Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לנו קליאו בי שנת 2001, האוטו היה די בסדר עד עכשיו. לפני כחודש (במהלך מילואים בעזה של בעלי), האוטו התחמם, מד חום מנוע עלה עד הסוף,האוטו נכבה ומאז מושבת. כשמניעים אותו הוא משמיע חרחורים וכפי הנראה מושבת.

בבדיקה במוסך, המוסכניק אמר שהכל מסביב נראה בסדר ושכנראה הלך ראש מנוע/ מנוע - סיפור של מינימום 3000 שקל. מיותר לציין שלא נשלם סכום כזה לתיקון.

1. האם מישהו מכיר את התקלה והאם יכול להיות שזה משהו אחר?

2. כמה נוכל לקבל על האוטו במכירה לפירוק, מכירים מגרש פירוק הוגן באזור רחובות?

תודה.

פורסם

חבל שלא כיבית את המנוע כשהחום התחיל לעלות, אז היה עוד מה לעשות ולתקן את מה שגרם למנוע להתחמם.

כעת המנוע או לפחות הראש גמורים בלי קשר לבעיה המקורית.

פורסם
שלום,

תוכלו להשיג אצלנו חומר מיוחד שעשוי לפתור את הבעיה במנוע. עלות החומר היא 50 שקלים בלבד לכן הייתי מנסה.

אשמח לשמוע גם על חומר הפלא שיכול לתקן מנוע שעבר התחממות?

שי.

פורסם

כפי שציינתי קודם זה חומר שעשוי לפתור בעיה בבלוק ובראש המנוע. זה לא תמיד מצליח. לפעמים זה פותר את הבעיה לחצי שנה ולפעמים לכמה שנים.אני מכיר הרבה לקוחות שבחמישים שקל חסכו כמה אלפי שקלים.

פורסם

אבי שלום,אם תוכל להעלות תמונות לפורום אני ועוד כמה אנשים נשמח.(מטרתו של הפורום היא לשתף)

אם אפשר גם את ההסבר שעומד מאחורי החומר,כלומר מהי הפעולה הכימית שהוא עושה שבאמצעותה הוא יכול לפתור בעיה כזו.

פורסם

החומר סותם סדקים בבלוק או בראש מנוע ולא מתקן ראש מנוע רקוב או התחממות קשה שעקמה את הראש מנוע ופגעה בפקונג ראש

לרוב משתמשים בו כאשר יש מעבר שמן לנוזל קירור וחושדים בסדק בבלוק או בראש

כעקרון אני לא הייתי מציע להשתמש בו במקרה שנזעס ברכב עם התחממות עד שנעצר אז ברור שיש ראש מנוע עקום ופקונג ראש שרוף

• תוכן חדש...