Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז זאת הפונטו שלי-

zytqmmtq0qzy.jpg

ejudyykwomwz.jpg

ud5jgewzolo0.jpg

ey2ma3mozizt.jpg

tnyz5vmgg5j2.jpg

ezn1wtykq4vy.jpg

ירוק .. לא מה שהכי רציתי מן הסתם אבל סבבה התרגלתי.

מה לדעתכם אפשר ויהיה יפה להוסיף?

מה עשיתי עד עכשיו -

השחרת חלונות ווילון אחורי.

בנתיים מה שאני רוצה לעשות -

1. כיסוי נתפר להגה - אשמח להמלצה למשהו טוב. (שיהיה גם דק. הנוכחי די מעצבן)

2. תיקון החלק השבור של הידית הילוכים - מישהו יודע איך קוראים לזה באנגלית ואם יהיה אפשרי בכלל להחליף רק את זה?

3. חידוש כל הפלסטיקים החיצוניים בעיקר - כבר שאלתי איך לעשות את זה ועדיין לא סגור על זה

4. מכסה לוו גרירה מאחורה - מישהו מכיר מקום שמוכר את זה בארץ? באיביי מצאתי רק בשחור

5. החלפת הסמל מקדימה

ועוד שאלה - יש הרבה קילופים של הצבע (בתמונה טיפה קשה לראות אבל רואים), איך מומלץ לשטוף את האוטו כדי שלא יתפשט והאם יש דרך לעצור את הקילופים שלא יתפשטו בכללי?

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקשר לפנים , ממליץ על apc כלשהו לריפוד שצריך החייאה .

לחוץ, ממליץ קודם כל פלסטלינה שתוריד לכלוכים מיותרים ולאחר מכן תחליק לך את הרכב , ואז ככל הניראה תצטרך לעשות פוליש ורצוי מאוד עם מכונה עמ להוריד את הקילופים אם הם במצב מינימלי .

תתחדש !

פורסם
בקשר לפנים , ממליץ על apc כלשהו לריפוד שצריך החייאה .

לחוץ, ממליץ קודם כל פלסטלינה שתוריד לכלוכים מיותרים ולאחר מכן תחליק לך את הרכב , ואז ככל הניראה תצטרך לעשות פוליש ורצוי מאוד עם מכונה עמ להוריד את הקילופים אם הם במצב מינימלי .

תתחדש !

תודה. מה זה apc? דווקא הריפוד בתמונה יצא קצת דהוי אבל במציאות הוא במצב לא רע בכלל

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

תתחדש!

apc-זה חומר לניקוי כללי. עושה פלאים לריפודים (אתה צריך מברשת ממש ממש רכה או אפילו מטלית כי הריפוד בספייס די עדין) ומנקה את הפלסטיקים ברכב בצורה טובה. ממילצה לעשות חיפוש בפורום.

כיסוי הגה: קודם כל תזרוק את הכיסוי שיש לך שם ותזמין מebay כיסוי נתפר רצוי מעור אמיתי. לא צריכה להיות בעיה למצוא משהו שמתאים לך, תחפש לפי punto mk2. גם כאן בפורום היו כמה קישורים. גם את הסמל הקידמי אתה יכול לחפש ב ebay.

תוריד את המדבקה של "אוטואמושן" זאת מדבקה של סיאט, זה נראה סתם לא קשור.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לקנות טאסות שמסתירות את הגלגל ברזל, או להעיף את הטאסות ולצבוע יפה את הגלגל או לחסוך לג'אנטים ולהוריד את המדבקות הלא קשורות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אגיד לך ככה בשלוף מה צריך לעשות ברכב לפי דעתי:

* ראשית ניקיון עצבני ביותר, פנימי וחיצוני (לא שהרכב מלוכלך מדי אבל ניקיון רציני ישנה גם את הרכב ואת האווירה ברכב),

שכולל פלסטלינה, פוליש ו-ווקס.

* להוריד את הטאסות בדחיפות ולחפש טאסות מקוריות, אם אתה מעוניין בג'אנטים אז תנסה אפילו למצוא ביד שנייה,

ניקיון טוב לג'אנטים והרכבתם על הרכב ישנו את הרכב.

* להוריד את המדבקות של פיאט על הדלתות הקדמיות. פשוט מכוער לטעמי.

* הוצאת הווילון האחורי.

