Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B4 שנת 2002 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברצוני לדעת מה דעתכם על סובארו B4 דור ראשון מנוע 2000 125 כ"ס ,

ומה ה"שוק" של רכב משנים אלו ? כמדומני המחירון הינו 22000 ש"ח (2002).

אלי.

פורסם (נערך)

ניסיתי לחפש כמה רכבים שעושים רושם טובו ושמור אך הבעלים לא "יורדים" מ 20000 ש"ח ,שאר הרכבים

במודל הזה או שהיו ממשלתיות לשעבר או שעברו הזנחה .

ולירוי שאתה אומר"50% באיזו שנה זה היה ?

עריכה אחרונה על ידי ELI_YAHO
טעטת בכיתוב

פורסם

מדובר ברכב אמין. צריכת דלק יחסית גבוהה, אכן לא היה לו שוק בזמנו, וגם כיום, לדגמים המודרניים של סובארו, אין ממש שוק.

לדעת, אם אין לך בעיה עם צריכת הדלק ושמת יד על אקזמפלר טוב, זו קניה בהחלט טובה

פורסם

את שלי מודל 2005 מכרתי בתחילת 2013 ב 9% מתחת למחירון

הייתי מאוד מרוצה מהרכב (4 שנים היה אצלי)

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

חן חן על התגובות ,הדעות פה על שוק הרכב מעט חלוקות וצריכת דלק גבוהה יחסית היא 1:8 ? כמו כן האם מנוע של 125 כ"ס עם מישקל כבד

"עושה את העבודה"? יום טוב .

פורסם

שוק הרכב המשומש מת. הדיעות לא כ"כ חלוקות, הייתי אומר (יש גם עוד דברים שמשפיעים על המכירה - הלחץ למכור / לקנות , מצב הרכב...).

הקושי הוא (בשנתונים האלו) למצוא רכב במצב טוב, ואם מצאת אחד כזה וגם המחיר טוב - זו עסקה טובה.

הרכב אכן לא הכי חסכוני אך דיי אמין (אני אישית חושב שעדיף כבר שהכסף ייצא על דלק ולא על תקלות, למרות שאין אפשרות לנבא).

125 כ"ס על הבודי הזה - קצת כבד, אבל זה מה יש :wink:

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מוכר את שלי בחיפה

19,000 ש"ח

יד שניה 152 אלף ק"מ

עם שריטות ושפשופים אבל בלי תאונה.

054-6470311

DSC_0093.jpg

It's life, Jim, but not as we know it

• תוכן חדש...