Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברור שתשמע עכשיו יותר חלש חיברת עוד מגבר תעלה את הגיין.

המכשיר שלך מזרים 2V ביציאת הRCA ושאתה מחבר עוד מגבר זה מתפצל 1V לכל מגבר.

בכלל לא נכון. שני המגברים עדיין יקבלו 2V.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיות לאט לאט מתחילות להיעלם, עוד לפני שהיתי אצל המתקין:)

אז ככה עדכון חם מהשטח:

הבעיה של ניתוקי הצלילים ברמקולים היא הRCA, הוא טוב וחדש, אבל טיפה משוחרר בחיבור שלו, אז אני מחכה למתקין שיסדר את זה, יש לי קומבינה למעוך טיפה את הקצוות שלהם בחיבורים כדי שיהיו קטנים יותר אני מתכוון למעוך בכבל ולא במגבר כמובן, הבעיה עם הסאב עדיין הוא נותן הרבה פחות, אבל העלתי לו את הGAIN כמעט לפול והוא לאט לאט חוזר לתפקוד...אבל עדיין לוקה בחסר, והבעיה היחידה שמעצבנת אותי היא: כשאני מעלה ווליום ויש באס כל ארבעת הרמקולים משמיעים לי בומים מגעילים וחירחורים עם בומים ממש מגעיל, אני לא יודע מה זה למישהו יש מושג??? אולי בגלל המגבר??? למרות שלדברי המוכר שממנו קניתי אותו הוא הגביר לו סאב וזוג רמקולים לכן לא צריכה להיות לו בעיה להגביר 4 רמקולים...מעבר לזה כיוונתי בקרוס שלו שהבאס יהיה הכי נמוך כי הכוונה שלי גם ככה לשים את ארבעת הרמקולים על HIGH PASS ושהסאב ידפוק את הבאס...אבל זה ממש מעצבן מה שיוצא עכשיו האם לדעתכם הבעיה במגבר או שעדיין בחיבורים???

אודה לכם על התייחסותכם של כולכם...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם
ROEI

הגיין שלהם בפחות מחצי....הצליל הלא טוב מתקבל כשיש טיפה טיפה באס, והוא בא בקטעים של באס בלבד....

והקרוס של המגבר של הרמקולים נמצא על HPF? אם הוא במצב HPF אז לא אמורים בכלל להגיע באסים לרמקולים, ואני לא מאמין שהמגבר שלך מנצל אותם על הסוף,לי יש גם רמקולים פיוניר 200W דגם ישן 60RMS אני חושב שיש לך את אותם הרמקולים והם מחוברים אצלי למגבר שנותן להם 75RMS כל אחד,גם בעוצמה מאוד גבוהה אין איתם בעיה כמו שאתה מתאר והמגבר שלי מנצל אותם יכול לנצל אותם עד הסוף

פורסם

ROEI

הקרוס של המגבר של הרמקולים הוא ממש פשוט, אם תקרא לזה קרוס, יש רק גלגל של גיין לכל אחד משתי הערוצים ועוד גלגל באמצע שמשותף לשתי הערוצים שיש בו משהו כמו 50-200 וזהו...אני מאמין שזה HZ.

אני לא יודע על מה לשים אותו ואם אני לא טועה עכשיו הוא שואף ל50...אבל אני לא בטוח שמתי את זה שיהיה כמה שפחות באסים...אני ממש לא מבין מה הבעיה? לדעתך זה המגבר??? או אולי עדיין הRCA?

או שזה משהו אחר???????

חשוב לי לציין, שבכיוונים של הHU כיוונתי את הבאס ב-1- שזה נמוך! כי לפני כן זה היה על 1 או על 2. לפני שהבאתי את המגבר הזה...והסאב עבד כמו גדול וכך גם הרמקולים עם הגברה מהHU...

ועכשיו הם עושים צליל מציק...כשיש באס...

פורסם

אני רוצה לפתור את הבעיה המציקה הזו:(

חוץ מזה רועי אתה חושב שקרוס אולי יעזור??