* רכישת כיסוי בתפירה מעור אמיתי להגה. פשוט תחושה אחרת. מדהים!

* הוצאת מסגרות לוחיות הרישוי של מוסכים וחברות ליסינג ולשים מסגרת ריקה,

אתה יכול שחורה, לבנה ומניקל. אני הייתי מעדיף את הניקל.

כל הסיפור הזה לא אמור לעלות יותר מדי כסף והוא ישנה את הרכב מקצה אחד לקצה השני. באחריות.

שלומי.

פורסם

הייתה לי בובה כזאת,מה ששלומי כתב מעלי בהחלט ישפר מראה,כמובן שהגדלת רוחב הצמיג וקוטר הגאנט הם הדבר המרכזי שישפרו,הייתי גם מוריד את ההשחרה ואולי עושה משהו יותר עדין.

להשראתך

666414f525a5ff6b867d2b5e5d839d44.jpg

פורסם (נערך)
אני אגיד לך ככה בשלוף מה צריך לעשות ברכב לפי דעתי:

* ראשית ניקיון עצבני ביותר, פנימי וחיצוני (לא שהרכב מלוכלך מדי אבל ניקיון רציני ישנה גם את הרכב ואת האווירה ברכב),

שכולל פלסטלינה, פוליש ו-ווקס.

* להוריד את הטאסות בדחיפות ולחפש טאסות מקוריות, אם אתה מעוניין בג'אנטים אז תנסה אפילו למצוא ביד שנייה,

ניקיון טוב לג'אנטים והרכבתם על הרכב ישנו את הרכב.

* להוריד את המדבקות של פיאט על הדלתות הקדמיות. פשוט מכוער לטעמי.

* הוצאת הווילון האחורי.

* רכישת כיסוי בתפירה מעור אמיתי להגה. פשוט תחושה אחרת. מדהים!

* הוצאת מסגרות לוחיות הרישוי של מוסכים וחברות ליסינג ולשים מסגרת ריקה,

אתה יכול שחורה, לבנה ומניקל. אני הייתי מעדיף את הניקל.

כל הסיפור הזה לא אמור לעלות יותר מדי כסף והוא ישנה את הרכב מקצה אחד לקצה השני. באחריות.

הייתה לי בובה כזאת,מה ששלומי כתב מעלי בהחלט ישפר מראה,כמובן שהגדלת רוחב הצמיג וקוטר הגאנט הם הדבר המרכזי שישפרו,הייתי גם מוריד את ההשחרה ואולי עושה משהו יותר עדין.

להשראתך

666414f525a5ff6b867d2b5e5d839d44.jpg

קודם כל אני מת על ההשחרות והוילון אני מאוד אוהב את הפרטיות הזאת באוטו כמה שאפשר (הייתי עושה השחרה מאחורה ו50 מקדימה אם היה חוקי). קיבלתי הרבה מחמאות על ההשחרה וכמה שהיא יצאה יפה וטובה. (עשיתי 95%, מניסיון בעבר עם האוטו של אבא זה ניהיה קצת יותר שקוף עם הזמן).

למה להוריד את הוילון? זה החלופה הכי טובה וחוקית להשחרה. בכל מקרה צבעתי את הפרסומת שהייתה והנה התוצאה -

dizmwyfgznyi.jpg

- בקשר לטאסות כן זה לא משהו בכלל. אשמח להמלצות איך איפה וכמה.

- המדבקות של הפיאט עשיתי הדגמה איך יראה בלי -

iemmzjuzm42w.jpg

אכן נראה יותר טוב.

כדי שלא אעשה פאשלות, איך להוריד אותה בלי לגרום נזק או משהו כזה? פשוט לקלף רגיל?

- כיסוי בתפירה שוב אשמח להמלצות, קישורים

- לוחיות רישוי ומסגרות הבנתי שאני יכול לרכוש בזול יחסית כשאני עושה טסט. (יש לי בעוד חודשיים). הלוחית מאוחרה בכלל לא ממורכזת וגם עקומה כולל המסגרת שלה. עדיף לעשות את זה לפני?

וניקל לא נראה לי שילך כל כך עם הירוק לא ככה?

- עוד עריכה מעפנה שעשיתי חח חשבתי על גלגלים שחורים נראה לי שישתלב טוב משהו כזה מה אתם אומרים

kn4jzhmzdjum.jpg

תודה לכם!

