Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אפשר להצטרף למועדון HITECH-ZONE?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

בגדול הייטק זון זה לא הכרטיס הכי טוב.. הוא פשוט אקסלוסיבי אז נותנים הרגשה של כדאיות.

לי אישית יש Leumi First ויש שפע הטבות.. תחפש קצת באתרים השונים ואתה בוודאי תמצא אלטרנטיביה לא פחות טובה

פורסם
בגדול הייטק זון זה לא הכרטיס הכי טוב..

תלוי במה. לדוגמא בעמלות משיכה והמרה בחו"ל לא מצאתי כרטיס משתלם יותר. מאז שיש לי את הכרטיס הזה הפסקתי להמיר כסף לפני טיסות.

להייטק זון יש "הטבה" נוספת-במידה ואתה מבצע קניות דרך פייפאל, החיוב שלך נדחה ב3 חודשים.

לא בטוח שזה הטבה, זה בעיקר מציק. ואני עצלן מידי מכדי להתקשר ולבטל את זה.

יום טוב גם לך

פורסם

אלפא, מה הקטע של להקפיץ שרשורים עתיקים עם תשובה למישהו שכבר מזמן עבר הלאה?

יצאת מתרדמת ואתה משלים פערים? :lol:

הכל ברוח טובה... אל תיעלב.

פורסם
בין שלל כרטיסי האשראי שיש בבבית, אחד מהם הוא של הייטק זון, הכרטיס שייך לויזה כאל והמבצעים של הקולנוע הם זהים לכל כרטיס של ויזה כאל והוא תלות שימוש בחודש ב1500 שקלים .

מעבר לזה שהכרטיס ללא עלות חודשית , אני כבר רכשתי מס' פריטים דרכם בעלות הכי זולה שמצאתי באותו הזמן ובעלי כרטיס אשראי שלהם נהנים מהנחה נוספת אז לא ממש אכפת לי שהוא יושב בארנק ללא שום התחייבות מצידי.

לויזה כאל אין 1+1 בסינמה סיטי

יש להם מבצעים אחרים לא כל כך משתלמים

בעבר היה ללקוחות ביזנס וזה בוטל

פורסם
תלוי במה. לדוגמא בעמלות משיכה והמרה בחו"ל לא מצאתי כרטיס משתלם יותר. מאז שיש לי את הכרטיס הזה הפסקתי להמיר כסף לפני טיסות.

מה התנאים שלהם?

• תוכן חדש...