Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת פורד מונדיאו

eliv
שימו לב! השרשור הזה בן 7281 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב

לאחרחיפושים רבים, הגענו להחלטה לרכוש פורד מונדיאו. בחיפוש בפורום הנכבד, מצאנו המלצות רבות וטובות על המכונית הנ"ל. שאלתי היא בעקבות מה שקראתי כאן, האם כדאי לרכוש מחברת ליסינג, מכונית כנ"ל שנת 2002, (זה בערך שנת ההיצע הממוצעת של חברות הליסינג) עם ק"מ של 90-100 אלף.

תודה

אלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההמלצות לרכב הנ"ל מתייחסות לרכב פרטי בלבד,כשמדובר ברכב מליסינג או מהשכרה או מחברה אז הדברים משתנים.

קנה אך ורק מפרטי.

באמת? אדוני חובב האסיתיות קרא את כל ההמלצות בפורום לגבי המונדאו?

מוזר, אם כך, שפיספסת את כל היעוץ שקיבלתי לגבי רכישת המונדאו מ...ליסינג:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=45106&highlight=%EE%E5%F0%E3%E0%E5

כל אחד כמעט יאמר שהמכונית שברשותו היא הטובה והאמינה ביותר אך אובייקטיבית אינני חושב שמישהו יחלוק על כך שהמונדאו היא באופן עקבי מהמובילות בקבוצת המנהלים.

אין לי מושג מהיכן הקריאה הגורפת לקנות רק מפרטי נובעת. כמובן שהיא עדיפה אבל ברכישת מכונית מליסינג ישנם מספר יתרונות: כמובן המחיר המוזל,הרכב היה רכב עבודה ולכן נהנה מטיפולים בזמן בד"כ וברגע שאתה קונה מחברה מוכרת אתה יכול לדעת כמעט בוודאות שאינך חשוף לרמאויות בקניה מיד שניה (למרות שעדיין יש לנקוט באמצעי זהירות).

יש לזכור כי המונדאו מליסינג אינה רכב לכל אחד ובד"כ נהג בה נהג יחיד שלא "קרע" את הרכב.

שוב,אנחנו מצאנו את הרכישה מליסינג כדאית בעיקר (לא רק) משום שקיבלנו רכב מנהלים מהשורה הראשונה במחיר של יפאנית ממוצעת וכרגע כשלושה וחצי חודשים לאחר הקניה אנחנו מאוד מאוד מרוצים.

אלי,כל שאלה נוספת העולה בקשר למונדאו אתה מוזמן לפנות אלי לפרטי.

בהצלחה,

דביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מונדיאו, בדרך כלל, ניתנת מליסינג לבכירים יותר. למשל, סמנכ"לים או ראשי מחלקות.

אלו אנשים מבוגרים יחסית, לרוב מעל 35-40, ואני בטוח שהם לא מתעללים באוטו.

ככל שהמכונית זולה יותר, הייתי נעשה חשדן יותר (וזה נכון גם ברכישה מפרטי, אבל פחות).

באמת נראה לי שאין סיבה לא לקנות מונדיאו כזו. אם האוטו במצב טוב, הייתי לוקח.

אם אתה עושה קילומטראז' גבוה, אולי כדאי לחשוב על זה שוב, תוך שנתיים הרכב עם קילומטראז'

בעייתי-משהו. אם אתה עושה 15K לשנה, נראה לי שאין בעיה.

שים לב שדגם 2002 מעט יותר קשיח ממה שיש כיום - יותר ספורטיבי וחד, פחות נוח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי קרוב משפחה שנוסע על מונדאו בליסינג (רכב צמוד) לטענתו זה הרכב הטוב ביותר שהיה לו עד כה.

אני ממש לא מבין למה כולם מדברים שרכב מליסינג מתעללים בו , אני אישית וחברי לעבודה לא רואים שכך, הרי זה אוטו מאמור לשרת אותנו וכל תקלה בו כרוכה בבלבול מוח לא קטן, אני חייב לנסוע בן שלוש שנים ומטפל בו כאילו היה פרטי שלי ולהיפך כיוון שטיפולים לא על חשבוני אני לא חוסך מאומה וכל טיפול או בעיה מדווחת ומטופלת מיידית ולא נדחת ללא כל סיבה.

שים לב הרבה מונדיאו מליסינג הינם ברמת גימור GHIA שהינה הגבוה ביותר לעומת קבוצה 2 של עובדים פושטים שמאובזרות מתחת למכוניות שנמכרות ללקוחות פרטיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב הרבה מונדיאו מליסינג הינם ברמת גימור GHIA שהינה הגבוה ביותר לעומת קבוצה 2 של עובדים פושטים שמאובזרות מתחת למכוניות שנמכרות ללקוחות פרטיים.

המונדיאו משווקת ברמת גימור אחת ויחידה - GIHA.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7281 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...