מצאתי את הכיסוי הזה בזול מה אתם אומרים? - http://www.ebay.com/itm/DI-New-Leather-DIY-Car-Steering-Wheel-Cover-With-Needle-and-Thread-Black-/261538673637?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item3ce4eb73e5&vxp=mtr

סמל ב110 שקל די יקר לא? http://www.ebay.com/itm/FIAT-PUNTO-MK2-BONNET-BADGE-1999-2003-75MM-/181525329985?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a43c0b841

עריכה אחרונה על ידי non22

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

טעם עיצובי זה משהו אינדיבידואלי, אני לא מכריח אותך לפעול לפי ההמלצות שלי ;)

אם אתה אוהב את הווילון אז תישאר עם זה.

לגבי ג'אנטים- הג'אנטים המקוריים של הפונטו ספייס יכולים לעשות פלאים לאוטו שלך, זה ישדרג אותו בכמה רמות,

עניין הצבע זה כבר החלטה שלך, אני הייתי משאיר בצבע המקורי.

הרכב נראה הרבה יותר טוב ללא המדבקה של פיאט, אפשר להוריד אותה בעזרת חימום האיזור (פן וכדומה), ולקלף בעדינות.

גם המדבקה בקורה C סטייל סיאט לאון/ איביזה, זה פשוט לא מתאים לדעתי, אבל שוב- אינדיבידואלי.

סמל לא צריך להזמין באיביי- יש מספיק פירוקיות שבכיף ימכרו לך אחת בחצי מחיר.

הכיסוי הגה נראה מעולה, אני הייתי הולך עליו.

שלומי.

פורסם
טעם עיצובי זה משהו אינדיבידואלי, אני לא מכריח אותך לפעול לפי ההמלצות שלי ;)

אם אתה אוהב את הווילון אז תישאר עם זה.

לגבי ג'אנטים- הג'אנטים המקוריים של הפונטו ספייס יכולים לעשות פלאים לאוטו שלך, זה ישדרג אותו בכמה רמות,

עניין הצבע זה כבר החלטה שלך, אני הייתי משאיר בצבע המקורי.

הרכב נראה הרבה יותר טוב ללא המדבקה של פיאט, אפשר להוריד אותה בעזרת חימום האיזור (פן וכדומה), ולקלף בעדינות.

גם המדבקה בקורה C סטייל סיאט לאון/ איביזה, זה פשוט לא מתאים לדעתי, אבל שוב- אינדיבידואלי.

סמל לא צריך להזמין באיביי- יש מספיק פירוקיות שבכיף ימכרו לך אחת בחצי מחיר.

הכיסוי הגה נראה מעולה, אני הייתי הולך עליו.

ברור שלא אבל לא חשבתי שיש אנשים שלא אוהבים את הוילון הזה ;)

מאיפה אפשר להשיג את הג'אנטים המקוריים?

קראתי על הסרת המדבקה, גישה לפן עד לאוטו אין לי אבל הבנתי שאפשר גם עם מים רותחים. כנראה התעסק בזה היום בהמשך.

את הכיסוי הזמנתי עכשיו ובנתיים העפתי את הנוכחי שיש לי הוא סתם מעצבן.

תודה

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

השחרה של הוילון -

ev2mywymzkm3.jpg

(בשמש רואים את הטוש אבל בקטנה. אני רוצה להשיג אחד שחור נקי ורחב יותר.)

הסרת המדבקות של פיאט מהצדדים בעזרת מים רותחים -

lnwvx2mm2un1.jpg

(נשארו שאריות דבק מסביב לאיפה שהיו המדבקות שצריך להוריד)

והורדתי את הכיסוי הגה שהיה לי (עדיף בהרבה בלי המעפן הזה) ומחכה לחדש מאיביי.

וקניתי את הapc של שופרסל. לא בטוח עדיין איך להשתמש בו.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
יש הרבה הסברים בפורום.

בכ"א תדלל 1:10 ושים בשפריצר,

אם אתה לא מרוצה מהניקיון תוריד קצת בדילוד 1:7

בהצלחה

רק בשביל להיות בטוח - לדלל עם מים 1:10 בשפריצר, להתיז ולתת לו טיפה להמיס את הלכלוך ואז לשפשף את זה?

ובאיזה מברשת מדובר לריפודים? מאיפה אני מביא אחת?

תודה

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...