Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, אותה חבילה בדיוק ב 20 שקל פחות:

https://mobile.rami-levy.co.il

יש גם בגולן 2G ב-37 ש"ח:

https://golantelecom.co.il/web/?gclid=CIqjhpforMACFdSWtAodKUsALA

רק לי זה נשמע כמו טירוף להביא את פרטי האשראי (או פרטים מזהים בכלל) למישהו שהתקשר אלייך משד יודע מאיפה?

פורסם
אני אומר למה לעבור לסלקום כשבגולן טלקום יש לך חבילה בעלות זהה ועם 3 ג'יגה נוספים של גלישה

קליטה (יותר נכון חוסר קליטה) בגולן.

כנ"ל הוט. היה קו של הוט מובייל לאמי, היו חורים כל הזמן בקליטה, זה הגיע לזה שהיא נתקעה עם הרכב (דייהו, יימח שמו וזכרו), ולא היה לה קליטה בטלפון כדי להזמין גרר. זה היה לפני שנתיים, חשבתי שהם השתפרו - אבל בחברה שאנחנו בעבודה עובדים איתה, החליטו להחליף לכל הטכנאים מירסים בגלקסי נוט 2 עם סים של הוט מובייל, ומאז כל הזמן יש קיטועים בשיחה איתם.

כנ"ל גולן - שני ההורים שלי שם, ולפעמים כשאני מתקשר אליהם, הטלפונים לא זמינים. עושים ריסטרט למכשיר - הכל מסתדר, וזה קורה לשני טלפונים מיצרנים שונים עם מערכות הפעלה שונות וחומרה שונה.

גם 012 (ואורנג' איתם ביחד, זה אותה רשת) - אומנם המחיר טוב ואין חורים בקליטה, אבל האינטרנט איטי להחריד - אני מנסה להפעיל לעצמי פלייליסט ביוטיוב שהכנתי לנסיעה (יש לי רדיודיסק תומך A2DP), ומרוב שהאינטרנט איטי, המכשיר פשוט לא מצליח לטעון את הקליפ (סאונד בלבד, בלי וידיאו).

זאת ההסיבה שאני כרגע בתהליכי ניוד לפלאפון - אומנם 20 שקל יותר וג'יגה אחד פחות ממה שיש לי ב012, אבל האינטרנט אמור להיות בסדר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אצלנו דווקא הפוך,אני בגולן ויש אחלה קליטה,ב012 פחות טובה.

זה תלוי בפריסת האנטנות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רק לי זה נשמע כמו טירוף להביא את פרטי האשראי (או פרטים מזהים בכלל) למישהו שהתקשר אלייך משד יודע מאיפה?

לא יותר הזוי מלספק לאתר פרטי אשראי, שה SSL שלו למטה/פג תוקף (ויש מלא כאלה, בעיקר אתרים ישראלים להזמנת מזון). אני עוקב אחר עסקאות האשראי שלי באדיקות - אם יש משו חשוד, טלפון לחברת האשראי והכל בסדר.

פורסם

אף פעם לא שמתי לב לזה,איך אתה בודק תאריך תפוגה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה מקבל אזהרה בכניסה לדף

כמוכן - בכרום לחיצה ימנית על שם האתר (רקע ירוק) פותח את התעודה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן יש המון סוכנים שמנסים למצוא לקוחות,

הם מתקשרים ועובדים עם מיילים חיצוניים ואמורים להעביר את התוכן דרך הספק (סלקום אורנ וכו)

לי חופרים כמה שבועות ולא מרפים מפלאפון וזה מטורף !!

בכל מקרה כמו שכתבו יש מסלולים הרבה יותר משתלמים בחוץ אז תבחר מה שמתאים ותתחדש

קובי

:-)

פורסם
לא יותר הזוי מלספק לאתר פרטי אשראי, שה SSL שלו למטה/פג תוקף (ויש מלא כאלה, בעיקר אתרים ישראלים להזמנת מזון)

הערה קטנה - כשברוב האתרים המאובטחים שאתה נכנס אליהם אתה מקבל הודעה על SSL פג תוקף, תבדוק את הגדרות תאריך, שעה, ואיזור זמן אצלך במחשב, אולי הן לא תקינות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...