Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה על התשובה. זה בטוח כי שמתי עליו מדבקה ואין שינוי

אם שמת מדבקה על הזמזם הנכון אתה אמור לשמוע בקושי את הזמזם. גם איזולירבנד יעשה את העבודה ואפשר גם 2 שכבות.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

שמתי על שני הרכיבים אשר saay222 הצביע עליהם. הצפצוף אפילו לא עומעם.

עריכה אחרונה על ידי Momo1111
פורסם (נערך)

סיליקון בחור של הרמקול עושה עבודה מעולה (אחרי שמתייבש). איזולירבנד יכול עדיין לרעוד כמו ממברנה?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
סיליקון בחור של הרמקול עושה עבודה מעולה (אחרי שמתייבש). איזולירבנד יכול עדיין לרעוד כמו ממברנה?

אל דאגה שום דבר לא יתחיל לרעוד מכיוון שלא מדובר כאן על רמקול של 10W RMS.

איזה כייף לי :)

פורסם
זו בדיוק הבעיה, היא שמה 25 כי לה זה נעים, לי זה חם.

שאני מוריד ל24, באמצע הלילה אני מתעורר מזיע ובאופן מפתיע הצג מראה 25 בליווי מילמולי רקע ״היה קר״

תבדוק אם יש לך במזגן מצב של SLEEP, אצלי זה פתר את אותה בעיה בדיוק, לא ברור לי איך בדיוק עובד האלגוריתם, אבל הוא דואג לשנות את הטמפ' בעדינות במשך הלילה, תנסה פעם אחת עם 25 ופעם אחת עם 24 כשהולכים לישון.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...