Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שפשפו לי את הטמבון, מה לעשות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

http://www.coupo.co.il/deals/77534?aff_id=105

מה אומרים על זה, אחרי הפוליש כדי להזמין את זה ולתקן את הצבע שירד מהטמבון שלי ?

אני מבין שרובכם אומרים שזה זניח ויהיו עוד וככה גם אומרים לי חברים מחוץ לפורום אבל פשוט זה מכה ראשונה וזה מציק לי בעין במיוחד שהאוטו בן כמה חודשים בודדים, אני כמובן לא משתגע והולך להחליף טמבון בגלל זה אבל בכל זאת הייתי רוצה להשקיע קצת כדי שזה לא יקפוץ לי לעין

עדכון: אני מתכוון לקחת את הפרטים של אותו נהג, הוא רוצה לראות את התמונות שצילמתי, מה אתם חושבים כדי לשלוח לו ? וזה אולי יוכיח לו שבאמת שפשף אותי.

או שהוא מתכוון לשנות את התמונה פוטושופ כי אני בטוח שהוא הוריד כבר את הצבע שלי מהרכב שלו.

עריכה אחרונה על ידי Mega
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מכיר את המוצר שקישרת אליו.

לי יש פיקנטו אפור טיטניום.

ועשו לי שפשוף חנייה בדיוק כמו שלך.

קניתי את הערכה של paints4u לפי קוד הצבע שלי.

לטעמי התיקון היה מיותר. ללא ניסיון זה יוצא אולי מעט יותר טוב אבל בהחלט רואים את זה. לדעתי כתוצאה משימוש במכחול לעומת ריסוס.

בדיעבד לא הייתי קונה.

עם זאת במקרה שלך השחור בולט ע"פ הלבן אז לדעתי כל צבע שתיישם בצבע לבן ייתן טשטוש אבל אל תצפה לתוצאה בלתי נראית. ממרחק של 2 מטר אף אחד כבר לא יראה.

פורסם

1. זה לא שווה את כאב הלב שלך. כמו שאמרו לך- פוליש יוריד 99% מהנזק. תנסה. יש לך זמן בחג. :D אח"כ תראה אם שווה לך להמשיך להתעסק עם הקילופונצ'יק שישאר.

2. מנסיון של יותר מפעם אחת ביטוח ישיר יקשיבו, ייעצו, יעזרו בתביעת הפוגע בתביעות קטנות (אם תחליט לעשות כן) או בתביעת הפוליסה שלו. כל זה, ללא תשלום מצדך, מבלי להפעיל את הפוליסה שלך, או שירשם משהו לחובתך.

3. אל תשלח לו שום דבר. אם הוא לא מראה נכונות להסתדר איתך, תאמר לו שהוא יראה את הכל בכתב התביעה. (ושוב, הכל תיאורטי. שתדע לפעם הבאה.חבל על המלחמה במקרה הזה, זה נזק מינורי, וההוכחות שיש לך לא מרשימות.)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אוקיי אני חושב שאני הולך לוותר על כל העניין של התביעה ולערב את הביטוח כי זה ששפשף אותי כנראה לא אכפת לו והוא רוצה לערב ביטוח ושהם יטפלו בזה אבל לא כדאי כמו שהבנתי והוא לא מעוניין לתקן את הנזק על חשבונו כי מכחיש שהוא גרם לו בכלל.

בינתיים ניקיתי רק עם מטלת וסבון וכבר ירד הרבה לכלוך וזה נראה פחות גרוע, בהמשך אני אעבור עם מטלית הפלא ופלסטלינה ואולי אפילו פוליש אם ישארו סימנים של הצבע שלו, בנוגע לצביעה אני חייב לעשות משהו כי כמו שאמרתם, זה שחור על לבן וממש בולט לי לעין, לפחות לטשטש את זה שלא יבלוט ככה.

אבל אתם אומרים אי אפשר לתקן את זה מושלם ?

פורסם

יש בתל אביב שני מקומות שמכינים צבע לרכב על פי קוד יצרן במיכל ספריי. אחד נמצא ברחוב סלמה והשני ברחוב יצחק שדה פינת טברסקי. עלות של מיכל כזה 50-60 ש"ח. שני התזות של הצבע ולא תרגיש שהיה שם משהו.

אם אתה רוצה ליהיות ממש יסודי, יש לנקות היטב את המקום עם נייר מים, לצבוע את האיזור עם צבע יסוד, לשפשף שוב עם נייר מים כך שהאיזור הצבוע ביסוד מרגיש כמקשה אחת אם שאר הטמבון, לאחר מיכן לצבוע עם הצבע ספריי של הרכב והתוצאה תיהייה ממש כאילו לא היה שם כלום.

