Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם

DSG 6 הראשון הגיע לארץ כבר ב 2004 ב A3 TDI ובגולף דור 5 TDIבאותה שנה . למעשה האודי יצאה כבר שנה קודם עם אותה הפלטפורמה של הגולף חמש מה שנקרא 1K ,אבל אני חושב שהמוקדם ביותר שאני טיפלתי היה שנת 2004 . לפותח השרשור גם אני חושב שהחלפת השמן בקמ כזה היא מיותרת אבל אם אתה בכל זאת מעוניין אז אצלנו אתה יכול לקבל 5 קג שמן מקורי ומסנן מקורי כולל החלפה במחיר של 1180 שח כולל מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
DSG 6 הראשון הגיע לארץ כבר ב 2004 ב A3 TDI ובגולף דור 5 TDIבאותה שנה . למעשה האודי יצאה כבר שנה קודם עם אותה הפלטפורמה של הגולף חמש מה שנקרא 1K ,אבל אני חושב שהמוקדם ביותר שאני טיפלתי היה שנת 2004 . לפותח השרשור גם אני חושב שהחלפת השמן בקמ כזה היא מיותרת אבל אם אתה בכל זאת מעוניין אז אצלנו אתה יכול לקבל 5 קג שמן מקורי ומסנן מקורי כולל החלפה במחיר של 1180 שח כולל מעמ .

לגולף שלי יש מנוע בנזין BGU, וגיר DSG6,

היא יוצרה בשנת 2004 ועלתה לכביש בשנת 2005

פורסם
אתם סתם מטעים את פות"ש, dsg לא קיים בארץ 10 שנים, הוא הגיע לראשונה בגולפים כפולות המגדשים בשנת 2008, דגמים מוקדמים יותר, צוידו בגיר אוטומטי רגיל 6 מהירויות.

בשנת 2006 כאשר רכשתי את הגולף שברשותיי הייתה אפשרות לרכוש עם מנוע TDI המשודך לתיבה DSG6.

איזה כייף לי :)

פורסם

בשנת 2006 רק עם מנוע TDI ובשנים יותר מאוחרות היה ניתן לרכוש עם מגוון מנועים נוסף.

כול הנאמר מתייחס לרכבים שנמכרו על-ידי הייבואן בארץ.

פורסם (נערך)
אתה טועה. גולף דור 5 בשנים שציינת עם מנוע 1.6L לא שודך לגיר DSG6 אלא לגיר 09G אוטומטי רגיל.

על מוט ההילוכים כתוב במפורש DSG

אני כבר שנה עם הרכב ואני מכיר היטב את אופן הפעולה של הגיר

הזה.

גם בלוח השעונים רואים כל פעם איזה הילוך מתוך ה 6 נמצא בפעולה

וזה יחודי לגיר dsg

עריכה אחרונה על ידי פולו,גולף
פורסם

גם בתיבה אוטומטית 09G מופיע בתצוגה באיזה הילוך הרכב נמצא.

בכדי להיות בטוחים איזה מנוע וגיר מותקנים אצלך ברכב אנא צרף צילום רישיון הרכב ללא פרטים מזהים בכדי שנוכל יחד לפענח את הסוגייה.

מה שבטוח מנוע בעל קוד BGU לא שודך לגיר DSG6.

פורסם
זה מוט ההילוכים שיש אצלי בגולף,

שימו לב לכיתוב DSG

תמונות שהורדת מהאינטרנט לא משכנעים אותי. רק בעזרת צילום רישיון הרכב אפשר להבין איזה מנוע+גיר מותקנים אצלך ברכב.

פורסם
מצאתי לינק שיכול אולי לעזור,

יש פה מישהו דובר רוסית שיכול לעזור ?

http://www.drive2.ru/r/volkswagen/872965/

שיר הלל לגולף.

כתוב שבדור 5 גירסאות דיזל צויידו לראשונה בתה"ל DSG שהגיעה מ R32.

אין לי מושג אם זה נכון או לא נכון, רק אציין שהאתר הנ"ל הוא לא מקור מידע רשמי. אנשים כותבים בו מה שרוצים, בדיוק כמו כאן.

• תוכן חדש...