Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אפשר להצטרף למועדון HITECH-ZONE?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש דרך להצטרף גם אם אתה עדיין לא עובד הייטק?

אני מחפש אשראי שיקנה לי 1+1 בסינמה סיטי \ יס פלאנט ללא תלות בשימוש

תודה רבה

פורסם

עד כמה שאני זוכר יובל מעליי צודק, אני אנסה לבדוק מחר בעבודה.

האשראי תופס גם לבן/בת זוג, ונדמה לי שההטבות של 1+1 הן של כל כרטיסי ויזה כאל אבל אני לא בטוח, אין לי כרטיס אחר של כאל כדי לבדוק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נראה לי שכרגע אין ההטבה הזאת, הייתה להם את ההטבה של כרטיס לקולנוע ב9 שקלים שנגמרה ומאז לא מצאתי באתר שלהם את ההטבה המקורית

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אין שום דבר מיוחד במועדון הזה. כלום מיט גורנישט,

אני עוקב כבר חצי שנה אחרי ה"מבצעים" והם זהים לגמרי

לאלה המוצעים במועדונים של כרטיסי אשראי וכיו"ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אין שום דבר מיוחד במועדון הזה. כלום מיט גורנישט,

אני עוקב כבר חצי שנה אחרי ה"מבצעים" והם זהים לגמרי

לאלה המוצעים במועדונים של כרטיסי אשראי וכיו"ב.

ולא רק זה אם פעם הצטרפות היתה בחינם לכל עובד הייטק שעבד בחברה שמקושרת איתם, לאחרונה הם גובים מהחברות סכום פר עובד על מנת לצרפו להייטק זון.

החברה שבה אני עובד הפסיקה את ההתקשרות איתם בגלל הסיבה הזו, ותכלס הם לא מציעים שום דבר שאי אפשר להשיג במועדונים אחרים כמו שאמרו כבר לפני.

פורסם

אצלי השימוש בו הוא ככרטיס אשראי רגיל, למעט מדי פעם כרטיסים למופעים שנגמרים ב"חבר" של אשתי.

אני עדיין מחזיק כרטיס של "חבר" (שכבר בלי ההטבות מאז השיחרור) שעליו רק חיובי הוט, ככה אם אני מתנתק מהם אני ישר מבטל את הכרטיס.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

אינך מחוייב בדמי שימוש חדשיים? אם אתה משתמש בכרטיס לחיוב בודד ואינך נהנה מהטבות - העבר את החיוב לכרטיס אחר ובטל את המיותר.

בדיוק מסיבה זו ביטלתי לפני חודש ארבעה כרטיסי אשראי - שניים שלי, שניים של אשתי. עדיין נותרו לנו מספיק כרטיסים - הן "רגילים" והן כרטיסי מועדון.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מחזיק כיום:

* AmEx Blue בנקאי עם פטור מדמי שימוש בתנאי שמשתמשים מעל 1000 שקל או משהו כזה, בגלל שזה הבנקאי גם השימוש בו הכי גדול, וככה יש בכל חודש פטור, זה הכרטיס העיקרי בבית.

* ישראכרט "חבר" שהיה פעם חבר, והיום הוא סתם שחור שכתוב עליו "חבר", אין לו הטבות, אין בו שימוש למעט התשלומים של הוט. פטור מדמי שימוש כמו כל הכרטיסי אשראי של "חבר".

* ויזה כא"ל הייטקזון - פטור מדמי שימוש באופן קבוע, מדי פעם אני מנצל את ההטבות שלו למופעים, והוא משמש אותי לקניות במקומות שאינם מקבלים AmEx (יש כאלה, לא הרבה אבל יש), ונפח הפעילות שלו הוא השני.

לאשתי יש כנ"ל רק שה"חבר" שלה כן פעיל, והוא כן בשימוש כי הוא מקושר לחשבון בנק אחר.

ה-AmEx שלה בשימוש מועט ועדיין עובר את הפטור, ההייטקזון שלה נמצא על 0 שימוש, אבל הוא פטור מעמלות, אז שיהיה.

נטו על 6 כרטיסי אשראי בבית אנחנו משלמים 0 שקלים חדשים עמלות.

אחרי שהשתחררתי, היה לי חיוב נוסף בישראכרט, אבל עוד לא היה לי את ההייטקזון, ואז עשיתי חשבון שהוט הם חברה עקומה עם נטייה קשה לחיובים גם אחרי שמתנתקים מהם, ושלא נשאר לי הרבה חיובים בישראכרט, ואני גם ככה לא נהנה מההטבות שלו, אז אמרתי נהרוג שתי ציפורים במכה אחת, אני שם על הכרטיס הזה את הוט לבדם, ואחרי שאני מתנתק מהם אני פשוט מבטל את הכרטיס לחלוטין, ונמנע מחיובי יתר.

דרך אגב חיובי יתר הם ניסו לעשות לי עוד לפני שהתחברתי אליהם.

אם אני מעביר אותם לכרטיס אחר הם נשארים עם מנוף לחץ עליי, ולי אין פורק לחץ בחזרה.

ככה אני מסיים איתם, נותן עוד חיוב אחד ומבטל את הכרטיס לחלוטין, ולא נשאר להם שום אמצעי לחץ כלפיי

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בין שלל כרטיסי האשראי שיש בבבית, אחד מהם הוא של הייטק זון, הכרטיס שייך לויזה כאל והמבצעים של הקולנוע הם זהים לכל כרטיס של ויזה כאל והוא תלות שימוש בחודש ב1500 שקלים .

מעבר לזה שהכרטיס ללא עלות חודשית , אני כבר רכשתי מס' פריטים דרכם בעלות הכי זולה שמצאתי באותו הזמן ובעלי כרטיס אשראי שלהם נהנים מהנחה נוספת אז לא ממש אכפת לי שהוא יושב בארנק ללא שום התחייבות מצידי.

• תוכן חדש...