Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה בדיוק כמו "החלפת חלקי מרכב מחוברים בברגים" (כמו למשל דלת או כנף קדמית).

סתם הראש של מר ישראלי, שאומר לו (בצדק לרוב,כשמדובר בחאפר הישראלי המצוי) שמה שהורכב בארץ, בטח מורכב פחות טוב מהמקורי שבמפעל.

בעקרון, במקרים הללו, אם העבודה בוצעה כמו שצריך, המשמעות הטכנית היא פסיכולוגית בלבד, אבל מסחרית, האוטו כבר "פגום לנצח".

אדם מבין לא יפסול רכב על זה. אולי ינסה להשתמש בטיעון כדי להציק לך עוד קצת במחיר, שזה לגיטימי לגמרי (לנסות) :D

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוא לפחות למען ההגינות נאמר שמה שהורכב במפעל בעת ייצור הרכב כנראה אכן הורכב טוב יותר בהשוואה למה שירכיב הפחח\זגג וכן הלאה במהלך שנות הרכב וללא קשר למיקומו הגיאוגרפי, בין אם בישראל ובין אם אנגליה.

הרובוטים יודעים להיות יותר מדוייקים מיד האדם וכאשר מדובר בהרכבה ידנית יתכן בהחלט שעובד מפעל טויוטה (לדוגמא) יותר מקצועי מאשר הזגג שכן אותו זגג החליף אולי 100 שמשות לקורולה בעוד אותו עובד מפעל כבר התקין 2500 כאלה.... (לא להתפס למספרים, זה רק להמחשה).

ועדיין, זה לא אומר שפחח\זגג מקומי לא יצליח בביצוע המשימה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

באיביזה של אמא שלי הוחלפה שמשה כשהאוטו היה עם פחות מ 400 קילומטר, אבן קטנה מהכביש עשתה סדק שיו אחרי זה נמתח על חצי שמשה, אני עדיין חושב שזה אחת האיביזות השמורות שיש על הכביש היום ( נוסעת 8 קילומטר ביום, ואמא שלי פוחדת לעבור את ה 40 קמ"ש עם האוטו) כשהיא תחליט למכור יצחיק אותי אנשים שיירתעו מהרכב בגלל השמשה.

לפני כן היתה לנו איביזה לבנה גם הוחלפה שמשה כנראה מצרות עין ( בבוקר השמשה הייתה עם סדק לכל האורך! ) בבדיקה באוטו דיל צוין שהוחלפה שמשה, הדבר לא הוריד במחיר שקיבלנו על הרכב ( אולי בגלל הטרייד "זכינו" במחיר טרייד מראש ביום המכירות)

פורסם

חוק מרפי - אני קורא את הדיון הזה השבוע ואתמול בנסיעה בכביש עפה לי אבן לשמשה ועשתה פיצוץ קטן בזכוכית.

כמובן המזל שלי שזה בדיוק מול הפנים שלי.

זה רכב ליסינג אז לא ממש דואג לגבי מכירה , אבל עדיין מעצבן כי זה רכב חדש ולא מתאים לי שיש נזק וצריך להחליף חלק יחסית בולט.

• תוכן חדש...