חשוב בבטיחות, אבל מנוטרל ב-EuroNCAP - בהן הרכבים מושווים בתוך הקבוצה). בכל מקרה, בהגנה על הנהג, הסויפט עדיפה על הפיקנטו בכל ארבעת הפרמטרים.

Stone - מה שאתה כותב ממש לא נכון, מדובר במלכודת דבש מהסוג הממזרי ביותר. אתמול היה דיון ארוך על הנושא ואני מפנה אותך אליו. בעצם, גם אתה היית שותף לדיון, ובהודעה #12 מסביר בדיוק את המלכודת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...