ואם כבר קרוסים מה ההבדל בין אקטיבי לפסיבי ואיזה מומלץ יותר בשבילי...? בתור אחד שרוצה לשים את הקומפוננטים ו/או האחוריים על HIGH PASS??

פורסם
אני רוצה לפתור את הבעיה המציקה הזו:(

חוץ מזה רועי אתה חושב שקרוס אולי יעזור??

ואם כבר קרוסים מה ההבדל בין אקטיבי לפסיבי ואיזה מומלץ יותר בשבילי...? בתור אחד שרוצה לשים את הקומפוננטים ו/או האחוריים על HIGH PASS??

אז כנראה שאין לך ממש קרוס במגבר, אין לך כתפתור קטן בעל 3 מצבים:HPF FLAT LPF?

אם אין לך כנאה שאתה צריך קרוסאובר

פורסם

ה"גלגל" המשותף לשני הערוצים זה הפוטנציומטר של הקרוס. אתה צריך לשים על HPF ולכוון את הפוטנציומטר גבוה מ50HZ בצורה כזו שאתה לא שומע את הרמקולים מעותים כשיש באס. זה צריך להיות באזור ה100HZ.

אני מציע שתקרא קצת על קרוסים ועל הGAIN בFAQ.

פורסם

EyalR

תודה, אבל אם עדיין יהיה לי צליל מגעיל כשיש באס גם כשזה יהיה על 100??

אני פשוט רוצה להבין את מקור הבעיה??

ואני מנסה להבין איך הסאב ירד לחצי עוצמה?? אם בכלל לא נגעתי לא בו ולא במגבר שלו!...

פורסם

מצטער לאכזב, הבן אדם מתאר בעיה.

הוא לא מתאר בעיות בקרוסים, אז לא הייתי רץ לרכוש קרוס חדש ..

הצעה שלי, תנסה להשתמש במקור סיגנל חיצוני, כמו פאנל אחר, מינידיסק, וכו..

אני דיי משוכנע שלא תהייה בעיה עם הווליום של הסאב\רעשים מהרמקולים..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתה מצטער לאכזב את מי?

יש לו קרוס במגבר לפי מה שהוא אומר. הבעיה שהוא מציין יכולה לנבוע מכך שהוא לא חותך את התדרים הנמוכים מהרמקולים.

תנסה את מה שאמרתי, אם עדיין תהיה בעיה שזה על אזור 100 תנסה קצת גבוה יותר - תראה אם זה בכלל משפיע.

פורסם

לא יודע איל, אני אישית מהאיבחון שהבחור נתן פה, לא רואה פה קשר ישיר לקרוס.. לי זה נשמע כמו בעיה שנובעת מהסיגנל עצמו.

הוא לא ממש מתאר פה כיוונון של קרוס.. (לא לדבר על העובדה שהוא טוען שלא נגעו בו כלל..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב, נפגשתי עם הבחור ..

בחור נחמד..

הבעיה פשוטה, התיאורים שלו, לא ממש קולעים למצב :)

1. הוא שומע פחות את הסאב.

2. יש רעש כשיש באס.

1.הוא שומע פחות את הסאב משום שהוא רגיל לשמוע עם ההגברה של הפאנל, שהיא נחותה לעומת הסאב..

2. הרעש המדובר, זה הרעש של הקומפוננט שלו שאינו תחום ומפיק ממש משהו מגעיל שלא הבנתי מאיפה בא..

הבעיה כמובן, שאין במגבר שהוא הביא, קרוס מלא.

יש קרוס לתדרים נמוכים בלבד, אז עשיתי לו החלפה בין המגברים, וחיברתי את הקומפוננט על המגבר עם הקרוס המלא. ואת הסאב למגבר עם הקרוס החלקי.. השילוב יצא לא רע בכלל לאחר כמה כיוונונים..

הבעיה של הניתוקים שהוא ציין, נבעה בגלל המפצל סיגנל, של חברת קאליפורניה בום.

כשהוא זז הוא יוצר התנתקויות - ממש מפצל על הפנים..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...