Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , לפני כחודש בערך הופיע סימן ברכב כי צריך להחליף את הרפידות בלמים , הלכתי למוסך והם הוחלפו , הוצעו לי רפידות בלמים מקוריים ב2800

וסיניות בכ1800 , נלקחו הסיניות שנאמר עליהם שהם טובות ואין שום הבדל בינם לבין המקוריות מלבד כביכול ״המקוריות״ ,לאחר ההחלפה אני מתחיל לפעמיים לשמוע קולות צורמים כשאני בולם , לא כל הזמן אבל בעיקר בבלימות חזקות (כלומר לא בלחיצה קלה עלה ברקס להאטה) , כמובן שאחזור למוסך שידבר העיניין כי זה מציק לי מאוד , מה יכולה להיות לדעתכם הבעיה ?

דרך אגב הרכב הוא פיג'ו 407 והמוסך הוא מוסך מורשה

פורסם

שלום.

זאת הבעיה עם רפידות לא מקוריות - שריקות ורעשים בבלימה. אצלך זאת חצי בעיה - במקרים אחרים הרעשים נשמעים בכל לחיצה הכי קטנה.

אגב, זה המחיר לרפידות בלבד או גם לסט צלחות?

כולל עבודה?

במידה והמחיר הוא רק לרפידות קדמיות - זה מחיר לא הגיוני (כלומר, יקר ביותר)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמה רפידות הוחלפו, 2 זוגות או 4? האם הוחלפו צלחות? אם תעלה לכאן את החשבונית יהיה קל יותר לענות.

לגבי הרעשים, זה ידוע ברפידות סיניות, אך לא רק. אצלי למשל מורכבות צלחות ברמבו עם רפידות TRW, ודיין יש "שריקה" בלחיצה קלה על דוושת הבלמים.

פורסם

6apupezy.jpg

הנה צילום של הקבלה התבלבלתי והמחיר היה 1500 לחליפים הוחלפו גם קדמיים וגם אחוריים ללא צלחות , אם אחזור למוסך ניתן לתקן זאת בצורה כלשהי או שרק החלפה לפרידות מקוריות תפתור את הבעיה?

פורסם

לפי החשבונית הוחלפו גם צלחות מקדימה, והמחיר לכל הסיפור בסדר גמור.

אתה יכול לפנות למוסך, אבל בכלל לא בטוח שתצטרך רק לשלם הפרש למקורי - לא ברור לי מה המוסך יעשה עם רפידוד סיניות שכבר הורכבו אצלך.

תנסה בכל זאת.

ואם תחליף, תתחיל מהחלפת רפידות קדמיות בלבד (ללא צלחות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...