Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב מנהלים בסכום של עד 35.000 ש"ח

אחד הרכבים שהוצעו לי הוא טויוטה קורולה, יד שניה, שנת 2008, 120.000 ק"מ בסכום של כ-39.000 ש"ח.

1. האם הנותנים של הרכב הנ"ל טובים?

2. האם שווה לי לחרוג מהתקציב בשביל הרכב הזה או שישנם רכבים לא פחות טובים בתקציב המקורי שלי?

3. עוד הצעות באופן כללי, יתקבלו בברכה.

פורסם

1. הנתונים סבירים.

2. לדעתי לא בטוח שכדאי - בעיקר בגלל שלטויוטה הנ"ל גיר רובוטי של כולם מסתדרים איתו.

3. בתקציב המקורי תוכל למצוא מאזדה 3 או מיצובישי לנסר (יתכן גם משנתון גבוה יותר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דבר נוסף הקורולה היא משפחתית ממוצעת לא קרובה לרכב מנהלים (תנסה יותר לכיוון המונדאו)

המשפחתית שקרובה במידותיה ל"מנהלים" היא הפלואנס של רנו.

פורסם

היי אתה מחפש מנהלים או משפחתית ?? הבדל גדול .

בכל אופן בעבר הקרוב היתה ברשותי יונדאי סונטה 2007 דגם לוקשרי , מושבי עור , מגנזיום , סאנרוף וכו רכב מעולה ואמין מאוד , מלבד צריכת הדלק הלא ככ סימפטית לי .

פורסם

1. יתכן שפות"ש מחפש מכונית "מנהלים" של מנהל זוטר :-P

2. רנו פלואנס בתקציב הנתון היא משהו שלא הייתי מאחל גם לשונאיי.

3. כנ"ל לגבי הסונטה...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הקכב מרווח,חזק עם אמינות טובה,אבל הגיר... בעיר זה פשוט נוראי,מתבלבל,מושך את ההילוך הראשון יותר מידי אם יש באמפר בירידה,עדיף קכב אחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הם אמינות לא פחות אבל עם גיר נורמלי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתקציב הזה העדיפות היא למאזדה 3 או למיצובישי לאנסר?

אישת הייתי הולך על המאזדה 3, אבל גם הלנסר בסדר גמור.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
יש עוד רכבים מעניינים שיכולים להתאים בתקציב הזה?

סיריון, סוויפט, אלטו וכו'...?

אשמח לחוות דעת.

אלו רכבים הרבה יותר קטנים.

אני מציע שתתחיל מחדש ותפרט את הדרישות מהרכב-

כמה נוסעים, כמה נסועה, עירוני-בינעירוני, ומה יותר חשוב לך ברכב (חסכון אמינות מראה נוחות פינוק כח וכו')

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

אלו רכבים קטנים יותר במיוחד האלטו,מה אתה מחפש ברכב?

• תוכן חדש...