Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסים קדמיים ותקינה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה פנסים קדמיים נחוצים לתקינה לרכבי אספנות?

הבנתי שישנה הבנה לאישור של פנסים אמריקאים מסויימים, מישהו יודע איזה פנסים אמריקאים מותרים?

פנסים ארופאים e4 e6? או שמספיק אפילו e?

הנושא קצת לא ברור, אשמח אם מישהו יאיר את הדרך.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

טוב עשיתי שעורי בית, המספר למעשה מייצג את ארץ האישור לפנס, אני מניח שכל המדינות יתפסו כאן, אני טועה?

שאלה נוספת, לוח מחוונים, האם חייב מד מרחק במטרים? מה קורה עם מד מהירות שמופיע בו גם מיילים וגם ק"מים, מד המרחק כמובן במיילים..

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אין שום בעייה עם מד המהירות, למעט העובדה שבכל המכוניות ששווקו בארצות הברית מד המהירות מיסתיים ב 85 מייל, 137 קמ"ש בעברית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אין שום בעייה עם מד המהירות, למעט העובדה שבכל המכוניות ששווקו בארצות הברית מד המהירות מיסתיים ב 85 מייל, 137 קמ"ש בעברית.

העיוות הזה החל ממשבר האנרגיה של 73'. לפני כן זה היה בד"כ עד 120 מיל"ש עוד משנות החמישים, למעט בקורבט ומספר מכוניות שרירים.

קוריוז; לאחר 73', אם רצית ספידומטר עד 120 מיל"ש, זו היתה אופציה בתוספת תשלום :oops:

עוד קוריוז אפרופו ספידומטרים; פורד ברנדה 1100 מדגמי 78' ואילך, מהירות מירבית של 127 קמ"ש, ספידומטר עד 220...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אוקי כי קראתי באתר משרד התחבורה שיש צורך גם במד מרחק מטרי, זה בטוח מספק?

לגבי המהירות נראה לי שאפשר להסתדר, מקסימום עוזבים את המצערת ב85 מייל לשעה.

פורסם

בשועל מותקן ספידומטר במיילים. כך גם האודומטר. זה לא מפריע לבוחן במכון לטסטים לרשום בקילומטרים... :-)

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
בשועל מותקן ספידומטר במיילים. כך גם האודומטר. זה לא מפריע לבוחן במכון לטסטים לרשום בקילומטרים... :-)

ואתה "מרוויח" 60% כל שנה....:lol:

עודד

פורסם

בטסטים זה שונה מתקינה, אחכ השמיים הם הגבול, 85 מייל לייתר דיוק ;) כמו שאמרו לפניי

• תוכן חדש...