Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כבר כמה ימים שאני קורא פורומים ומתלבט בין מספר רכבים. אשמח לייעוץ.

אני מחפש רכב שיעשה בערך 25,000 ק"מ בשנה, אמין, כמה שיותר חסכוני, רכב משפחה, עד 30 אלף ש"ח.

אני מתלבט בין מספר דגמים:

1. סיטרואן C4- אפשר למצוא רכב שנת 2008 עם 70 אלף קילומטר בפחות מ-30 אלף ש"ח.

לפי מה שאני קורא בפורומים, אם טיפלו ברכב ואני אמשיך לטפל בה בצורה טובה אז סיכוי סביר שלא יהיו לי בעיות.

מכיוון שהרכב אינו סחיר אני מרוויח עלות נמוכה ויכול לקנות רכב עם קילומטרז נמוך.

2. ניסאן נוט- אני אצטרך לעלות בתקציב ל-35 אלף ש"ח אבל מצד שני אני קורא עליה רק דברים טובים.

3. סובארו אימפרזה- שנת 2008. אני חושב שהרכב יהיה אמין אבל צריכת הדלק של הרכב לפי מה שאני קורא היא גבוהה מאוד.

4. פורד פוקוס

5. מאזדה 3- 2008. קצת מעבר לתקציב שלי.

אם יש למישהו הצעה אחרת, אשמח גם לשמוע.

תודה רבה,

רון

פורסם

אני ממליץ על מגאן,בתקציב כמו שלך אפשר לקנות אחת מ2008 במצב מצויין. הרכב מפנק ברמות,בטיחותי ונראה טוב. לא מכיר תמורה יותר טובה למחיר. אגב אני חושב למכור אחת מודל 2007...(בלית ברירה)

פורסם

סיטרואן C4 ורנו מגאן- אני קורא בפורומים שאלו רכבים לא אמינים.

אם טיפלו ברכבים כמו שצריך והם עשו 70 אלף קילומטר- האם עדיין צריך לחשוש מרכבים אלו?

פורסם

המגאן רכב מעולה בתקציב הזה,אם הרכב טופל כמו שצריך (=טיפולים בזמן,חלפים איכותיים ועבודה של יד מקצועית) אז לא תהיה שום בעיה.

70 אלף קילומטר לשנתון הזה זה טוב אגב,אני עם רכב 2010 ו110 אלף קילומטר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...