Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה אפילו לא קשור לפלאגים (שלעיתים באמת עולים מחירים שערורייתיים), פעם עוד היו יכולים להגיד שדיזל יקרים לאחזקה כי יש מזרקים בלחץ גבוהה, מגדשים, משאבות הזרקה.

כל אלא נמצאים היום גם ברוב הרכבים הפרטיים.

בא נגיד את זה ככה, בין מנוע טורבו דיזל לבין מנוע +גודש בנזין, הזרקה ישירה לא רק שאין שום עלות גבוהה יותר לדיזל, אלא שההפך הוא הנכון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

די מוזר שה xv ניצח בהשוואה למרות הפערים הענקיים בעלויות ההחזקה והדלק

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם
די מוזר שה xv ניצח בהשוואה למרות הפערים הענקיים בעלויות ההחזקה והדלק

למה מוזר, הכי טוב להיות בסדר עם כולם, יש מחר ויש מחרתיים, הכתב לא רוצה להיות מוחרם ע"י יבואן רכב כזה או אחר.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

דיזל זה מגניב והנוסחא של הדאסטר היא מעולה על הנייר.

לטעמי , עיצוב תא הנוסעים של הדאסטר ובטח נושא הבטיחות אכן עשוי להיות סיבה לפסילתו בעיקר בשימוש המשפחתי שהרכב אמור למלא בימי חול.

כשאני בא לשקול רכישה במחיר מלא, קשה להתפשר על מרחב ובטיחות, בתור משומש או אחרי מתיחונת פנים הוא יכול להיות מושלם (פרט לחלודה בציריות ...)

פורסם
מרחב קיים, בטיחות נקודת תורפה.

האם בשימוש שני ילדים ואחד עם כסא תינוק ירגישו בנוח מאחור ?

בנוסף עד כמה הבולמים רכים ? יקבל מכה בשביל עם גבשושיות ?

ראה מבחן וידאו

בדקה 1:15 - אבל זה שטח קשה באמת

הכל מקינאה 8) אני כבר חוסך למשומש ..

פורסם

הרכב רחב, כך שאני חושב שצריך להיות בסדר, אך הבעיה היא בכיסא תינוק שאינני יודע מה מידותיו מכיון שאף פעם לא השתמשתי בכיסא כנ"ל.

בנסיעה בשטח אין לי קנ"מ להשוואות לרכבים אחרים, אך אם אני משווה לנסיעה בעיר על הבמפרים אזי התגובה דומה למדיי או בצורה אחרת יש שיכוך טוב של הזעזוע אם כי כמובן גם מהמשתמע בסרטון שהבאת, דווקא בשטח זה יהווה חיסרון.

פורסם

מישהו יודע מה צריכת הדלק האמיתית של הדאסטר 1.2? הנתונים על הנייר נראים טובים מידי מכדי להיות קרובים למציאות...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

אני חלש בהתפלספות על דרגת קושי הפלסטיק או זימזום הלא יודע מה, אני קונה רכב בשביל שימלא את משימתו העיקרית, שינוע בנוחות. כמי שבעברו הקצת רחוק היה בעל פורסטר והיום כשבועיים בעלים של דאסטר, נכון לעד עכשיו, דבר אחד אני אומר בוודאות, מה שלא יגידו, אין, אבל ממש אין הצדקה לתוספת של בערך 50K לרכישת סוברו פורסטר. בטח לא XV. שהן החלופות הכי קרובות.

אין לי שום קשר עם קרסו ואני אחד שעמד בפני רכישה של פורסטר חדש. לדעתי יצא טוב.

נהג מנוסה
:roll:

• תוכן חדש...