Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יד שניה על הרכב, הבעלים הקודמים של הרכב החזיק בו כמעט 9 שנים בהם צבר נסועה נמוכה מאוד- הרכב נרכש בן 9 עם 39,800 קילומטרים שאומתו מול ספר הטיפולים (במורשה מרצדס) ומול מחשב המנוע.

הבעיה היא שהשמן גיר כנראה לא הוחלף במשך שנים ארוכות והרכב נסע מעט מאוד (1900 קילומטר בשנה האחרונה בטרם רכשתי אותו).

חשבתי ששמן הגיר אמור להיות מוחלף כל 60K ק"מ או 6 שנים (אאל"ט זה מופיע בספר הטיפולים של ה W202 שלי) ומורשה מרצדס היה אמור להתריע על זה.

לגבי החשבונות הכלכליים אתה צודק לחלוטין, מעטים עושים את החישוב בזמן הרכישה.

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
חשבתי ששמן הגיר אמור להיות מוחלף כל 60K ק"מ או 6 שנים (אאל"ט זה מופיע בספר הטיפולים של ה W202 שלי) ומורשה מרצדס היה אמור להתריע על זה.

לגבי החשבונות הכלכליים אתה צודק לחלוטין, מעטים עושים את החישוב בזמן הרכישה.

אני לא זוכר לומר לך בדיוק את הוראת היצרן אבל בכל אופן, הרכב היה עם נסועה נמוכה מאוד וכאמור בשנה האחרונה לפני שרכשתי אותו גמע רק 1900 ק"מ (ב-6 החודשים הראשונים, בחצי השנה טרם הרכישה הוא עמד כמעט ללא תנועה).

בקיצור, היה מקום לתת פה תשומת לב יתרה לתדירות החלפת כל הנוזלים ולא על פי הוראות היצרן, שמן שעומד לאורך זמן מאבד חלק מתכונותיו.

כמו שאומרים, למדתי את זה דרך הכיס, לא נעים אבל לא סוף העולם, העיקר שעכשיו יהיה לי ראש שקט מכיוון הגיר.

לגבי החישובים הכלכליים אני לא יודע אם הרבה לא עושים אותם, אני חושב שפשוט לכל אחד יש חשבון אחר.

מכיוון שחיפשתי רכב ביצועיסט עם "יכולות משפחתיות" הוא התאים לי יותר מאותה Q5 של החבר.

כבונוס הרכב שלי גם יותר נוח, הרבה יותר מאובזר ומפנק ויש מצב שאישתי תצליח לדחוס לתא המטען שלו איזו Q3...

ושוב תודה למפרגנים.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה לא מפרגנים זה קנאים נחמדים :)

שנה טובה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

ואו. כמו האמר! :)

יכול להיות שאני טועה, אבל ממה שזכור לי ג'רמי קלארקסון גיחגח על צריכה דומה ב H2 שהוא בחן.

אבל יש גרועים יותר. נדמה לי שהמרכבה2 שהייתה לי הייתה עושה 3 ליטר לקילומטר

מה שחשוב באמת זה שאתה נהנה מהרכב ומנצל אותו כמו שצריך. אגב גם בנסיעות המנהלתיות היא צורכת ככה? או שלא באמת יוצא לך למדוד מכל דלק של מנהלתיות?

עריכה אחרונה על ידי ברמונדו

יואב :arrow:

פורסם
לכך שצריכת הדלק שלי עומדת על ממוצע של כ- 1/3.8.

אתה מודע לכך שאם בטעות תשאיר את המנוע מונע בזמן שאתה מתדלק התדלוק לא יסתיים אף פעם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
אתה מודע לכך שאם בטעות תשאיר את המנוע מונע בזמן שאתה מתדלק התדלוק לא יסתיים אף פעם.

סיפור אמיתי משבוע שעבר-

הצגתי באיזושהי תערוכה ונסעתי אליה עם הרכב, כך גם חברי שגם הם באותו ענף כמוני.

אחד מחברי החנה את הלקסוס GS שלו במגרש החניה של מרכז התערוכות ב-9:00 בבוקר.

בתום היום, סביבות שעה 19:30, הבחור חוזר לרכב ומרחוק מבחין שהאורות ברכב דולקים, כשהוא מגיע לרכב הוא מגלה שהרכב לא נעול והמנוע מונע.

מסתבר שכשהגיע בבוקר היה שקוע במשהו אז הוא חנה, העביר ל-P ופשוט יצא מהרכב (הרכב עם KEYLESS GO).

אני ״צחקתי״ עליו, אמרתי לו ״אתה רואה, אצלי ברכב אין מצב שזה היה קורה, בטוח שכשהייתי חוזר לרכב המנוע כבר היה כבוי״...

פורסם

לי נסדקת עצם הארנק אבל אין מה לעשות, אלא אם תלך על רכב חשמלי- ביצועים= דלק.

הנחמה היא שמכאן לא משנה באיזה רכב אבחר בעתיד, במקרה הגרוע תיהיה צריכת דלק דומה לשלי אבל מה שיותר סביר שיקרה זה שיפור משמעותי בצריכת הדלק.

• תוכן חדש...