Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסית חיפוש?

דובר על החומר לא מעט.

אגב, 1000 שקל לשכבה, במיוחד שהמינימום המומלץ הוא 2, זה לא ״קצת״ יקר, זה פסיכי.

למה דווקא החומר הנוכחי מעניין אותך? יש אלטרנטיבות מעולות גם בארץ.

"יאללה בירי".

פורסם

החומר יקר אבל עובד בצורה מדהימה,ראיתי אותו בפעולה איך הוא מגן מפני מכות שצריכים היו להשאיר שיפשופים,מנגבים אותם כאילו היה אבק,אם יש כסף אז כדאי.

יש בכרמיאל סדנת דייטלינג deatling group,שם הם מיישמים את החומר ועושים הדגמה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שניסיתי חיפוש ולא מצאתי על החומר הנ"ל..

וכמובן 1000 ש"ח זה יקר, בגלל זה שאלתי אם ניתן למצוא את החומר איפשהו ברשת.

אני לא מצאתי אתר שניתן לרכוש את המוצר אונליין.

השאלה הנשאלת פה היא האם אני יכול ליישם חומר כזה באופן עצמאי ללא שום ניסיון בתחום?

פורסם

sciPoPo, אם אתה מכיר חומרים דומים שזולים יותר אנא שתף אותנו..

לא יהיה איכפת לי לשלם קצת יותר ולקבל את המוצר המוגמר בארץ עם אחראיות והכל.

פורסם

אם איני טועה 4 שכבות שמספיקות לשנתיים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בפרסומים של המוצר אומרים ששכבה בודדה מספיק ל 24 חודשים.

נראה לי שאם עושים 2 שכבות זה כבר הרבה יותר עמיד, ככה שאני לא מבין למה לעשות 4 שכבות.

ולא משנה כמה דקה השכבה, בארבע שכבות בטוח שרואים משהו שונה על הרכב.

פורסם

יש opticoat,cquartz,gtechniq c1...כולם ציפויים,או בשמם השני ״זכוכית נוזלית״,,רק שאופטיקואט הוא היחיד ביניהם שהוא מתיישב על הצבע כשכבה נוספת על הצבע ושני הנוספים מתמזגים עם הצבע.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

לא רואים משהו שונה,ככל שיש יותר שכבות כמה הוא עמיד יותר לשריטות.

פורסם

מה שקובע ברובו את מראה הרכב ורמת הגלוס הוא הפוליש. קשה לומר שציפוי מסוים נראה טוב מאחר משום שההבדל במראה הסופי זניח.

לאחר פוליש ברמה מאוד גבוהה, רוב האנשים לא ישימו לב היכן ייושם ווקס/אוטם והיכן לא ייושם דבר על הרכב.

חלק גדול מהציפויים בשוק יעניקו גוון כהה יותר לצבע וייתכן כי זה ההבדל היחידי שיהיה ניתן להבחין בו.

לי יש C1, לומר שהוא נראה טוב מציפוי אחר ולהפך אני לא יכול. הC1 מתנהג כפי ש"מצופה" ממנו, דוחה לכלוך ברמה מאוד גבוהה,

בידינג מוצלח ועם שטיפה נכונה לאורך תקופה של כחצי שנה, לא נראים סימני סווירל קשים.

מישהו החליט לתת גליץ(כנראה עם ג'ינס) על מכסה המנוע באחד הלילות ואכן נראים סימני שריטה באותו מקום.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...