Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם.

אני מתעניין ברכב חדש לאחותי, שחושקת מאוד ב500 כבר שנים.

נפלה ההזדמנות לרכוש לה אחת, דרך טריידמוביל, עם 0 ק"מ, חדשה לגמרי בצבע אפור, במחיר של 71 אלף ש"ח.

הרכב בעל מנוע 1250,תיבה רובוטית.לא ידועה לי כרגע רמת הגימור(יש יותר מאחת לכל מנוע?)

כמה שאלות:

1. איך הרכב באופן כללי? האם המנוע הנ"ל יספק את הסחורה ?(רוב הנסיעות בתוך תל אביב, ומדי פעם לעלות לעמק יזרעאל)

2. התיבה הרובוטית מעצבנת או שאפשר לחיות איתה בעיר?

3. אולי הכי חשוב, האם הדיל שהציעו לי (הרכב מודל 2014 עם 0 ק"מ, אחריות יצרן , לא צריך לשלם אגרות רישוי וכו' אבל הוא יירשם על אחותי כיד השניה) שווה? כשמוחרים חדשות מהיבואן ב79,900? (גם ככה התקציב נמתח מאוד בשביל ה71..)

תודה רבה לכולם ואשמח לשמוע כמה שיותר דעות על הרכב.

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

ההבדל מסתכם רק ב8K? כלומר המחיר שנתת כולל אגרות רישוי וכו'? לוקח בלי לחשוב פעמיים, אפילו אם זה אומר קצת לחסוך יותר בחודשים הבאים כדי לכפר על ההבדל

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אם הרכב נרשם ממש לאחרונה, ויש טסט לשנה כמעט מלאה, אז מדובר ב-11K הפרש. זה הרבה כסף.

כמו כן, צריך לבדוק מי רשום כבעלים הראשון.

אם זה אדם פרטי (קומבינה של המגרשים) אז הרווחת - בעוד 3-4-5 שנים תוכל למכור את הרכב כפרטי וזה יתן לך מינוף לעומת לקוחות אחרים.

אם זה ליסינג, אז קח בחשבון שביום המכירה כל רוכש יראה את הרישיון וירצה הפחתת ליסינג - ככה שגם אם יש לך מכתב שמודיע קבל עם ועולם שזה רכב עם 0 ק"מ במקורו, אתה תצטרך להתפשר.

אם אתה מחזיק את הרכב 3 שנים ומעלה, זה משתלם. אם זה רכב לשנה שנתיים, אתה עלול להפסיד קצת כסף במכירה.

פורסם (נערך)

אז ככה:

הרכב עלה לכביש בפבואר 2014, זה אומר לפני 7 חודשים פחות או יותר,שולמו אגרות רישוי, הווא עם 0 ק"מ. בכל מקרה אני זוכר מהCX5 שלי שלפני שלושה חודשים היה בול שנה על הכביש , שלא צריך לשלם שוב את האגרת רישוי אלא רק בשנה אח"כ...ככה שזה לא קריטי בכלל.

הרכב רשום ביד ראשונה על אלבר, ידוע הנושא, אני מאמין שגם במכירה שלו אני אתעסק ואין סיכוי שאמכור אותו ב"מחירון ליסינג". לא במחירון רגיל , אבל לא בהפסד.

הרכב ישמש את אחותי לפחות 3 שנים. לפחות.

צביקה, למה ממש לא שווה? אם הוא בפבואר..

עריכה:

בסופו של דבר, הקומבינה הזאת של ה"יד 2 אפס קילומטר מסוכנות ליסינג" , למרות שמדובר "רק" ב11 אש"ח (כולל אגרות רישוי) מקרבת אותנו מאוד להגשים לאחותי (29..רכב ראשון, אז שיהיה כבר משהו עם סטייל8)) את החלום, התקציב נמתח פה מאוד בשביל להגיע ל71..

אשמח לעוד תגובות על הרכב עצמו ועל העסקה.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ~VIPER~

פורסם
אז ככה:

הרכב עלה לכביש בפבואר 2014, זה אומר לפני 7 חודשים פחות או יותר,שולמו אגרות רישוי, הווא עם 0 ק"מ. בכל מקרה אני זוכר מהCX5 שלי שלפני שלושה חודשים היה בול שנה על הכביש , שלא צריך לשלם שוב את האגרת רישוי אלא רק בשנה אח"כ...ככה שזה לא קריטי בכלל.

אני חושב שאתה טועה לגבי רישוי רכב חדש.

לרכב חדש, לאחר שנה מתאריך הרישום, יש לשלם את האגרה אך יש פטור מביצוע מבחן הרישוי.

אם הרכב בעל רישום ליסינג, יש לבצע גם מבחן רישוי.

