Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינפיניטי G37 קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חולגי- יש רעיון לצבוע לשחור\ אפור מט :) לפני זאת הייתה מאזדה 3 ליסינג, אבל גם גרתי 6 שנים בארה"ב, שם הייתה לי את אחותה המבוגרת G35, השינוי הוא לא פחות מטוטאלי (בין המאזדה לאינפיניטי).

Haim- אני כמעט על 70K עכשיו, הביטוח נמצא דרך WOBI, למשפחה שלי יש סוכן שלא הצליח למצוא בפחות 8500 אלף... אמרו לי לנסות את WOBI והופתעתי לטובה, אני בן 33 ללא עבר ביטוחי ושאר ירקות.

אני מצרף תמונה של מה כלול בטיפול.

צריכת דלק- אם אתה מצליח לא לעלות מעל ה--2500-2000 סל"ד אתה יכול להוציא מהמיכל משהו כמו 550 ק"מ (מיכל משהו כמו 70-75 ליטר) אבל זה ממש קשה לשמור ;) הייתי אומר שזה בכללי נע בין 1-4 שהרגל על הגז, ל 1-7 שיוט של 120 על כביש החוף, 1-11 נהיגה יפנית קמצנית לשימור הדלק 95-100 קמ"ש.

[ATTACH=CONFIG]392414[/ATTACH]

dorki- זו לא גרסת ה-S, אבל היא בסדר גמור, אני לא ממש מגיע לאותן מגבלות שארגיש את היתרונות של ה-S (דפרנציאל), הנגיה שלי מאד רגועה ב-99% מהזמן.

LionKing23- טוב, אתה נוהג על אוניית פאר :) פרסמת איפהשהו את העלויות הטיפולים שלך? זה מעניין. אני מתדלק 95, חשבתי שיחסית לזוהמה האמריקאית 95 זה סביר לרכב כאן בארץ, אתה חושב ש-98 טוב יותר לרכב? אני לא ממש מבין בנושא.

אחרי לבטים קשים החלטתי ללכת על הדגם שלי,

שנת 2007 אמנם אבל אין שום דבר שאין ברכב פאר חדש.

מעבר לזאת,

הרכב מושקע בהמון כסף ואהבה,הנסיעות שלי עם הרכב הזה לא רבות(מסתכם בכ-2500 ק"מ בשנה).

למען האמת אני לא מבין גדול בדלקים,לפי הוראות היצרן ולפי חוות דעת של המכונאי שלי הומלץ לי למלא 98 וזה אכן מה שאני עושה.

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

פורסם

הצריכת דלק אצלי הייתה 1/6 בממוצע(ימים טובים יותר וטובים פחות).

פעם אחת ניתקתי את הבקרה ואחרי שכמעט מצאתי את עצמי בתוך מעקה בטיחות החזרתי ולא נגעתי בה שוב.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

זה מנגנון שאי אפשר לנתק ונכנס אוטומטי לעבודה שה-ECU מחליט, כנראה בגללו הדריפטים לא נראו חלקים, ממה שאני מבין הוא מוריד כוח ולא משתמש בבלמים- אבל אני לא 100% סגור על זה. בכל מקרה, אין ניתוק של 100% ברמת מנגנוני הבטיחות וה-ECU, לדעתי בגלל שהרכב, למשל בארה"ב משמש יותר כרכב יוקרה בינוני לנסיעות רגילות מהבית לעבודה, תאר לך שאיזה soccer mom כזו מנתקת את ה-VDC בגשם, 20 שניות אחרי היא תקועה באיזו גדר הפרדה או עמוד של רמזור.

• תוכן חדש...