Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

בבעלותי GTI MK6 2010, נושק ל - 20,000 ק"מ.

כתוצאה מנסועה נמוכה של בעלת הרכב בעבר היא הייתה עושה טיפול אחת לשנה (לפני הטסט).

כאמור, כרגע לפי מרווחי טיפולים זהו טיפול 60,000 ק"מ , בטיפול זה צריך לעשות החלפת שמן גיר, אך מצד שני אני רק על 20K. האם לבצע החלפת שמן גיר?

אשמח לשמוע את דעתכם,

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הק"מ לא רלוונטי, שמן לאחר תקופת זמן מתחמצן וכבר לא עושה את העבודה. לכן הטיפולים בספר רכב, הם לפי ק"מ או זמן מה שבא קודם.

פורסם

שום צרות לא אמורות לקרות אם מחליפים לפי החלפות היצרן. שמן גיר לא מתאים בהחלט עלול לגרום לתופעות לוואי, בכל גיר, אך גיר שעבר 20,000 ק"מ הבלאי שלו אפסי והחלפה רק תשמר את התכונות הטובות של הנוזל.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לטענת המוסך המורשה אינני צריך להחליף, בעוד שאני מתעקש.

מדובר על סכום לא קטן, שאני מוכן להשקיע אך מצד שני לא מחפש צרות...

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אתה בטוח?

ואני חשבתי ש..

הגיר בשנתונים האלה היה או 01m

או טיפטרוניק בעל 6 הילוכים.

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
פורסם

אתם סתם מטעים את פות"ש, dsg לא קיים בארץ 10 שנים, הוא הגיע לראשונה בגולפים כפולות המגדשים בשנת 2008, דגמים מוקדמים יותר, צוידו בגיר אוטומטי רגיל 6 מהירויות.

פורסם
אתם סתם מטעים את פות"ש, dsg לא קיים בארץ 10 שנים, הוא הגיע לראשונה בגולפים כפולות המגדשים בשנת 2008, דגמים מוקדמים יותר, צוידו בגיר אוטומטי רגיל 6 מהירויות.

פה הוא אומר שהDSG הגיע לראשונה בגולף של 2008.

אני רשמתי שאני מכיר DSG שהגיע באוקטביה ב-2007.

כך שלמיטב הבנתי הדיון הוא על DSG. אני לא זה שטען 10 שנים.

• תוכן חדש...