Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומד לפתוח נושא די מוזר, אז קודם כל, זה לא הרעיון שלי, פשוט יצא לי לקרוא עליו ברשת.

אז כך, אני בטוח שלהרבה אנשים הפלסטיק החיצוני השחור של הרכב כבר מזמן לא שחור, ודהוי מאוד.

למעשה לי יש את הבעיה הזאת עם חלק מסויים, כך שכל המוצרים שקניתי כדי לרענן את הצבע לשחור כבר לא כל כך איפיקטיבים (זה נשאר אפור דהוי :?)

לפני כמה ימים, כשגלשתי ברשת נתקלתי באנשים שטוענים שהם משחזרים את צבע הפלסטיק החיצוני של הרכב עם פוליש לנעליים של KIWI (כן לנעליים :lol:), ואחד עוד טען שזה מחזיק כשנה.

אם אני לא טועה, מדובר במוצר הזה:

$(KGrHqV,!nUFJEGWKWy0BSR3rr6+5w~~60_35.JPG

מכיל ווקס carnauba :lol:.

בשבילי, זה נשמע מאוד מוזר, לא רצתי לנסות. אבל אם זה באמת מחזיק הרבה זמן, ומחזיר את החלק שחור, והכי חשוב לא יצא על הכפפה כשמנקים את הרכב, אז זה יכול להיות פתרון מאוד מעניין ויותר קל מצביעה מחדש.

רציתי לדעת, מישהו שמע על הנושא הזה? או ניסה בעבר?

:wave:

פורסם

לפני כ 20 שנים ניסיתי למרוח משחת נעליים על הטמבונים (לא צבעו אותם בעבר)

התוצאה לא רעה רק צריך לעבור כמה פעמים עם טריקו הלוך ושוב עד הסרת כל שארית משחה. (אחזיק תקופה מסוימת, לא שנה)

היום לא רואה שום טעם להשתמש בזה שיש תכשירים ייעודיים מעולים.

פורסם

^

נסיתי כבר שני תכשירים שאמורים לרענן את הפלסטיק השחור. זה לא כל כך עזר איפה שיש גוונים בהירים במיוחד :|.

יש לך המלצה על משהו?

פורסם

בהתחלה נסיתי של STP, ואחר כך נסיתי מוצר של meguiars.

יש לציין שעל מכוניות אחרות, שני המוצרים עשו את העבודה (אני אישית העדפתי את המוצר של meguiars), אבל במכונית שלי פשוט יש חלקים שיש בהם כתמים שהם בהירים במיוחד והמוצרים הנ"ל בכלל לא עוזרים שם.

• תוכן חדש...