Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סתימה בצנרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה:

יש לי סתימה בצינורות שמתחת לכיור מטבח. זו לא הבעיה בסיפון. שם זורמים מים בלי בעיה.

הבעיה היא בצינור שנמצא במקביל לקיר. ניסיתי לנקות עם חוטר ועם חומר פותח סתימות, אך עדיין יש סתימה.

השאלה שלי היא אם ניתן יהיה לנקות עם חומצת מלח- האם בוודאות זה יפתור את הבעיה, והאם צריך לדד עם מים את החומצת מלח?

תודה, והמשך שבוע נעים ושקט

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

איזה צינור זה ולפי מה החלטת שהסתימה דווקא בצינור?

תתחיל בניקוי קופסאות הביקורת. אם לא עוזר אז צינור עם לחץ מים ישר לתוך הניקוז.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חומצת מלח לא תעזור, מה שכן יעזור זה חומר פותח סתימות אותו כבר ניסית וללא תוצאות לדבריך.

יעזור לנו מאד אם תוכל לצלם או לתת תאור טוב יותר, אפילו קשקוש משורטט על נייר בכדי שנוכל להבין מה מי ואיפה.

אגב, יכול להיות שהחומר ששפכת שחרר גוש גדול שבתורו התיישב בהמשך וגורם כעת לסתימה גדולה יותר. מה שבטוח - לפעמים צריך לשפוך החומר פעם שניה.

פורסם

אצלי בבית היתה סתימה רצינית של כל מיני דברים מגעילים (הביוב של המקלחת והמטבח הולך למיכל סינון וממנו בעל הבית משתמש להשקייה). השתמשתי בסודה קאוסטית (בידיעת בעה"ב) וזה עשה קצת ריח מגעיל וקצת אדים ואחרי פעמיים זה ניקה לגמרי את כל הצנרת (כבר חודשיים כמעט).

החומר הוא חומר גבישי ומסוכן מאוד במצב נוזלי. כששופכים אותו לצנרת, צריך לשפוך עליו מיד מים רותחים מהקומקום על מנת שיעבוד היטב. אסור לשאוף את האדים וצריך לעבוד במקום מאוורר היטב.

ניתן לרכוש את החומר בכל חנויות העשה זאת בעצמך (אייס, הום סנטר וכד').

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

יש הגבלות לסודה קאוסטית מבחינת סוג הצנרת? פלסטיקה למינהם או מתכות וכו'?

פורסם

יש פותח סתימות נוזלי של סנו.

כשהייתי לי סתימה בכיור השירותים, זה היה הדבר היחיד שהצליח לפתוח את הסתימה.

• תוכן חדש...