ראה כאן (הנקודה הראשונה).

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

אתה צריך לקחת בחשבון כמה דברים:

1. אם הרכב עלה בפברואר זה אומר שיש לך טסט רק לעוד 5 חודשים, ובנוסף אחריות קצרה יותר ב-7 חודשים.

2. כמו כן האם אחותך צריכה מימון כלשהו ? (שאז המימון זול יותר על רכב חדש מאשר יד שנייה).

3. הרכב החדש הוא מסדרת MY שהגיעה לפני פחות מחודש לארץ. כוללת תוספות קטנות שאין בדגם הקודם (מראות כרום, ניקלים, מושבים שונים וכו').

4. הכל טוב ויפה שאתה מאמין/מניח שתצליח למכור במחיר טוב עוד 3 שנים. בפועל יש הבדל משמעותי בסחירות הרכבים ובמחירים שמציעים טרייד אין (של כל מותג) על רכבים עם עבר ליסינג גם את הוא נרכש כ-0 ק"מ. כמה משמעותיים? כ-20% פחות לעומת רכב שנרכש כחדש לגמרי.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ותעדכן.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם (נערך)

ביררתי גם לגבי הרכב - חדש מהסוכנות לא באמת עולה 79, זה הרמאות הרגילה. ״על הכביש״ היא מגיעה לפחות ל-85k ואולי יש גם תוספת על צבע, לא זוכר. עם זאת, באמת מדובר על דגם טיפה יותר מפואר מה-POP הערומה להחריד שמציעים בטרייד מוביל ומורידה מאוד מהשיק של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי yotamavi

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם

ביצעתי היום נסיעת מבחן קצרה והתרשמות על 500 חדשה בחברה.

המחיר שלה "על הכביש" יוצא בערך 82 אש"ח, כ11 אלף ש"ח יותר מההיא מטרייד מוביל.

לגבי התוספות בדגם החדש של הרמת אבזור(POP) מדובר בעיקר בניקלים כאלה ואחרים ולא משהו עקרוני ביותר , לא עבורנו לפחות.

בכל אופן כנראה שנלך על העסקה של טרייד מוביל.

אציין בזאת את היחס הטוב שקיבלתי בפיאט צפון, נסיעת מבחן במקום ומקצועיות. כיף לבוא למקום כזה.

אלון.

פורסם

כמו שציפיתי.

זה לא אוטומט, וזה גם לא DSG, אבל אפילו סיבוב קצר הספיק לי בתור חובב רכב להבין במה מדובר ואיך לחיות עם זה.

לבנאדם מהשורה, או יותר נכון אחותי, ייקח טיפה זמן להתרגל. אין לי ספק שאעביר לה הדרכה קטנה בנושא. סה"כ מרגיש כמו מיקס בין תיבת הילוכים ידנית לאוטומטית...

פורסם

זו פשוט תיבת הילוכים ידנית שמופעלת באמצעות רובוט.

אגב, הדבר היחידי שבאמת מציק בגרסת POP, לפחות אצלי, זה שאין שקע USB וצריך להחליף דיסקים כל פעם. יש מודול מתאים להתקנה, בקרוב אצלי כך שאוכל לדווח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בת 29 - רכב לשנים ארוכות: צריך לחשוב קדימה, על רכב קצת יותר מרווח, למשפחה - סופרמיני כלשהו. אפילו אם זה מצריך דחית הרכישה כדי לחסוך עוד קצת.

אם הרכב לא חיוני כעת ורכישתו סובלת דיחוי הייתי שוקל מחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צודק ספריאל - אם מדובר ברכב לשנים ארוכות - פיאט 500 יכולה להיות במשך הזמן (האפילו דיי קרוב, לך תדע...) לא פרקטית למרות כל השיק שבעיצוב.

ומכוון שאני לא מאמין בהזדמנויות (וליתר דיוק - ב"לאנוס את הרכב שבהזדמנויות לשימושים שלך", גם אם אינו מתאים בדיוק) - אשאל אם גם רכב משומש (שנים ספורות) יכול לבוא בחשבון ? (איביזה, פאביה, פיאסטה, מאזדה 2 ?)

כ"כ - האם אפשר גם ידני ?

alfa 156 2.5.

פורסם

אין אופציה לידני.

"שנים" -3 שנים לפחות. לא צפויים ילדים בקרוב..אז הכל בסדר(:

אכן נושא המערכת קצת מעצבן. אין AUX או USB, רק דיסק. אכן ניתן להוסיף מודול שכזה- אכן יקרה.

מחר אגש לשלם את המקדמה על הרכב. אעדכן אם יהיו שינויים בעסקה, כרגע אנחנו מרוצים מהתנאים.

• תוכן חדש...