Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות מדהימות, נקווה שנזכה לראות משהו דומה אצלנו בקרוב.

משהו קטן שגיליתי לא מזמן הוא שמסתבר שבאוסטריה מצלמות דשבורד אסורות בחוק.

Dashcams are forbidden by law in Austria,[6] Switzerland[7] and Spain. In Australia recording on public roadways is allowed as long as the recording does not infringe upon one's personal privacy in a way that may be deemed inappropriate in a court of law.

מתוך: http://en.wikipedia.org/wiki/Dashcam

פורסם (נערך)

תמונות מדהימות, ממקום יפה, המכוניות הישנות והשמורות, בדף הפליקר, מחזירות אותי לילדות או לימי הראשונים כנהג. במיוחד האסקורט מדור ראשון (הרכבה בנצרת) שאבא שלי רצה לרכוש ב-1969 אבל בסופו של דבר ויתר עליו משיקולי עלות, אבל כעבור כמה שנים מכונית מאותו דגם אבל מנוע 1300 סמ"ק שימש את המורה שלי לנהיגה.

בארקו - את נושא המצלמות האסורות באוסטריה העליתי כבר בשרשור על הוצאת רכב מהארץ, וזה נכון גם לשווייץ ולספרד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שוב תודות. :-D

:shock:

מה אתה פותח עיניים- זה אתה שאמר לי שככה מתחילים להתחרות- עם קיה ישנה ולא עם BMW. אגב, זכור לך כמה הוא ביקש עליה?

:-P

...

משהו קטן שגיליתי לא מזמן הוא שמסתבר שבאוסטריה מצלמות דשבורד אסורות בחוק.

אתה כמובן צודק לחלוטין, ואני גיליתי את זה בדיעבד, לאחר שחזרתי לארץ (נשבע לכם). למעשה, גיליתי את זה פה בפורום בשרשור של הבחור שהוציא את המיאטה שלו לטיול באירופה. נו טוב, לפחות יצאו סרטים יפים, גם אם עברתי על החוק בשביל זה...

הצחוק הוא שלקחתי מצלמה כדי ש"אם יקרה משהו" גם בחו"ל, ועכשיו כשאני חושב על זה, בגלל שאסור להשתמש במצלמה באוסטריה, גם אם היה קורה משהו והיתה לי הוכחה שהצדק עמדי, הרי אי אפשר היה להשתמש בזה מפאת חוסר החוקיות. :idea:

עריכה: הנה, ספריאל כתב על זה מעלי.

פורסם
מה אתה פותח עיניים- זה אתה שאמר לי שככה מתחילים להתחרות- עם קיה ישנה ולא עם BMW. אגב, זכור לך כמה הוא ביקש עליה?

:-P

I was only astonished by the "thank you". The bloke with the KIA wanted

€5000

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

יופי של שרשור, יופי של תמונות, נהניתי מאוד לקרוא ותודה רבה לך על השיתוף.

ובכלל, כשזה מתרחש באוסטריה, שהיא לטעמי אחת המדינות היותר יפות שיש לעולם להציע, החוויה היא מכופלת.

שתהיה שנה טובה וחג שמח לך ידידי.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם (נערך)

תמונות מעולות! כל כך נעים לראות תרבות מוטורית כזאת - הכל נקי ומסודר, רכבים מדהימים ומחיר כניסה שווה לכל נפש. חלומות על חיים נומרליים...

נ.ב.

לא קשור לתחום המוטורי, תמיד רציתי לבקר בזלצבורג מכיוון שהיא היתה מקום מושבו ועבודתו של הסופר סטפן צוויג. כיף לגלות שיש שם גם רינג - עוד סיבה לבקר שם!

עריכה אחרונה על ידי yev
פורסם

^

אה, זה פשוט- שים לב שהעמודים הנ"ל מחזיקים מעין אוהל מתקפל. חלק מהמכוניות מאוכסנות תחת אוהלים כאלה, שבמהלך הלילה מעוגנים לג'אנטים כדי שלא יעופו ברוח/גשם. הרי הכל אספלט ואין לאן לחבר אוהל כזה. התמונה צולמה בבוקר, לפני שהספיקו לשחרר את הרכב מהאוהל.

כך שלא המרצדס קשורה לאוהל אלא האוהל קשור למרצדס... היו שם עוד הרבה מכוניות עם סידור דומה. הקבוצות ה"רציניות" הופיעו עם טריילרים, כמובן, ולא נזקקו לפתרון כזה.

• תוכן חדש...