Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נראה לי שהוא מתכוון רק לגומי עצמו, ללא כל התושבת המתכתית.

אם זה אפשרי זה ללא ספק קנייה עדיפה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חשבתי שמדובר בתושבת מנוע הידראולית

בכל אופן אני לא מכיר מצב של החלפת רק הגומי של התושבת כי תושבת המגיעה עם הגומי יצור למתכת

פורסם
חשבתי שמדובר בתושבת מנוע הידראולית

בכל אופן אני לא מכיר מצב של החלפת רק הגומי של התושבת כי תושבת המגיעה עם הגומי יצור למתכת

דוגמא: פג׳ו סיטרואן, תושבת מנוע תחתונה בדרך כלל מחליפים רק בוקסה(גומי) חולצים עם פרס ודוחסים עם פרס גומי חדש

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

הבנתי כמו שמחליפים בוקסה של משולשים

אם זה מקורי אני לא רואה סיבה למה לא לעשות זאת אם החלק המתכתי לא נפגע או התעוות

פורסם

977 שקל כולל מע"מ לגומי לתושבת עליונה.

498 כולל מע"מ תושבת גיר.

211 שקל תושבת מנוע מרכזית- בקיצור אחליף את כולן.ץ

אגב המחירים לחלקים מקוריים.

פורסם

לפני חודשיים בדיוק קניתי והחלפתי לבד את 2 התושבות, התחתונה והעליונה.. הגומי של התושבת העליונה עלה 70 שקל, והתושבת התחתונה (המכונה משקפיים) עלתה גם כן 70 שקל, אומנם לא מקורי אבל אני לא חושב שיש הצדקה לשלם מחיר כלכך גבוה בשביל מקורי זה הפרש פשוט הזוי.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

נתחיל מזה שאלו לא קאוואלירים זהות, אגב שאני מחליף פעם ראשונה ב200 אלף כדי שיחזיקו בתקווה עוד 200 אלף.

תושבות של 70 שקל שוות בדיוק את מחירן,אין לי כסף ולא זמן לקנות בזול.

תושבות מקוריות זו תחושה אחרת ברכב,אם בהאצה,אם בבלימה ואם בכמות הויברציות.

פורסם

לפני 5 שנים החלפתי בדיוק את אותה התושבת, לאותו סוג תחליפי, החזיקה מצויין 5 שנים, ולא החלפתי אותם כי הם גמרו את חייהם, פשוט ראו קצת בלאי ובדיוק עשיתי טיפול גדול אז החלפתי על הדרך. לא ממש שם לב לאיזשהו הבדל מבחינת ויברציות, אולי ממש מינורי עד לא מורגש.

בכל מקר זה בחירה שלך, עדיין קשה לי להאמין שההפרש במחיר גבוה בצורה כלכך קיצונית, מציע לך בלי קשר לבדוק מחיר במקום נוסף לצורך השוואה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
977 שקל כולל מע"מ לגומי לתושבת עליונה.

498 כולל מע"מ תושבת גיר.

211 שקל תושבת מנוע מרכזית- בקיצור אחליף את כולן.ץ

אגב המחירים לחלקים מקוריים.

אז יש או אין מילוי?

• תוכן חדש...