Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, לאחר נבירה בפורום ואחרי יומיים של חפירות באינטרנט אני לא מצליח להגיע לתוצאות ולכן אני פונה לחכמת הפורום.

החלטנו (יותר נכון המנכל"ית החליטה) שאנחנו טסים נופש ביום חמישי הזה לסופ"ש.

אנחנו זוג+שייח קטן בגיל 10 חודשים שהולך לטוס בפעם הראשונה בחייו.

אז מה יש לנו?

חופש מהעבודה? צ'ק

דרכונים לכולם? צ'ק

בייביסיטר לכלב? צ'ק

רשימת קניות של המנכלי"ת בדיוטי פרי? צ'ק

מה אין לנו? כמו שכבר הבנתם, מלון!

נתונים שצריכים לקחת בחשבון: אין כל כך מגבלה לאן לטוס, עדיפות למקום קרוב יחסית.

טורקיה לא באה בחשבון-אין עוד מגבלת ארצות.

תקציב? יחסית גמיש אבל 1700-2000 דולר נראה לי מספיק לחבילת נופש איכותית של 3 לילות.

מה דרוש במלון? איכות איכות ושוב פעם איכות, המטרה היא בטן גב ובריכות.

עדיפות רצינית למלון עם בריכה פרטית או ג'קוזי בחצר\מרפסת של החדר- שזה בעצם מה שאני לא מוצא.

אם יש גם הכל כלול\חצי פנסיון במלון, מה טוב.

אז מי שהיה במלון טוב בייון\בולגריה\קפריסין וכדומה, שיזרוק איזה עצם לשכן שאיננו ישן...

תודה.

פורסם

אני מניח שניסית את טריפאדוויזור ודומיו. אם כן, פנה לסלע- סוכן נסיעות ותיק ומנוסה שכותב כאן בפורום.

אל תשכחו לקחת ציוד מתכלה לילד, כדי שלא תצטרכו לחפש שם, רצוי גם פתרון לרחצה ולשאר עניינים.

נופש נעים.

למכירה עטלף פרות במחיר של עכבר מעבדות.

פורסם

בקר טוב

מנסיוני הדל בתחום [ קצת יותר מ 20 שנה :-) ] אני יכול להציע לך לשקול את בתי המלון הבאים:

ברודוס - קרסטן רויאל, אליסיום, איקסיאן.

בכרתים- רויאל מארה, קנוסוס רויאל.

הייתי מוותר על בולגריה , וורנה ובורגס לא עושות לי את זה.

בקפריסין יש כמה בתי מלון מצויינים-אבל המחיר, אוי המחיר.

בהצלחה.

אילן

סלע

פורסם

שים לב שרוב המלונות עם הבריכה הפרטית לא מאפשרים שהות עם ילדים.

בעבר היו כמה מלונות כאלה כמו איקסיאן ולה מרקיז ברודוס, אבל שינו את

המדיניות שם.

אנחנו היינו לפני שלושה שבועות ברודוס, במלון לה מרקיז. היה מצויין, ואם

אתה רק זוג עם ילד, תוכל לקחת חדר על הבריכה, שאז אתה יוצא למרפסת,

ושלושה מטר קדימה יש את הבריכה. כמובן שבע עיניים על הילד! כי בשניה הוא

בתוך המים.

פורסם

באקסיאן לצערי אין חדר פנוי (ראיתי עליו המון המלצות)

אושרי, חדר על הבריכה המשותפת זה לא סיוט מבחינת רעש?

וגבי הילד, אני לא דואג- הוא בדר"כ צף ולא שוקע... (סתם סתם, אני מודע לסכנות כמובן)

סלע- קדימה להתייצב!

פורסם

אפרופו איקסיאן, הבנתי שגם לא נותנים חדר עם בריכה לזוגות עם ילדים/תינוקות, וגם שהוחלפה החברה

המתפעלת, מה שגרר ירידה דרסטית בשירות והאיכות. זה גם דיי מקביל לביקורות מהזמן האחרון בטריפ

אדווייזור.

לגבי המרקיז, חדר על הבריכה שיש לך אורחים ישראליים טיפוסיים(כולל אותי), זה דבר אחד, וזה ש98%

מהמלון זה ארופאים שבאים עם ספר לבריכה, וכועסים על הילד שהוא שוחה ועושה גל גדול מידי, כי זה

מפריע לאורחים האחרים, זה משהו אחר :-)

אין ספק שיש פחות פרטיות, ואנחנו למשל היינו בחדרי משפחה, שלא קיימים על הבריכה, ושם יש מרפסת

גדולה ויפה, ובערב היינו יוצאים עם החברים לשבת, לשתות, לפטפט, והילדים ישנים בחדר ואין לך בעיה

לשמוע אותם.

אני מניח שאם היה לי חדר עם מרפסת קרקע לבריכה המרכזית, הייתי מרגיש פחות נוח לשבת שם בערב,

במיוחד לא עם חברים נוספים.

מצד שני במשך היום זה נהדר, כי יש לך את החדר מטר ממך, ואתה תופס על הבוקר את שני הכסאות שיש

מול המרפסת שלך, ואתה מסודר.

פורסם (נערך)

בבורגס (Sunny Beach) ההמלצות הן על Iberostar או Barcelo Royal.

בד"כ האיברוסטאר קצת יותר זול, והוא גם הכל כלול (ברצ'לו חצי פנסיון).

אבל צריך לדעת שבאיברוסטאר הם פחות רגילים לישראלים, לכן בבוקר אתה תמצא מלא נקניקי חזיר למיניהם, בצהריים תמצא חזיר, ובערב תמצא חזיר ועוד (ארנבות למשל).

אבל תמיד תמיד מצאתי מה לאכול גם בלי לאכול חזירים וארנבות, יש המון המון מבחר.

