Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את החישוקים שלי, מעולם לא אהבתי ותמיד חיפשתי להחליף אותם.

נראה שבמידה גדולה יותר אני נחשף ליותר אפשרויות מענייניות.

כיום הרכב שלי נועל מידה 225/45/17 בכל הגלגלים.

כאשר אני קופץ מידה, השינוי יהיה:

קדימה: 225/40/18

אחורה: 245/35/18

שאלתי היא כזאת, ממי שכבר ביצע את המעבר / נוסע על מידה דומה - איך נוחות היומיום? סבירה? נסבלת?

האם אני צריך לצפות לשינוי מורגש בצריכת דלק? תאוצות?

אופי הנסיעה שלי הוא עם קמברים גדולים יחסית (סביב ה2- )

כל כל מידע יתקבל בברכה.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

בw209 הקודמת שהייתה לי היו חישוקים מקוריים 16״

קפצה לי הזדמנות לרכוש חישוקים מקוריים של AMG מידה 19״

הצמיגים היו מקדימה 275/35/19

מאחורה 285/30/19

מאז הנסיעה הייתה קשה מדי וכל שקע בכביש היה מורגש מאוד . יש לציין שזאת פעם ראשונה שאני שמתי חישוקים מעל מידה 17

יותר אני לא אעבור את 17

הצריכת דלק עלתה מ1/9 ל1/5

אני כרגע ברכב החדש עולה ל17 ומעדיף את המידה היחסית סטנדרטית הזאת , בהצלחה

דרך אגב אתמול ראיתי בפייסבוק בעמוד של צמיגי טיפ טופ יפו החלפה של חישוקים ל18 בe46 קבריולט

עריכה אחרונה על ידי daniel_carstyle

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם

ה-E46 שלי נעלה 18' במידות דומות (זהה קדימה\אחורה), הרכב גם היה מצוייד בקיט M TECH מקורי שזה אומר מונמך על קפיצי אייבך מהמפעל.

בשיוט מהיר נוחות הנסיעה היתה בסדר גמור, במהירויות נמוכות על אספלט "שבור" כמובן שהיה הרבה פחות נוח אבל לא ברמה קיצונית, לצורך העניין אישתי מעולם לא התלוננה על כך.

את כרגע עם 17' כך שאין לך איזו קפיצה קיצונית במידה, תרגיש מעט יותר קשיחות, זה הכל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אוקיי.

תודה על המידע.

האם הורגש שיפור בתקיפת פניות? אפקט מריחת הצמיג הורגש פחות בעקבות החתך הנמוך?

גם אצלי הרכב הגיע עם חבילת M TECH / SPORT SUSPENTION שכללה גם מוטות מייצבים עבים מהסטנדרט. באמת שהרכב התנהג מאוד יפה, אבל בכל זאת, הגיע זמן ליישור קו הן במערכת המתלים, והן מבחינת החישוקים שהותקנו על הרכב.

19" כבר נשמע לי פשוט גדול מידי, בקוטר, ברוחב ובטח גם בכיס:wink:, אני בטוח שעלות כל צמיג במידות שכאלה דורשת ערבות בפנצ'ריה..

דעות נוספות?

M-TECH E46

פורסם

אני רכשתי את הרכב כשהוא כבר נועל 18' כך שלא היה לי אפקט של שיפור ביכולות.

אני כן יכול לומר לך שהרכב היה ננהג מאוד חזק בכבישים טכניים והתנהג מצויין בקטעים הטכניים.

לגבי מריחת צמיגים זה לא משהו שהורגש וגם אם כן ברמה די שולית (הרכב נעל קונטי ספורט 3 שהיו פשוט מצויינים).

אני לא ממליץ לעלות ל-19 אינץ', זה מוגזם לטעמי כי במעבר מ-17 ל-19' אתה כבר מדבר על תוספת משקל לא קטנה וברכב שהוא מראש לא חזק ברמה קיצונית אתה סתם תפגע בביצועים.

ברכב הנוכחי אני כן שוקל מעבר מ-18 ל-19' כדי להוריד חתך צמיגים ולשפר את האחיזה אבל כרגע אני נמנע מלעשות את זה כי חבל לי לזרוק מישלין PSS בני שנה וחצי וגם אם אמכור אותם אקבל כמה גרושים כך שכרגע אני ממתין לראות מה יקרה קודם, החלפת הגלגלים או החלפת הרכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קדימה: 225/40/18

אחורה: 245/35/18

אצלי המידה האחורית היא 255/35/18

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מודע לטעות, התעצלתי לעלות לרכב ולבדוק, סמכתי על הזיכרון שלי.

אגב, האם החישוק האחורי ברוחב 9 או 9 וחצי?

M-TECH E46

פורסם

ב 18 אינץ העובי של האחוריים הוא 9.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...