Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבריאות הנפשית שלי שווה יותר מאשר כמה ליטר דלק,

נסיעה כזאת פשוט תוציא אותי מדעתי אחרי מספר ימים ....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לחץ אוויר בצמיגים, המנעות מהאצה חדה, שילוב נכון של הילוכים(לידני), מדי פעם להשתמש בתוסף דלק מסייע ולי אישית זה שיפר את הצריכה ממוצע של 1:12 ל 1:13.5 ואפילו 1:14. אני דואג לבדוק לחץ אוויר כל 5 ימים, נותן לאוטו להאיץ בהדרגה(גם חבל לי על המנוע וגם על הדלק) ותודה לאל הרכב שלי סוחב לא רע יחסית לגיל שלו והקילומטרז' שהוא טחן כבר(מד אוץ על 266,990), אני לא עובר את ה100 כי אני לא ממהר לשום מקום ואני כבר לא מתלהב מנהיגה במהירות גבוהה.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

בנוסף, שגרת טיפולים בזמן חשובה ביותר ועם חלקים מקוריים בלבד (בדגש על פילטר אוויר, פלאגים, ופילטר שמן), ושמן מנוע איכותי (אני משתמש ברכבים רק ב castrol edge 5w30 fst).

אני עומד על צריכה של 18.7 ק"מ/ליטר ממוצעת (80% בין עירוני 20% עירוני) עם טויוטה אוריס 2011 שהנתוני יצרן שלה לצריכה בין עירונית הם 16.9 ק"מ/ליטר (בתחנה יצא 18.76) .

213rjmu.jpg

בברכה,

ניר.

פורסם

היברידי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתם רוצים לחסוך בדלק, תלמדו איך לנסוע בצורת הייפר מיילינג. חפשו ב YOUTUBE יש מדריך.

ד.א. יש קטע עם האוריס. גם לחבר שלי הייתה והוא היה עושה 1:18. מאוד מוזר הקטע הזה!

פורסם

עכשיו נפל האסימון,זה גיר רובוטי?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כך באמת מוזר איך רכב כזה עם גיר פשוט מגיע לכזאת צריכת דלק.

מעניין לשמוע עוד נתונים,כי צריכת כזאת יותר מתאימה לרכב דיזל אוטומטי.

פורסם

צריכה כזו ניתן להשיג רק עם רוב מוחץ לנסיעה בין-עירונית ורגל נוצתית על הדוושה הימנית.

ברגע שמבתצעת נעילת הממיר בתיבה פלנטרית - צריכת הדלק דומה מאוד לגיר ידני שכן אין הפסדי כוח בתיבה. כמובן שזאת בתוספת נהיגה זהירה, מחושבת ומתונה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...