Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שבב gps לאיתור הרכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

מישהו יודע איפה אפשר למצוא או איך זה נקרא או מידע כלשהו בנושא.

אני מחפש שבב gps לרכב. לדוגמא להתקין ב100 מכוניות את השבבים הללו ולדעת בכל רגע נתון איפה הרכב נמצא ולראות אותו בנסיעה. כמו בגט טקסי שרואים את המונית מגיעה אליך או בוויז.

אני צריך משהו שמתחבר לרכב עצמו ולא דרך הפלאפון או משהו דומה.

למישהו יש המלצה מידע כלשהו שיכול לסייע?

תודה.

פורסם (נערך)

על איזה סדר גודל של מחיר אתה מדבר?

ברור לך נניח ששבב GPS לא מספיק, כי השבב יידע איפה הוא נמצא (ולכן איפה הרכב), אבל הוא לא יוכל לדווח לך.

נניח שתמצא מערכת שגם תדווח מיקומים דרך תווך סלולרי (הכי נפוץ), אתה תצטרך עבור 100 שבבי GPS גם 100 כרטיסי SIM של מידע (Data) ולשלם עליהם כל חודש.

נניח שעשית את כל הדרך הזאת אתה צריך מחשב ותוכנה שיאספו את כל המיקומים האלה בזמן אמת, וגם יציגו אותם על מפה.

אני יכול להמליץ על נסיון במערכת דומה שנקנתה מחברת ISR שיושבת בירושלים.

המחיר לא נמוך (משמע אל תבנה על איזור 20 דולר ליחידה בשיטת זבנג וגמרנו), וכפי שאמרתי יש תשלום חודשי.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מדובר על עסק, ככה שהשקעה כספית הוא דבר שנלקח בחשבון. אני לא מבין גדול בנושא, אבל מדובר בכמות רכבים גדולה. פיתוח תוכנה ומערכת עצמאית באה בחשבון? כמובן עדיפות היא למחיר נמוך ככל הניתן. השקעה חד פעמית או חודשית.

מה האפשרות הכי זולה וטובה שלי? נניח אפילו פיתוח מערכת וניהולה.

תודה על התגובה המהירה.

פורסם

אל תלך לכיוון של פיתוח, ההשקעה עצומה, זמן הפיתוח ארוך.

צור קשר עם ISR, אני שולח לך גם הודעה פרטית, בקש לשבת איתם (הם יושבים בתלפיות בירושלים) ולקבל הצעות מחיר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כדאי לך ללכת עם פוינטר שמתמחים במערכות שכאלה (ולא רק במערכות מיגון רכב).

מערכת מאד מתקדמת, מחיר יחסי זול, שליטה עם סמארטפון וגמישות תפעולית.

אם תחבר לזה גם מיגון , תקבל גם הנחה בביטוח

http://www.pointer4u.co.il/Products_iFleet.aspx

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

• תוכן חדש...