Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון - תקציב 15K-20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב לרכישה - 15K-20K בעיקרון אני רוצה ב15K כי זה רכב ראשון ואני לא רוצה כל כך להשקיע , אבל אם ה5K הנוספים יהיו ממש רלוונטים אז אין לי בעיה להוסיף אותם.

ידני/אוטומט - רק אוטומט

נפח מנוע - לא משנה לי..

קטגוריה (לרכבים: סופר מיני, ואן, מנהלים וכו') - אין לי צורך במשפחתית כל כך אבל חשוב לי שיהיה מקום בבגאז' כי זה הולך להיות רכב משפחתי לקניות וכו'.

תת דגם.(מומלץ, לא חובה) - ..

רמת אבזור(מומלץ, לא חובה) - ..

שנתון(מאיזה שנה הכלי) - 2002+

חדש/משומש -

מספר מקומות ישיבה -

קילומטראז'(רק אם ידוע, בקנייה/חוות דעת על רכב משומש) -

דרישות של צריכת דלק - חשוב לי שהצריכת דלק תהיה לפחות באזור ה13 משולב

כמה ק"מ הרכב צפוי לנסוע בשנה(כדי שנדע האם לבחור מנוע דיזל או בנזין) - לא יותר מ10K לשנה

מה הצרכים מהרכב -

המראה די חשוב לי וכמובן שיהיה אמין , אין לי כסף מיותר לזרוק במוסך.

אני אשמח אם תפרטו על הרכבים למשל על הצריכה ביחס לאמינות , כי אם האמינות ממש גבוהה והצריכת דלק קצת פחות טובה אני יעדיף את האמינות על פני הדלק.

אני חשבתי על פונטו , לאנטיס .. מה אתם מציעים ? תודה מראש.

פורסם

1:13 משולב זה קצת לחיות בסרט, רוב המשפחתיות ובעלות הבגאז' מהתקופה שרלוונטית בתקציב שלך עושות בתוך העיר 1:9, לכל היותר 1:10.

בשביל קניות אפשר גם להסתדר בסופר מיני מניסיון.

אם אתה מעדיף אמינות על צריכת דלק, ואתה מתעקש על סדאן, אפשר לחפש יונדאי אקסנט, יונדאי אלנטרה, מאזדה לאנטיס מהשנתונים האחרונים, סובארו אימפרזה (קח בחשבון שהיא חלשה מאוד).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
1:13 משולב זה קצת לחיות בסרט, רוב המשפחתיות ובעלות הבגאז' מהתקופה שרלוונטית בתקציב שלך עושות בתוך העיר 1:9, לכל היותר 1:10.

בשביל קניות אפשר גם להסתדר בסופר מיני מניסיון.

אם אתה מעדיף אמינות על צריכת דלק, ואתה מתעקש על סדאן, אפשר לחפש יונדאי אקסנט, יונדאי אלנטרה, מאזדה לאנטיס מהשנתונים האחרונים, סובארו אימפרזה (קח בחשבון שהיא חלשה מאוד).

חבר לא ביקשתי סדאן שים לב , אמרתי שאני לא צריך משפחתית אבל חשוב שיהיה מקום בבאז' באופן יחסי בשביל קניות וכו' כי הוא ישמש כרכב משפחתי.

פורסם

בכל מקרה רוב הסופר מיני האוטומטיות לא יתנו צריכת דלק כזאת,

תנסה לבדוק הונדה ג'אז או דייהטסו YRV. אולי תמצא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
בכל מקרה רוב הסופר מיני האוטומטיות לא יתנו צריכת דלק כזאת,

תנסה לבדוק הונדה ג'אז או דייהטסו YRV. אולי תמצא.

יש לי קצת בעיה עם המראה שלהם , בוא נוריד את הקטע של הבאגז' בכלל.

פונטו לא יתן צריכה של 15 לליטר בערך ?

פורסם

לא בתוך העיר. בתוך העיר אני מאמין שבנהיגה רגועה ולא מופרעת אפשר להשיג 1:12-1:13.

• תוכן חדש...