Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצל ידידה שלי היה מריבה בים בין איזה 30 ,40 חברה צעירים ומשום מה שהיא הגיע לאוטו היה לה אבן בשמשה . ולך תמצא את מי מהם להאשים ומי זרק אבן בטעות או בכוונה כי הוא גבר . יכול להיות מליון סיבות כל עוד ההתקנה טובה ואין חדירת מים וכו... אין לך מה לדאןג

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק אנחנו החלפנו שמשה בגלל בן דוד שזרק אבן?

אנחנו משתדלים לא להסתובב עם הרכב היכן שהבנידודים עם האבנים פועלים :)

אבל על הסיוויק הי"ד, זרקו לי בקבוק מלא מים, ישר על השמשה הקדמית, ב"שמחת בית השואבה" ישר מהגשר שמעל שד' ירושלים בהרצליה.

מיותר לציין שנדרש אשפוז אצל זגג רכב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ברכב שלי הוחלפה שמשה קדמית עקב אבן שעפה ממשאית וסדקה אותה.

לא צריך להתרגש.

בכל אופן, תיקח למכון בדיקה ותבדוק את הכל.

פורסם

ביולי השנה אחת העובדות שלי התקשרה אליי בהיסטריה 5 דקות אחרי שסיימה משמרת וירדה לכיוון האוטו, בגלל שהמקום נמצא ליד כביש סואן והיציאה והכניסה לא מסודרות אני פחדתי שהייתה איזשהי תאונה אבל מסתבר שכשהיא טרקה את הדלת אחרי שהיא נכנסה לאוטו השמשה האחורית פשוט התנפצה לגמרי.

שמעתי בעבר שזה יכול לקרות בגלל הפרשי לחצים וטמפרטורה, בעיקר בקיץ, אבל פעם ראשונה שנתקלתי בזה אישית.

פורסם

כפי שראית - החלפת שמשה אפשרית גם אפשרית.

אני עדיין תוהה, אם כדאי לך לספר את זה לבוחן (במכון הבדיקה/מוסך) ואז שהוא יחפש, אולי ישנם סימנים נוספים (של תאונה וכיו"ב, שכמובן זו רק אפשרות ולא חייבת להיות), לבין שיגלה את זה (הבוחן) בעצמו.

alfa 156 2.5.

פורסם

הבוחנים מגלים את זה בשניות וזה מסומן כמשהו לא משמעותי.

בשני רכבים שהיו ברשותי החלפתי שמשה קדמית, באחד מהם השמשה ניזוקה בגלל אבן שנתזה ממשאית ובשניה באירוע שרפה בבניין ליד עף כנראה משהו כבד ועשה נזק לשמשה.

כאמור אין מה לספר לבוחן אך הם יודעים מה לבדוק.

פורסם

אותי יותר מדאיג עניין הטיפול כל 30000. נכון שזה מה שפיאט ממליצים, אבל התנאים בארצנו אלו לא התנאים (מזג אויר כן?) באירופה.

לכן בדוק בוצה במנוע וכמובן שאם תקנה שמור על מרווח טיפולים כל 15000.

אין צורך בחתימה....

פורסם

זו בדיוק הסיבה שאני מאוד מאוד מאוד משתדל לא לנסוע מאחורי המשאיות חצץ/בטון האלה שמליון אבנים עפות מהן. אם יש אפשרות אני עוקף ואם אין אני תופס מרחק בטיחותי.

בלי שום קשר, פעם אחת חזרתי ממילואים אחרי שבוע והשמשה באוטו שלי הייתה מנופצת. אין לי מושג מה קרה, אבל קרה

פורסם

החלפת שמשה כאמר זה לא משהו נדיר ואף די שכיח ברכבים ספורטיביים (נהיגות ספורטיביות מהירות עם חברים, אבן קטנה ניתזת מהרכב של חבר שלך שלפנייך והופ סדק קטן בשמשה).

סדקים בשמשות ו-stone chips על מכסה המנוע והפגיש הקדמי זו ה״מכה״ של רכבים ספורטיביים (לא רק ספורטיביים כמובן) אבל זה לא משהו להתרגש ממנו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ביולי השנה אחת העובדות שלי התקשרה אליי בהיסטריה 5 דקות אחרי שסיימה משמרת וירדה לכיוון האוטו, בגלל שהמקום נמצא ליד כביש סואן והיציאה והכניסה לא מסודרות אני פחדתי שהייתה איזשהי תאונה אבל מסתבר שכשהיא טרקה את הדלת אחרי שהיא נכנסה לאוטו השמשה האחורית פשוט התנפצה לגמרי.

שמעתי בעבר שזה יכול לקרות בגלל הפרשי לחצים וטמפרטורה, בעיקר בקיץ, אבל פעם ראשונה שנתקלתי בזה אישית.

מאד מעניין איזה רכב היה?.

• תוכן חדש...