אמנם לא הייתי באיים היוונים, אבל מאוד נהניתי ב-Sunny Beach.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

חברים תודה רבה על העזרה, סגרתי דרך סלע.

זה מרגיש כאילו כל הסובבים אותי חברי מועדון אלפא...

מקווה שיהיה מוצלח (מבטיח להעלות סקירה כשאחזור)

יום מקסים לכולם!

פורסם

אז הבטחתי חוות דעת ואני ממש שמח לרשום אותה.

לאחר פרסום הפוסט נוצר קשר מול סלע אשר קיבל משימה:

אני רוצה מלון ברמה מאוד גבוהה, עם עדיפות לברכה וגקוזי וטיסה קצרה (בגלל הילד)

כל השאר, כמה עולה ולאן לטוס- נתון לבחירתך.

לאחר 10 דקות סלע התקשר ובישר "אתה טס לכרתים", יש לי בשבילך מלון מדהים שממלא בדיוק את הדרישות שלך.

בדיקה קצרה של המחיר (מצויין) אישור של המנכלי"ת (אישתי) ולקיחת פרטים ואנחנו מתכוננים לחופשה.

פה חשוב לי לציין את סלע, אדיב, מקצוען ואיכפתי. אהה כן, ושוב פעם מקצוען!

עכב, ווידא, סגר פינות וליווה לאורך כל הדרך מיוזמתו ללא צורך בפנייה שלנו אליו.

המלון מדהים, ממש כפר נופש ענק ומלא באטרקציות.

מעוצב בסגנון יווני קלאסי, המון בריכות פתוחות לכולם, מרכז קניות עם כל מה שצריך, החל מסופר מרקט ועד לחנות שעונים עם אומגה, לונג'ין ותכשיטים, משקפי שמש, ביגוד ובעצם כל מה שאתה צריך לקנות או שאשתך החליטה שהיא צריכה דחוף ולא משנה כמה זה עולה:(

ישנו חוף ים פרטי, 3 מסעדות לארוחת ערב (2 טובות, אחת מהן אסייתית ששם לא אכלתי.)

ועוד 2 מסעדות שפתוחות מעשר עד שש לארוחות צהריים.

ישנו פארק מים עם מגלשה ובריכת תינוקות.

לא היו כמעט ישראלים במלון, הרוב גרמנים ורוסים (שזה מצויין, היו המון רוסיות)

אנחנו לנו בחדר שנקרא סוויטת ג'וניור, החדר בערך 30מ"ר שאליו צמוד חדר נוסף אשר מופרד חלקית שמאובזר בסלון בעל 2 ספות שגם הוא בערך 30 מ"ר ומשם יציאה למרפסת שמש עם שולחן אוכל ומטיות שיזוף בגודל מוערך של 20 מ"ר- בקיצור, מקום לא חסר ומאוד מרווח.

בחדר האמבטיה יש מקלחון ואמבטיה בנפרד, ממש שימושי.

באמבטיה יש גם גקוזי מובנה.

בחדר ציפה לנו משלוח מטעם המלון אשר כלל בקבוק יין, פירות טריים ובקבוק מים מינרלים במתנה.

החדרנית מנקה את החדרים פעמיים ביום ובכל פעם שיש מנקה היא עושה "רפייל" לפירות ולשתיה.

צמוד לחדר ישנה בריכה פרטית גדולה שמסביבה פרוסות המון שמשמיות ומיטות שיזוף אשר משותפת לעוד כ5 חדרים, ממש תענוג.

במתחם המלון אפשרי לתפוס טרמפ ממקום למקום על עגלות גולף (המלון ענק!)

צוות סופר שירותי ונחמד, היינו צריכים לעשות צ'ק אאוט כבר בשבע בבוקר והמלון ארגן לנו ארוחת בוקר מוקדמת ללא תשלום נוסף.

כאשר הלכתי לשאול שאלה בקבלה, הבחור אשכרה ידע באיזה חודר אני ללא בציינתי את מספר החדר, ממש מוזר\מחמיא\קריפי.

חשוב לי לציין את איש הקשר ביוון, בחור יווני שדובר עברית שוטף, בעל המון ידע וכבונוס הוא ממש נחמד ובעל תודעת שירות.

הוא אפילו נתן לי את הפלאפון האישי שלו לכל בעיה או שאלה.

כמו כן הוא אירגן לי מחיר ממש טוב על פוקוס ST להשכרה ליום אחד.

יאללה, חפרתי אז ניתן לתמונות לדבר. (ויש גם תמונה אחת בונוס.

222.jpg

333.jpg

444.jpg

555.jpg

666.jpg

111.jpg

פורסם

נו, ברור שלשם הוא היה שולח אותך. מלון בין הטופ שיש בכרתים. אני אגב, הייתי ברודוס, באטריום פלטינום. אבל זה כבר סיפור אחר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
נו, ברור שלשם הוא היה שולח אותך. מלון בין הטופ שיש בכרתים. אני אגב, הייתי ברודוס, באטריום פלטינום. אבל זה כבר סיפור אחר.

יותר טוב?

פחות טוב?

פורסם

יותר טוב ממה? מהרויאל מארה? אם זו השאלה, אז התשובה היא.. זה מורכב. כמו ששמת לב איפה שהיית הוא בנוי כמו כפר נופש, איפה שאני הייתי מדובר על מלון שהוא ארמון מבפנים וחדרים מעולים, יותר לכיוון הפאר. לי אישית הייתה בריכה פרטית.

מה שמאוד אהבתי במלון - אין ילדים! ספרתי על יד אחת - 4 ילדים קטנים במהלך כל הסופ"ש.

אעלה תמונות בקרוב :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...