בהצלחה.

פורסם

ממליץ לך לקנות שני בקבוקי טיפקס ולמרוח.

וברצינות - בדיוק בשביל זה יש פגוש. למד להתעלם מכל מיני פגיעות קלות, היום זה הג'יפ ומחר תעוף עליך אבן קטנה או שחיפור תצרבן לך על הגג ויישאר כתם. שום רכב לא נשאר חלק, בודאי לא בארץ שלנו שבה גם לא מקפידים על השארת פרטים וגם אן דרישה לתיקון כל פגם (לא מזמן מישהו ציין שבשוייץ יש חובה לתקן מייד כל נזק לרכב).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש בתל אביב שני מקומות שמכינים צבע לרכב על פי קוד יצרן במיכל ספריי. אחד נמצא ברחוב סלמה והשני ברחוב יצחק שדה פינת טברסקי. עלות של מיכל כזה 50-60 ש"ח. שני התזות של הצבע ולא תרגיש שהיה שם משהו.

אם אתה רוצה ליהיות ממש יסודי, יש לנקות היטב את המקום עם נייר מים, לצבוע את האיזור עם צבע יסוד, לשפשף שוב עם נייר מים כך שהאיזור הצבוע ביסוד מרגיש כמקשה אחת אם שאר הטמבון, לאחר מיכן לצבוע עם הצבע ספריי של הרכב והתוצאה תיהייה ממש כאילו לא היה שם כלום.

בהצלחה.

מה ההבדל בין נייר מים לנייר לטש ? ולא צריך למלא שפכל קצת בחורים שנוצרו ואז לעבור עם הנייר כדי שזה יראה אחיד ?

מה זה צבע יסוד ? והאם צריך לשים לקה אחרי הצבע ?

sperial, לא יודע אם צחקת בנוגע לטיפקס אבל הרבה המליצו לי על זה וזה יראה חובבני, אני חושב עדיף כבר לא לגעת בכלל מאשר לשים טיפקס.

ואני לא מסכים עם זה שיש פגוש בשביל הדברים האלו, אני מבין שזה כנראה יקרה עוד אבל זה לא אומר שצריך להחנות לפי הפגושים של אחרים.

פורסם

הטיפקס לא היה רציני. אבל יש צבע מיוחד למכשירים ביתיים (מכונות כביסה ודומיהן), אולי הוא יתאים. והמיכל שבו הוא מגיע די דומה למיכל של טיפקס, רק יותר גדול.

אפשרות נוספת - נתקלתי בתכשיר ווקס לרכב שבידית המיכל שלו מגיע חומר מילוי לשריטות. לא חיפשתי את המוצר בשנים האחרונות, אבל יכול להיות פתרון זול ונוח, כאשר החסרון הוא שכנראה צריך פעם בכמה חודשים למלא את השפשוף מחדש. מצד שני - אתה נמנע מהכיעור שעלול להגרם על ידי צביעה לא מקצועית (וכנראה שאתה עדיין פדנט עם הרכב. זה יעבור לך כאשר תתבגר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם לי קרה שדפקתי את הרכב שלי בעצמי, הלכתי לצבוע את הטמבון ב 300 ש"ח ובעל המקום היה כל כך נחמד, הוא צבע לי את הטמבון מקדימה ללא חיוב נוסף (גם שם היו מכות) .

והנה, עברו כמה חודשים מאז התיקון והטמבון שלי עם שריטות,דפיקות ומה לא, האומנם לא רואים אותם כי זה שטחי (טפו טפו) אבל זה מעצבן,מעיק והרבה פעמים כשידעתי מי גרם את הנזק- אי אפשר להוכיח. כמו שאמרו פה חבריי לפורום, אתה חי במדינת ישראל שבה אין כבוד לרכוש של אחרים.

קצת פוליש, וקס, פלסטלינה כמובן ואתה תעלים את השריטות,חבל לערב ביטוח על כזו שריטה, אני עירבתי ביטוח ברכב הקודם על מישהי שדפקה לי את הטמבון ולא הצלחתי לפתוח דלת נהג בגללה . היא מצידה ברחה וגרמה לי נזק של 1500 ש"ח .

בברלין, זה לא היה קורה. (רציני, הייתי בגרמניה, מכוניות שם מכל שנתון שמורות בלי שריטה אחת).

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

קראתי את השרשור , הסתכלתי על התמונות ואגיד לך מה שאני חושב.

