Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקציב: משהו בסביבות 10-12 אלף

גיר: אוטומטי

קטגוריה: אפשר מיני אך חשוב שלא יהיה קטן מידי כי צריך מקום לציוד לא גדול.

מצב: משומש

צריכת דלק: לא חייב את ההכי חסכוני מפני שלא צפויה נסועה גדולה בשנה אך עדין שיהיה יחסית חסכוני בצריכה.

הצרכים שישמש: בעיקר נסיעות בתוך חיפה וחיפה כרמיאל לפעמים גם תל אביב, בגלל שהאוטו רוב הזמן יסע בחיפה הבנתי שצריך רכב עם מנוע יחסית חזק.

חשוב לי שיהיה אמין וידרוש כמה שפחות מוסך ובסופו של דבר יהיה זול לתחזוקה.

פורסם

מיצובישי כריזמה :אמין,צריכת דלק סבירה סביב 1:10 כמובן תלוי באופי הנהיגה שלך,די אמין חוץ מבעיות עם הפנסים ,הברקסים הדי חלשים,וכפתורים שנוטים להתקלקל ,מניסיון עם שנת 98 שהיה לאבא שלי יביא אותך ממקום למקום

פורסם

על איזה סדר גודל של ציוד מדובר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דיהטסו YRV פלא של רכב הרבה מקום (בגלל הדלת החמישית ההטענה קלה וטובה יותר),

חסכוני מאוד בדלק, אחזקה זולה וסחיבה טובה,

החסרון קצת רועש מקרקשת ולא בכל הדגמים יש ABS.

פורסם

בסכום שלך ממליץ לרכוש את הרכב בעל היסטוריית טיפולים מלאה, מצב מכאני טוב וטסט הכי ארוך. כישורי הרכב פחות רלוונטיים במחירים הללו (רכב יכול להיות חסכוני אבל אם לט טופל כראוי את כל החסכון בדלק הוא יחזיר במוסך...).

בכל מקרה הייתי הולך לכיוון של יונדאי גטס ידנית וה- YRV שצויינה כאן.

פורסם

מצטרף בכל ליבי להמלצות של קודמי (itamarg) - בעלויות האלו, יותר חשובים ההסטוריה של הרכב, מצבו המכני בטיחותי, ומצב הסלון והמרכב.

מצאת רכב שמור, תקין שטופל היטב, לא חשוב מהוא.

מה שכן, אני מאוד מחזיק מרנו מגאן דור ראשון (2001 עד 2004, אם תמצא כזה). למרות השם הרע שיש לרכב הזה, אם תמצא רכב שטופל כל חייו במוסכי רשת קראסו, עם קילומטראז' נמוך יחסית (משהו סביב 100, 150K), תצא עם רכב נוח, בטיחותי, מרווח, אמין מאוד... וחסכוני באופן משמעותי (אנחנו מוציאים בממוצע 12.5 ק"מ לליטר).

בהצלחה,

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
על איזה סדר גודל של ציוד מדובר?

מדובר בעיקר בציוד צילום, ולפעמים אולי ציוד של צוות הפקות כמו מאפרות, יחסית לא הרבה אבל עדיין צריך מקום, לא רוצה לדחוס הכל אחד על השני.

פורסם

דייהטסו YRV ניראת לי יותר מידי כמו רכב עבודה, אני מעדיף משהו שיהיה קצת יותר "צעיר" אם אפשר, לפני כן מצאתי יחסית הרבה המלצות על יונדאי אקסנט אבל הבנתי שהיא חלשה בכ"ס.

פורסם

דווקא האקסנט יכולה להתאים,במיוחד בגירסת 5 דלתות שמאוד נוח להעמיס עליה,מבחינת כוח סוס זה לא מטוס,סביר,אבל עם אמינות טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דייהטסו YRV ניראת לי יותר מידי כמו רכב עבודה, אני מעדיף משהו שיהיה קצת יותר "צעיר" אם אפשר, לפני כן מצאתי יחסית הרבה המלצות על יונדאי אקסנט אבל הבנתי שהיא חלשה בכ"ס.

שלום,

לפני חודש מכרתי אקסנט 99 הייתה מעולה גם מבחינת דלק,אמינות,וחלפים בשפע וזולים.

בתקציב הזה תוכל למצוא יותר חדשות ובמצב טוב.

רועי

פורסם

• תוכן חדש...