אין ספק שזה מעצבן ומרגיז שמישהו פוגע לך ברכב, זה שלא השאיר לך פרטים - לא חדש, מרבית האנשים במדינה לא היו משאירים פרטים גם בנזקים גדולים יותר.

לגבי הנזק , לפי מה שנראה הנזק שלך מזערי מאוד, לא ניכר שיש שבר או קילוף רציני של צבע / לכה. מה שכן סביר להניח שישתלם לך יותר ללכת ולקנות ספריי ולצבוע מחדש או פשוט פוליש.

למה אני אומר את זה?

ניקח נקודת הנחה שאתה באמת מחר בבוקר מתקשר לחברת הביטוח שלך ומודיע על התאונה, שם לבטח יגידו לך שיקחו את הפרטים שלו ויגישו תביעה לחברת הביטוח של הנהג השני. הוא במפורש אומר לך שהוא לא מכיר פגיעה בך ועוד ציין שימסור פרטים ויכחיש.

בחברת ביטוח ישלחו אותך לתקן את הנזק היכן שתרצה כמובן, הנזק ינופח למימדים פי כמה וכמה ממה שהוא באמת, אחרי הכל ... המוסכים צריכים להרוויח לא?

תוגש תביעה ואתה תהיה בהמתנה לאורך חודש חודשיים שלוש, בינתיים , הבחור יכחיש וחברת הביטוח שלו תגיש דחייה על התביעה שלך ו... אז מה?

ירדו לך התשלומים על התיקון של הרכב (שיהיו לבטח מנופחים - כבר אמרתי?) ואתה תקבל תיק תביעה מוכן מחברת הביטוח שלך ותישלח לתביעות קטנות.

שם ... כבר בכניסה תצטרך לשלם סכום של כ50 שקלים על פתיחת תיק, כמו כן תידרש ליצור עותק של תיק התביעה שקבלת ולשלוח אותו לנתבע. שם יקבעו לכם דיון ומפה ... לך תוכיח שיש לך אחות.

שורה תחתונה, הוצאת קיטור, עצבים , טלפונים לחברת הביטוח , תשלומים לבית המשפט והוצאות מסביב , הגעת פי כמה מסכום הפוליש שתעשה לאיזור הפגיעה ברכב.

להפעיל פול' על זה? שלא תעז! ההשתתפות עצמית שלך תהיה לבטח פי כמה וכמה מהנזק ברכב, פגיעה בהנחת העדר תביעות לשלושת השנים הבאות וכו' וכו'.

תעשה את החושבים שלך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

במקרים כאלה זה רק באלימות, אם אתה בטוח שזה הוא והוא לא מודה? תגרום לו להודות ולכסות את הנזק, אחרת תשאר עם ה*** ביד.

פורסם (נערך)
מה ההבדל בין נייר מים לנייר לטש ? ולא צריך למלא שפכל קצת בחורים שנוצרו ואז לעבור עם הנייר כדי שזה יראה אחיד ?

מה זה צבע יסוד ? והאם צריך לשים לקה אחרי הצבע ?

נייר מים הוא נייר לטש, דרגת העדינות שלו היא מאד גבוהה (כמובן שיש כמה דרגות) ובאה ליידי ביטוי רק כאשר סופגים אותו במים.

אם כתוצאה מהפגיעה נוצרו "חורים" אז כן, צריך למלא אותם בחומר פחחות לשייף היטב עם נייר בדרגות שונות עד להגעה למצב של מקשה אחת.

צבע יסוד הוא צבע בסיס (ניתן להשיג גם בספריי) תפקידו לקשר בין החומר הנצבע לבין הצבע.

אין צורך לצבוע בלקה אחרי הצבע.

לדעתי אם המצב הוא כזה שצריך כבר חומר פחחות, אז עלותם של כל החומרים וזמן העבודה שיידרש לא יהיו שווים. יהיה יותר זול לתקן את זה אצל פחח.

להערכתי תיקון כזה (לפי התמונה) יעלה 300-500 ש"ח וכמובן שהתוצאה אצל בעל מקצוע תיהיה טובה יותר מאשר ביצוע עצמי.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי silence
פורסם
במקרים כאלה זה רק באלימות, אם אתה בטוח שזה הוא והוא לא מודה? תגרום לו להודות ולכסות את הנזק, אחרת תשאר עם ה*** ביד.

עוד כמה "עצות" מוצלחות כאלו והאנושות הולכת קיבינימאט, מה הוא ירוויח באלימות מעבר לתיק פלילי במשטרה על תקיפה?

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...